AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
Kanda ve idrarda çıkmazsa başın belaya girer. Ayrıca rahatsız ve taciz ediyor diye rahatsız etsen yeter
Git polise sikayet et ailene de bildir bu ulkede kadinlarin kendini ekstra korumasi lazım yeni bir vaka olayi yasamiyalim
Size zarar veriyor, herhangi bir şekilde rahatsız ediyor ise gözaltına alınır. Uzaklaştırma verilir ve takibe alınır. ilk hatasında içeriye girer.
savcıya git derdini anlat bakalım birde kades uygulaması var onu da indir kullanabilirsin
Evet şikayet edersen icabına bakarlar hatta savcılığa şikayet et daha iyi olur..
Ses kaydı al arama beni de o aradığında sana tehdit ve hakaret edecek bu kuruluşunda sana yardımcı olur ver polise
Polise şikayet edersen ve bunu o öğrenirse sakaaatttt.. ispatsız, suçüstü olmadan beyana dayalı iftara gibi olur.. en iyisi uzak dur.
Ve hâlâ şuna "sevgilim" demeyi bırak.
Polise şikayet ettikten sonra temiz çıkarsa senin için sıkıntı olabilir. Emin olmadan birşey yapmamak lazım
İsimsiz bir ihbar gerisini polise bırak hiçbirşey olmasa bile seni tekrar rahatsız ettiğinde şikayet ederim diyince iyice korkar geri adım atar.
Polise git ve hakkında şikayetçi ol varsa mahallenin abileri onlara da söyle çocuğu mahalleye sokmasınlar
Şikayet et şansını dene belki şansın yaver gider ve kurtuluverirsin belli mi olur 🙂
İyi ya işte yakalatın gitsin. Müdürün başına kalır şikayet sen de aradan sıyrılırsın haberim yoktu benim kendi aramış diye 🤣
yani anlamıyorum ki böyle sorunlu tiplere başta şans vermeniz bile hata cidden hiç tanımadan mı sevgiliniz oluyor bunlar
En iyi çözüm, telefonuna KADES'i indir. Polis kısa sürede yakalar.
İçeri alacaklarını sanmam. Net kanıt bul ver polise alırlar
Zaten şikayet et rahatsız ediyor diye ceza alır kendisi büyük ihtimalle
Oralı olma cevap verme şikayet et gez film seyret çay demle kendine.
Onu söylemene gerek yok şikayetçi olursan zaten infazı yanar direk atarlar. Tehdit ediyorsa seni
Net bir bilgi olmadan polisin ilgileneceğini düşünmüyorum.
Kullandığı maddeyi bahane etmek yerine direk kendi adına uzaklaştırma çıkarttırabilirsin
İhbar ettiğin vakit üzerinde belirli limitin üstünde uyuşturucu çıkarsa sıkıntıya düşer. Ama çıkmazsa sen ceza alırsın.
Selam,
Kız sen nasıl böyle biriyle sevgili oldun? Senin gibi tertemiz kız? Şaşırdım...😳
Bana kalırsa benden uzak dur yoksa şikayet ederim seni de... Başka aklıma birşey gelmiyor 🙄
Gözünü karartan böyle tipler her zaman karşısında ki insana zarar verme eğilimindedir. En yakın cumhuriyet savcılığına gidip şikayette bulun. En önemlisi yanında göz yaşartıcı sprey veya biber gazı bulundur.
İlgini alakanı kes belasını senden bulmasın
Hemen koruma kararı aldır
Konuşmuş demekki dükkanın önünden geçiyor arabayla işi gereği ama hiç dükkana bakmıyor sanırım korktu polise vereceğimizi duyunca akşam da bana mesaj atmış bizimle ilgili herşeyi sil tamam mı diye tamam dedim yarın ben seni alırım dedi bende hayır dedim sabah gelir alırım akşam gelmem artık çıkışlarına zaten dedi hiic cevap vermedim bende gelir diye korkuyorum
Sabah ilk işin savcılık olsun
Polise şikayet et ama delillerin olsun
Aksi takdirde önemsemezler
Daha neyi bekliyosun, öldürülüp haberlere çıkmayı mı? Korkma ve elinden gelen herşeyi yap
Kades indir rahatsız ederse basarsın dengesiz biriyse çaresine bak
Her ihtimale karşı telefonunda kades uygulaması olsun, dikkatli ol.
