Aşk İlişkileri Hoşlandıgım erkek başkasından hoşlanıyor onu vurayımı 🔫? Bnçbn Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Vurecem he 😡 beni sevmiyor arkdaşlar 😏 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar beni sevmek zorunda diyorumggggg Hoşlandıgım erkek başkasından hoşlanıyor onu vurayımı 🔫? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yapcak bir şey yok her zaman senin beğendiğin seni beğenmez. Başka aşklara yelken aç. 1 0 Yorumla
Vicdansiz000 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Vurmana değmez. Daha iyileri karşına çıkacaktır illaki.Hiç üzülme sen daha iyilerine layıksın.Gönül gönüle denk olmayınca sevemez. Demekki denk gönüle sahip değilsiniz. Unutma dünyadaki kimse için üzülme. 1 0 Yorumla
Barışçıl_Genç Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl O zaman neden sana değer vermeyen birisine hala değer veriyorsun? 😊 1 3 Yorumla Bnçbn +1 yıl Çünkü o benim olmak zorunda Yorumla Barışçıl_Genç +1 yıl Yanlış yoldasın. Kolay gelsin. 😊 Yorumla Bnçbn +1 yıl Abieyyyy napim seviyorumm Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bunu hakkediyor. 1 0 Yorumla
Dengemibozmayınız Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Öyle olsa benim öldürmem gerekirdi secmek zorunda değiller hanımefendi. 2 0 Yorumla
Mr_TyCooN Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Erkeğe şiddete hayır ! 🚫Kimse kimseyi sevmek zorunda değil knks 😉 1 0 Yorumla
Starskyx Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl seni nasıl sevmez arkadaş mal herhalde eh takma yaa 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Vurma Terk Et Gitsin Onu Elini Kana Bulamaya Deymez Kanka 1 0 Yorumla
DarkJediAnakin Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Başıma çok gelmiş olay aman salla kanka senden kıymetli mi 1 0 Yorumla
birumut39 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Vur tabiki kadına hapis ceza yok yeni kanun ile sorgulamalar bile bu hakkıda aldınız 0 0 Yorumla
mutsuzben47 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aynı şeyi siz yaşasanız rahatsız olurdunuz ama. 1 1 Yorumla Bnçbn +1 yıl JDKGLFLFJVJCIFOE Yorumla
XSirenHeaDX Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl Vur anasını satayım bir tane de erkek ölsün🙊🥳 1 2 Yorumla Bnçbn +1 yıl Abim 👑 Al takkk Yorumla XSirenHeaDX +1 yıl bu kral için mi kraliçe için mi tek derdim bu şu an😅😂teşekkür ederim 🤗 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ne hakla ? Seni sevmek zorunda değil 1 1 Yorumla Bnçbn +1 yıl Zorunda ben istiyosam benim olacakk Yorumla
CivanMert21 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Vur vur zaten erkeğe şiddet yok ya da vur MS ya hep erkekler mi kızların peşinden koşacak 😂 1 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Deli misin ya Ne vurması Erkek adam çapkın olur zaten 0 0 Yorumla
Mentor44 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl Olur böyle şeyler. Zamanında bize de oldu 1 0 Yorumla
Red_Lady Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl İkisi de Köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın. 1 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Halen buraya yazıyorsun. Ben olsam vururum 1 0 Yorumla
SeçkinUlusoy Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sıkma canını hoşlanır umarım senden. 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Dalını budağını kes sende onu kıskandır 1 0 Yorumla
bulut_23cm Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl he vurrrrrrrrrrr arkadaş herkes bir vurmaktır diye gidiyorrrrr 0 0 Yorumla
clark_kent Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ya benimsin ya kara toprağın diyorsun. 1 0 Yorumla
ÜzülmedimKiii Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Vur kanka vurrr 1 4 Yorumla Bnçbn +1 yıl Öldurucem onu😡 Yorumla ÜzülmedimKiii +1 yıl Öldürrr 🔫 nasıl senin kıymetini bilmezzz jfjfnfnfkfmd Yorumla Bnçbn +1 yıl Biraz egolu 😕 Yorumla ÜzülmedimKiii +1 yıl Püüü boşver bebeğim kendi kaybederrrr 😄 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı. sık kafasına namıssızın 1 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Beni vur , beni onlara verme :d 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bir ulaAma silah vermemSuça teşvik etmezuk 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. vur gözünün üstüne üstüne :D 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Vur tabi :D 1 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 960 cevap paylaştı. Sürümdür 😉 1 0 Yorumla
berk57 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. şiddete hayır 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Vur gitsin 1 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Fur gitsin 1 0 Yorumla
UyuyamayanAdam1 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. vur. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Yapcak bir şey yok her zaman senin beğendiğin seni beğenmez. Başka aşklara yelken aç.
