Eğer madde bağımlısı biri ise en az iki sene tedavi görmesi gerekir. Bir tanesi bizim komşumuz. Çünkü bu tip insanlar sağlıklı düşünemez ve dengesiz hareketleri vardır.
Bu bir bela aslında. İnsanı zora sokar. Bulaşsan bi dert bulaşmasan bi dert. En güzeli, en doğrusu polise şikayet etmek. Beni rahatsız ediyor, taciz ediyor diye. Taciz kelimesini farklı algılamayın lütfen. Hayatınızın akışına müdahale ettiğini söyleyin. Bu yüzden sosyal çevre edinemiyorum. Bu çevreme de zarar verebileceğini belirtin. Ama bu hareketleri yapıyorsa şayet.
Size şöyle bir serzenişte bulunayım. Lütfen arkadaş edinirken mesafeli olun. Arkadaş olun ama seviyeli olsun. Kırmızı çizgileriniz olsun. Dostane konuşun. Tanımadan insanlara duygularınızı belli etmeyin. Bir çok insan sırf sevgilim olsun diye sevgili ediniyorlar ve sonra bu tarz kıskançlıklar yüzünden sıkıntılar çıkıyor. Ne kadar mesafeli bir ilişki kurarsanız o kişiyi daha iyi tanırsınız.
Belki de siz bunları yaptınız ama olmadı. Bilemiyorum ama böyle durumlarla karşılaşan çok maalesef.
Mümkün mertebe konuşmayın, laf atsa dahi cevap vermeyin. Sizin her cevabınıza karşılık verecektir. Bu durumu büyükler, abiler çözebilir. Bu kişiyi takip edecekler. Her seferinde nasihat edecekler. Uzak duracaksın bu kızdan, o kız seni istemiyor. seni sevmiyor. Sen başak yollara devam diyecekler. Bu iş güzel sözlerle sabırla olur. Sert tepki, dayak, korkutma kötü sonuçlar doğurabilir. POLİS kısmı farklı. Bunu kullan ama taciz olursa10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk olarak arayacaksın açacaksın ses kaydını durumdan rahatsızlığını dile getireceksin. Görüşmeden olumlu olumsuz farketmez bu görüşmeyi olanı biteni en yakınlarınla paylaşacaksın. Sonra ortak bir kararla şikayet edilebilir. fakat emin olmadığın konularıda polise o şekilde iletmelisin. Sen şikayet edersin bi şey çıkmaz hoş bi durum olmaz. Savcılığa suç duyurusunda bulunman da gerekebilir. polis sana yardımcı olacaktır. Uzun süre olduysa mutlaka şikayet et. Polis korumaz diye düşünüyorum. Uzun bi süre çok dikkatli adım atman gerekir.
00 Yorumla
+1 yılBak şimdi kafana göre görmeden etmeden biri hakkında iddia etmeyin. Görürsün teyit alırsın çocuk bana iftira atıyor diye bıçağı kapıp öldürecek zaten esrarkeş olduğunu iddia ediyorsun madem niye uğraşıyorsun bırak kendini bir yerde yakalatır içeri girer ne diye canından olmaya meraklı kuzu misali boynunu uzatıyorsun. İlişkilerde karşınızı tanımadan direk o korumacı kafasıyla ilişkilerde anlamıyor musunuz gerçekten bu tipleri bulurken çok mu uğraşıyorsunuz
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. Sakın böyle bir şey yapma. Gambazcılık neresinden tutarsan tut kötü bir iştir. Kaldı ki bu durumdan emin bile değilsin, yani bu iftira olur ki Allah muhafaza.
Bence aile büyüklerinden birine mevzuyu açmalısın başka türlü bu iş biraz zor gibi görünüyor.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEtme mi diyecekler sanıyorsun? Hala şikayet etmemiş olman hata.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Polis şüpheyle, zanla somut delil elde etmeden, soyut iddialarla kimseyi içeri almaz, alamaz. Kan tahliliyle madde kullanıp kullanmadığı belli olur. Amacsatmafıpı sürece kullanmak suç değil. Sen en iyisi seni rahatsız ettiğinin belgelerini oluştur, mesajlar, şahitler, sana bedensel zarar vermişse doktor raporu, delil olmasa da hakimin karar vermesinde etkili olabileceğinden ses kaydı video kaydı gibi delilleri hazırlayıp, onun aleyhine dava aç, sana yaklaşmasını engelleyen yaklaşmama kararı, uzaklaştırma kararı çıkart. Can güvenliğim yok, rahatsızım, huzurduxum ve psikolojim bozuldu de. Ancak bu somut delilleri elde edemezsen hiç bir sonuç alamayacağından hiç uğraşma. Ondan uzak dur, telefon numaranı değiştir ve güvenmediğin kimseyle paylaşma, kullandığın telefon operatöründen rehbere numaranı yansıtmasınlar gizli olsun, bu da senin talebinle olur, bu da senin hakkın.😎
20 Yorumla
+1 yılgüzelim esrar kullanıyorsa anlarsın.
