Kızlar, Ben Evdemi Kaldım Sizce ?

HEMEN YARGILAMAYIN ŞUNU BİLİN NASİBİN NERDEN GELECEĞİ BELLİ OLMAZ Trol fake değilim 195 boyunda 90 kiloyum buğday tenli geniş omuzlu yapılı vücutlu biriyim vücudumu tipimi olsun beğenirim işim gücüm maddi konuda iyiyim tek kötü yanım sigara içiyom inşallah onuda keserim gezmeyi çok seven biriyim iş gereğide ülke ülke gezerim evleneceğim kişinin çalışmasını istemiyorum sebebi ise para konusunda sorunum yok devamlı gezebilmek için eşimle çalışmasını istemiyorum ve Ankara 'ya gelin gelecek gerek çocukla çocuk okurum yeri gelir ebelerle dedelerle sohbet ederim herkes tarafından sevildiğime inanırım herkes bişey olsa büyük küçük herkes bana derdini anlatır her konudada bana güvenirler ama nasıl kısmet işte yaş oldu 28 hala bekarım karşı tarafta bir boy takıntım yok herşey güzellik para değil tabiki kişilik karekter zamanla konuşurak anlaşılır illaha reelde olacak diye birşey yok nasip kısmet belki sanalda tanışıp öyle evlenecem belki akraba belki yabancı biri sizce böyle bir erkekle evlenirmisiniz çoğu kız boyu sanırım sorun yapıyor peki sizce kızlar hayatınızda böyle bir erkek istermisiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Çoğu kişi sanırım beni yanlış anladı burda geri kafalı düşünceye sahip değilim amacım iş icabı ülke ülke gezdiğimden eşimle daha rahat gezip tozmak için çalışmamasini istedim ama illaki çalışacak derse o kişi israrda etmem
Kızlar, Ben Evdemi Kaldım Sizce ?