- 8 aylık sanal kız arkadaşım oldu beraber uyur beraber yapardık her şeyi sürekli konuşurduk sonra ben biraz soğudum ara verelim manasıyla ayrıldım. İçim hiç rahat olmadı aslında ayrıldıktan sonrada sürekli stalkladım 2 ay geçti sevgilisi olmuş bugün gördüm ve aşırı garibime gitti çok üzüldüm. Ayran gönüllü bi insan değilim sevdiğimde tam sever ayrıldığımda ise aylarca belki yıl olur unutamam hep bi ukte kalır. Nasıl unutabilirim sevgilisi var zaten artık bunu aklıma getirip unutmaya çalışıyorum ama zor.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
at gibi giden sözu malesefki doğru bir kez daha kanıtlandı takınti yapma rahat bırak kızi rahatsız etme
Rahatsız edecek veya ifşalayacak birisi değilim sadece kendi içimde problemlemler.
neymiş içindeki problemler sanki kızı çok mutlu ettinde konuşuyorsun
ifşalamak zaten hem ahlaki olarak hem yasal olarak suç bu zaten yapman gereken bir şey sanki büyük bir iyilik yapmiş gibi neyine övünüyorsun anlamadım
o kadar arkası boş yorumlar yapıyorsun ki yorum yapmak için. Sadece onun zarar görmesini istemedğim için içim rahat değil. 8ay sanal ilişki yürütmek kolay değil bir şey bilmeden yorum yapma.
yürütmeseydin o zaman soru soruyorsun yorum yapılsin diye beklediğin cevaplari alamadın diye böyle sinirlenmen de normal değil
sinirlenmiyorum sadece yaptığın yorumlar kırıcı ve gerçekten boş ne yaşanıp ne bittiğini aylarca nasıl dayandığını bilmeden yorum yapıyorsun anlam veremiyorum. Diyorum ki biten zaten bitmiş biraz saf birisi olduğu için ve bana uzun süre ilişki istemiyorum demesine rağmen sevgilisi olması ve takıldığı kişileri ve ortam artık eskisi gibi olmasada tanıyorum tek istediğim mutlu olması üzülmemesi. Eski mesajları okuyup üzüldüm sadece. Yoksa tekrar birlikte olmak gibi niyetim yok bu durumdan sonra da asla olamaz. Biz ayrılırken söz verdik birbirimize birbirimize kurduğumuz güzel kelimeleri uzun bir süre asla başkasına kurmuyucaz diye ben sözümün arkasındayım sadığım.
ya sanaldan aşķ mı olur sanaldan aşık olan birinin psikolojisi normal değildir hatta sanaldan ya da reelden aşık olan unutamayan birinin psikolojisi normal değildir yani birini unutmak istersen unutursun sen unutmak istemiyorsun bak kız hayatına devam ediyor sende et başka kız mı yok her zaman karşina daha iyi biri çıkar sonuçta yıllarıni verdiğin dostun değil eşin değil çocuğunun annesi değil 8 ay nedir ki ve uzak mesafe ilişkisi insani sadece üzer yipratır takma kafana unutmak istedikten sonra unutursun ama sen hatırlamak istiyorsun
Ayrılmışsiniz her şey bitmis hala mesajları niye sakliyorsun ki hiç sevmesen bile mesajlari okuyunca uzulursun zaten sil ona ait her şeyi ve özür dilerim seni kırdıysam. böyle saçma bir şey için üzülme
neyse dediğin gibi uzatacak bir şey yok zaten hayatına devam ediyo dediğin gibi. Sanaldan sevgili yapan biri değilim tek o oldu zaten yoksa reel hayatım iyidir. Fakat iyi gelmişti bana, sadece üzülmesini istemem. Üzülmesin diye de ömür boyu sanaldan onla konuşamam olay bu.
sorun değil sağol önerilerin için.
niye üzulsun ki
Sadece ağladığı zamanlarada şahit oldum ve üzülmesini hiç hiç istemem. Neden üzülsün veya nasıl üzülür bilemem ama üzülmesini istemem tek şey bu. Niyetim kötü değil. 19 yaşındayım ben ve psikoloijk olarak çok fazla düşüncelerim var. Normal biri olsam umursamazdım geçen geçmiş bitmiş filan takıntı gibi de değil bilmiyorum aman.
yaşından dolayı bence bu ya bu yaslarda herkes senin gibi düşnur hisseder uzulme uzulecek bir şey değil bak o hayatına devam ediyor sende oyle yap hayatina devam etmek illaki bir sevgili bulmak demek değil demek istediğim kendine yönel kendin için bir şeyler yap emin ol üzulecek bir durum değil bu onu unutmak ist önce ve ona ait her şeyi sil yapabiliyrosan bir süre müzik dinleme unutursun zamanla bir şey hissetmezsin
teşekkürler.
Sen ayrılmıssın kardesim. Şimdi nasıl unuturum diosun baskasını bulunca mı aklın basına geldi kz cok iyi yapmıs siziin gibilerle ugrasılmaz
😅😅😅 hahahahahahahah
keyfi ayrılmadım bir şey biliyormuş gibi konuşma ve çok gördüm ayrılıp 2 gün sonra ifşasını çıkartan kişileri benim işim olmaz sadece duygu olarak içimde ağır.
Unutuluyor zaman lazım sadece ve sabır
umarım
Oha ben unuttum kankaaa
Ahahahaha iyi oldu sana
Baya komik
Evet baya komik pismanlik kokusu buraya kadar geldi ahahaha
Pişmanlık değil ortamını biliyorum o saf bir kız ve onu üzerler bu yüzden bir moralim bozuk. Yoksa ilk zaman ki kadar içimde bir şey yok sadece iyi ve mutlu olmasını isterim.
Nerden biliyorsun bunu? Sende uzdun onu simdi rahat birak onu, sanki butun erkekler senden haric kotudur
Çok basit