gözlerde kızarıklık var mı? yoksa damla kullanıyor olabilir. göz damlası var mı yanında? zaman zaman davranışlarında değişme var mı? rahatlama gibi (kullanım aşamasında olabilir) ve bu zamanların üzerine tam tersi olarak daha gergin olduğu zamanlar var mı? (etki geçtiğinde) olabilir. eğer bir dönem esrar kullanmış birini tanıyorsan, kullanma ve kullanmama arasındaki farkı dışarıdan çok rahat görebilirsin. zaten esrar kullanıyorsa idrar ya da sac tahlilinden çıkar.12 Yorumla- +1 yıl
senin yapman gereken yine şikayetçi olmak. seni şantaj ettiği bir konu varsa bunu aleyhine kullanabilirsin
- +1 yıl
konuşmakla olmaz. polise şikayet et.
Bence öncelikli olarak sorulması gereken soru nasıl soğuturum değil de ben bununla baştan nasıl çıktım olmalıdır ben asla "Ya çocuğun 13 sabıkası 3 cinayeti 5 gaspı olduğunu nerden bilebilirdim" gibi bahanelere inanan biri değilim bu tür sorunları yaşamak istemiyorsan seçimini doğru yapıp kendini zor duruma sokmayacaksın "belalı" erkek sevdanız bittiğinde emin olun sizin için de mutlu bir ilişki olur. Sorunun cevabına gelirsek uzatmadan polise gidip uzaklaştırma kararı iste ama elinde kanıt olsun seni rahat bırakmadığına dair umarım bir süre sonra #buketiçinadalet diye bir hashtag görmeyiz sosyal mecralarda en kısa zamanda çözmen dileğiyle. :)
00 YorumlaEsrar kullanan birisiyle isin ne a-mk? Tc kizlari niye böyle ya. Nerede madde kullanan ıt kppuk sersrri birisi varsa onunla sevgili olurlar. İyi erkekleri ise ya reddederler ya da üzerler. Kızlardan soğudum. Tek bildikleri serseri veya zengin olan erkeklerin kulu kölesi olmak.
56 Yorumla- +1 yıl
Sana harfiyen katılıyorum. 👏🏻👏🏻👏🏻
- +1 yıl
@djfurkan13 Bu kızlarla işimiz zor kardeşim ya. Hem sereri ve cool erkeklerle takılma istiyorlar, hem de serseri erkekler onlara hiç zarar vermesin istiyorlar. Serseri bir erkekle sevgili olup ondan hiç zarar görmemeleri düşük ihtimal. Bunu da hiç anlayamıyorlar. Biz iyi erkeklerin bu kızlarla işi zor. Serseri erkeklerle sevgili olup da canı yanan kızlara artık pek üzülmüyorum. İyi erkekleri sevmek bu kadar zor olmamalı. Ha illa iyi erkeklerden sıkılıp serseri erkeklere gidicem diyorlarsa sonuçları da onları bağlar. Uğraşıp dursunlar. Cidden bazı kızlar çok düşüncesiz ve kezban.
- +1 yıl
Belki sevgili olduktan sonra kullanmaya başlamıştır
- +1 yıl
@1düşünce00 "Bu daha önceden esrar falan kullanıyordu hatta denetim serbestlikte almıştı " diye yazmış
- +1 yıl
İşte sevgili olduktan sonra ilk başlarda kullanmıştır , yakın zamanda kullanmamıştır öyle olabilir , linçlemeyin sadece olasılığı söylüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 7,1b cevap paylaştı. Nerden buluyonuz böyle insanları nasıl onlardan hoşlanıp aşık oluyosunuz anlamıyorumki yani anlattığın şartlarda polis içeri falan atamaz anca seni rahatsız ettiğini elinde beyanla yazışma vs siber suçlara söylersen savcılık kararıyla araştırılır ve soruşturma başlatılır ama ortada darp tecavüz bıçaklma vb bişe olmadıkça savcılık pek dikkate almıyo malesefki bu konuları böyle saçma bi adelet denilen sistem var kendisine mesaj at en iyisi ben seni istemiyorum eğer ısrar edersen siber suçlara gidicem rahatsız etme bu senin içinde benim içinde iyi olmucak de dikkate almıcak biliyorum ama siber suçlara giderken ben uyardım diyebil
00 Yorumla
+1 yılEmin olmadığın birşeyi deme polise ama Polise gidip seni rahatsız ettiğini tehdit ettiğini mesajlar varsa göster şikayetçi ol.