Ben daha önce böyle bir şey yaşamadığımdan laf bana düşmez ama bence şikayet et.
Buket senin şu çocukla derdin bitmedi gitti rica ediyorum çağırma sorularına.
Et zaten bunları cok seviyorum ben ifadede bebek gibi kuzu gibi oluyorlar
Bence onunla düzgünce konuşmalısın, ona yardımcı olmaya çalışsan tedavi gibii büyük ihtimalle o da bırakmak istiyordur diye düşünüyorum ama sen yine de dikkatli de ol lütfen Allah yardımcın olsun...
Senin lafinla ceza evine atmazlar öyle bişey varsa hastaneye götürürler test yaparlar zaten
Kanıtınız olmadan pek bir şey olmaz sanırım. Kanıt önemli.
Çözüldüğüne çok sevindim. Fakat sizin yerinizde olsam, çantamda bir biber gazı ile gezerdim. Naçizane tavsiyem
5sene yedi çıktı ne yapacaksın senin yaptigibi öğrenince
Satmıyorsa ise yanlış beyandan sorun yaşarsın. Ciddi iddialar bunlar.
Güncellemeleri gördüğüm kadarı ile bu şahıs sana sorun olacaktır. Dikkat et. Yanına biber gazı al.
Ailene anlat.
Eğer sana zorla güzellik yapıyor ise şikayette bulun
Beni tehdit ediyor demen ve şikayet edenin gizlilikten faydalanarak bunu yapma hakkı var
şikayet etme. sana naptı ki peşinden ayrılması için bunu yapma
suç unsuru bişi bulamazsa serbest bırakırlar emin olmadan şikayet etme bence veya başka formül bul
Ona "seni polise şikayet ederim, bir daha karşıma çıkma" diyin. Eğer dinlemezse şikayet edin.
Kullandigini kanitlayamazlarsa sorun sende olur snein hakkinda suç edilir
Bu şekilde hayatını devam ettiremezsin bir an önce şikayette bulun
Allah kurtarsın belki şehir değiştirmek ve polis koruması istemek mantıklı olabilir.
Adama resmen kumpas kuruyorsun senin de başın belaya girer
Kötü alışkanlıkları varsa ve kurtulamnıyorsan polise ver bence
Ys abi neden itin kopugun gotundesiniz yaa. Neden böyle hayvanları bu kadar seviyorsunuz arkadas yaa
uzaklaştırma verirler sanmıyorum cezaevine gidecwğini
Polis üzerinde yakalamadığı sürece boş hiç uğraşma engelle gitsin
Polis var zaten, rahatsız ettiğine dair kanıtlar ile şikayetçi ol
Içiyor dersen almazlar içeri ama satıyor dersen ve kanıtın varsa kesin hapiste girer ama kanıtın yoksa girisme derim çünkü adın emniyette geçse bide ceza almaz zaten çıkınca daha da sana musallat olur yani eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma derim ben
beni rahatsız ediyor bu şahıs diyerek şikayetçi olman da yeterli olur.
Hayır bu sebeple alakadar hiçbir şekilde yargısı yapılmaz. Üstünde bulunmadığı sürece ve tekerrür etmediği sürece (belirli bir zaman içerisinde tekrar uyuşturucu madde ile yakalanmadığı sürece) alacağı ceza denetimli serbestlik olacaktır.
Ne şekilde rahatsız ediyor sizi. Neden bunalttı bu kadar
Rahatsız ettiği için şikayet edebilirsin polis Merkezinden uzaklaştırma kararı aldırabilirsin
kızlar böyle psikopatlarla neden takılır anlamıyorum
Hiç kimse sana yardim etmez malesef kanunlarımız yetersiz
Şikayet et tabi. Yarın öbür gün haberlerde senin cinayet haberini görmeyelim. Herif psikopat falan çıkar zarar vermeye kalkar..
Nerden bulursunuz bu tipleri, sonra da kurtulamaz çırpınıp durursunuz. Sen şikayet et çözüm bulurlar.
boş ver ver kurtul gene en iyisi yaani hiç uğraşma böyle şeylerle 😂😁
baştan niye sevgili olup umit verdin o zaman takıntilıysa işin zor peşini bırakmaz gibi geliyor