Her şakanın altında bir gercek yatar?

Gecen bir kız arkadaşımla konuşuyordum evlenmeyi baya ciddi ciddi düşünüyorduk böyle hazırlıklar falan başlıyordu lakin ben son 2 gündür onu kıskandırmak icin şakalar yapıyordum onu sevdiğim belliydi yani kendisi uyuduğu zaman uzun uzun yazılar yazıyordum uyandığında ya da daha doğrusu mesaj attığında direk dönüp ne yaptığı nasıl olduğunu ve her gün ama hergün ona onu ne kadar cok sevdiğimi anlatıyordum ve bunu biliyordu yani bunu acık acık belli ediyordum ama 2 gündür onunla şakalaşırdım ve beni az bişey kıskanması hoşuma giderdi şakalarda böyle rus kızlar falan rusyaya giderim takılırım tarzında

ama her seferinde şakadan sonra onu ne kadar sevdiğimi namelerle anlatırdım hemde her an lakin en son konuşmamız da evlilik ve sevgililik bitti ciddi bir konuya girdik benimle alakalı ve ayrıldık oda bana şunu söylemişti yapılan '' her şakanın altında bir gercek var '' bu söz yerine göre doğru olabilir ama o an bana o kadar sacma geldiki iyi ayrıldık hic bir şey söylemedim lakin aklımı kurcalıyor Her gece uyuyamayan ben ona msjlarımla seslerle fotoğraflarla halimi belli ediyordum yani sevdiğimi cimri biriside değildim yanlış birşeylerde istemedim onun la konuşabileceğimiz konuları konuştuk ama bu kadar ciddi bir ilişkinin böyle bir sözle bitmesi beni biraz sinir ediyor mantığıma aykırı geliyor benim ona bağlılığmdan şüphe ediyormuş üzülmüyorum bağlılığımdan şüphe duyuyorsa gitmesi en iyisi oldu ama şu son sözü bağlılığından şüphe duyuyorum ve Her şakanın altında bir gercek yatar demesi beni bitirdi siz buna ne düşünürdünüz yani ciddi düşündüğünüz bir kişinin sizi sevdiği besbelli olmasına rağmen böyle şakalarından dolayı ayrılırmıydınız
Her şakanın altında bir gercek yatar?