Masusdan kaşar numarasi yapiyorum anladiniz siz asil amacim düsmanim kim, kim gercek dostum kim arkamdan is ceviriyo bulmak sizce nasil fikir dedikodu cikarticam sonra kim derse onu avlicam ve simdiye kadar yaptigi insanlarin bütün dedikodularini dökcem nasil fikir?
Güncellemeler
+1 yıl
Yani benim hakimda kim arkamdan, laf ederse veya derse demeki o düsmanmis ve dedikoducumus o, kisiyi ifsa etcem
Kaşar numarasi yapiyorum ki her yere yayilsin ve arkamdan konusani ifsa etmek istiyorumbu sayede düsmanimi ögrenicem sizce?
Tüm insanlar tarafından kaşar müamelesi göreceksin kimse senin rol yaptığına İnanmayacak, insanlar seni dışlayacak ve erkekler “bu kaşar yatağa atmak kolu olur” diyerek bakacak sana.
Hayat belkilere harçanmayacak kadar kıymetli. Madem o şehirden ayrılacaksın kimseyi umursama, sohbet içinde laf koy “burda millet mal mal dedikodu yapa dursun ben hayatımı yaşamaya gidiyorum” de:
Birşey taklidi yapmana gerek yok, şüphelen diğin birine yalandan yere bir sırrını veriyormuş gibi yap. Eğer ona anlattığın şey yayılırsa dedikodu yapan o demektir.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kaşar numarasi yapiyorum ki her yere yayilsin ve arkamdan konusani ifsa etmek istiyorumbu sayede düsmanimi ögrenicem sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bk at izi kalsın diye bir laf var, o iz sende kalır bu kadar basit.
Kalsin banane gercek kisileri ögrenicem bosver
O zaman ne soru soruyorsun, yap gitsin sonra gelip ağlarsın.
Sebeb ne ki aglim
Tüm insanlar tarafından kaşar müamelesi göreceksin kimse senin rol yaptığına İnanmayacak, insanlar seni dışlayacak ve erkekler “bu kaşar yatağa atmak kolu olur” diyerek bakacak sana.
Bakamicaklar o sehirden ayrilicam baska yere giderim belki
Erkeklere yüz vermicem birde
Hayat belkilere harçanmayacak kadar kıymetli.
Madem o şehirden ayrılacaksın kimseyi umursama, sohbet içinde laf koy “burda millet mal mal dedikodu yapa dursun ben hayatımı yaşamaya gidiyorum” de:
yok ben bunu yapcam insanlar yollucam bakalim kimler ne yapacak
Tercih senin bir şey diyemem.
Ozaman baska nasil ögrenicem
Birşey taklidi yapmana gerek yok, şüphelen diğin birine yalandan yere bir sırrını veriyormuş gibi yap. Eğer ona anlattığın şey yayılırsa dedikodu yapan o demektir.
Eski Arkadasim vardi o olur mu
Olur şüphelendiğin kim varsa artık.
Var bi kac kisi
Yani onlardan başla tek tek bakalım kim ötecek.
Dimi
Dogru bir to degil bi tercih ettiğin yol
Sebebi nedir
Niye kendi kendine algi yaratıyorsun kendi kendine. İt ürür kervan yürür de işine bak sen
Hayir o kisiyi bulmak lazim avlicam ben kafaya, koydum
İyi madem sen bilirsin
Hasta misin
Evet
Belkide öylesin
Yapicam bunu 🖐 bunu yapmam lazim ki kim dusman kim Dost, beli olsun birde dedikoducu ortaya ciksin
İstersen daha gercekci olsun takılalım fb
Yok takilmam ben ben o kisiyi bulmak lazim sen laf tasiya bilirmisin? Mesela bilerek
Yani senin adınaysa sen dersen neden olmasın
Hayir birsey yapmicam sadece öyle davranicam sende gidip o kisilere anlatcaksin sonra bana diceksin su kisiler felan arkandan bunu dedi diye
Ve bende ögrenicem kimler napmaya, calisiyor diye
Olur
Sence kim yaycak
Deniyelşm
Ama, bi yandanda düsünüyorum napsam tam diye
Takip at bna
Bk gibi fikir
Bosver bakalim kim ne