Vurmana değmez. Daha iyileri karşına çıkacaktır illaki.
Hiç üzülme sen daha iyilerine layıksın.
Gönül gönüle denk olmayınca sevemez.
Demekki denk gönüle sahip değilsiniz.
Unutma dünyadaki kimse için üzülme.
O zaman neden sana değer vermeyen birisine hala değer veriyorsun? 😊
Çünkü o benim olmak zorunda
Yanlış yoldasın. Kolay gelsin. 😊
Abieyyyy napim seviyorumm
Bunu hakkediyor.
Öyle olsa benim öldürmem gerekirdi secmek zorunda değiller hanımefendi.
Erkeğe şiddete hayır ! 🚫
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil knks 😉
seni nasıl sevmez arkadaş mal herhalde eh takma yaa
Vurma Terk Et Gitsin Onu Elini Kana Bulamaya Deymez Kanka
Başıma çok gelmiş olay aman salla kanka senden kıymetli mi
Vur tabiki kadına hapis ceza yok yeni kanun ile sorgulamalar bile bu hakkıda aldınız
Aynı şeyi siz yaşasanız rahatsız olurdunuz ama.
JDKGLFLFJVJCIFOE
Vur anasını satayım bir tane de erkek ölsün🙊🥳
Abim 👑 Al takkk
bu kral için mi kraliçe için mi tek derdim bu şu an😅😂teşekkür ederim 🤗
Ne hakla ? Seni sevmek zorunda değil
Zorunda ben istiyosam benim olacakk
Vur vur zaten erkeğe şiddet yok ya da vur MS ya hep erkekler mi kızların peşinden koşacak 😂
Deli misin ya Ne vurması Erkek adam çapkın olur zaten
zorla sevse ne olacak
Valla akıllı cocukmus 😂
Olur böyle şeyler. Zamanında bize de oldu
gec bile kalmissin 😡
Sevgi aşk boş işler bunlar.
İkisi de Köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın.
Halen buraya yazıyorsun. Ben olsam vururum
Vur gitsin terbiyesizi
Sıkma canını hoşlanır umarım senden.
Dalını budağını kes sende onu kıskandır
he vurrrrrrrrrrr arkadaş herkes bir vurmaktır diye gidiyorrrrr
Ya benimsin ya kara toprağın diyorsun.
Vur kanka vurrr
Öldurucem onu😡
Öldürrr 🔫 nasıl senin kıymetini bilmezzz jfjfnfnfkfmd
Biraz egolu 😕
Püüü boşver bebeğim kendi kaybederrrr 😄
sık kafasına namıssızın
Beni vur , beni onlara verme :d
Vur ama lastikli tabancayla.
Bir ula
Ama silah vermem
Suça teşvik etmezuk
vur gözünün üstüne üstüne :D
Fur oni
Vur tabi :D
vur direk
Vurma yazık
Bol şans
Kendini vur allahın canısı
Maalesef sana gelmez ondan hayir artik
Kader utansın
çoktan öldürmüş olman lazım kanks ama kafanda.
Sürümdür 😉
Vur gitsin 😠
Fur eved
Vur.
Vur knk
Vur bence
şiddete hayır
Vur gitsin
vur kankaa
Sevdir o zaman
Öldür onu
Fur gitsin