Savcılığıda şikayet edebilirsin.
Böyle birini ancak Polis çare olabilir ya da ailen23 Yorumla- +1 yıl
Okurken çok mutlu oldum gerçekten Şerefsiz böyle olması gerekiyordu iyi oldu.
Laftan anlamaz köpek - +1 yıl
Allah razı olsun sizden bana dua edin olurmu 🙏 Konuşmuş demekki dükkanın önünden geçiyor arabayla işi gereği ama hiç dükkana bakmıyor sanırım korktu polise vereceğimizi duyunca akşam da bana mesaj atmış bizimle ilgili herşeyi sil tamam mı diye tamam dedim yarın ben seni alırım dedi bende hayır dedim sabah gelir alırım akşam gelmem artık çıkışlarına zaten dedi hiic cevap vermedim bende gelir diye korkuyorum
- +1 yıl
Eğer gelirse Polisi ara korkma sakın. Onun korkusu ona yetiyor zaten şu an o Yusuf yusuf atıyor ama belli etmiyor Şerefsiz. Sen sakın korkma sana hiç bir şey yapamaz rahatsız ederse hala Patronuna söyle ve gerekeni yapar. Eğer olursa Numaranı falan değiştir sana hiç bir şekilde ulaşamasın Sosyal medyan var ise ordan da engelle ya da yeni bir hesap aç kendine onun hesaplarını engelle bulamaz öyle şekilde :)
Ailenin haberi yoksa hemen bu durumu anlatmalısin ne olursa olsun şu an ki durumdan kötü olamaz. Sadece durumunla alakalı şikayette bulunun ailenide arkana alırsan daha sağlam olur şu an tek başına son diye de yukleniyor sana bu tür psikopatlar tedavi olsun bunlar laftan anlamazlar kesinlikle bir an once ailene anlat.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı. Bence seni ararsa hic konusma muhatap olma zerre kadar olsun ilgisiz oldugunu gorunce pesini birakir diye dusunuyorum polise gidersen kiskirtci bir durum olabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Ya banada herkes diyor ararsa açma mesaj atarsa cevap verme engelle diye ama bu çocuk iki sokak aşağı mahallemizde oturuyor evimi biliyor cevap vermezsem diklenirsem zarar verir diye düşünüyorum bende herkes yok vermez sen cevap verirsen peşine yapışır diyorlar ne kadar doğru
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şimdi eğer gerçekten kullanmıyo ve satmıyorsa iftira etmiş olursunuz hem de 'rahat bırakmıyor' diye farklı bi şeyden şikayet etmeniz doğru olmaz. Direk rahatsız ediyor diye şikayet edin o zaman ama önce kendisini ikaz ettiniz mi polise vercem rahat bırak diye? Maddecilerin 99% bırakamıyor ve o tür kullancılıların beyni tüniyor diye napacakları belli olmaz tehlikeli de olabilir.
22 YorumlaDelil topla seni rahatsız ettiğine dair ve öylece polise git şikayet et! İspatlayamadığın şikayetleri çok ciddiye alacaklarını sanmıyorum o yüzden delil delil delil sosyal medya, mesaj telefon ne varsa gerekirse iki telefon gezeceksin aradığında hoparlörü aç ve kayıt et diger telefonla sesini sana olan tehditlerini vs
İşte ozaman yandı 😅💪🏼10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılNası bırakmıyor mahatap olma yokmuş gibi tanımıyomuş gibi yap elbet vaz gecer daha olmadı savcılıga şikayet et
12 Yorumla- +1 yıl
Ya banada herkes diyor ararsa açma mesaj atarsa cevap verme engelle diye ama bu çocuk iki sokak aşağı mahallemizde oturuyor evimi biliyor cevap vermezsem diklenirsem zarar verir diye düşünüyorum bende herkes yok vermez sen cevap verirsen peşine yapışır diyorlar ne kadar doğru
- +1 yıl
Sen böyle korkak davranırsan oda senin bu korkunu zaf olarak kullanır üstüne gelir sen kararlılıgını göster ve o mecbur vaz gececek esnek olman korkman ona cesaret verir
+1 yılBunu dersen ve öğrenirse daha büyük bela olur. Sen yüz verme başlarda kendine yediremez ama sonra el mahkum gider
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ayrılmak istediğini söyle. Ikna et. Sonra görüşmek istemediğini söyle. Baktın olmuyor engeller geçersin
Öncelikle baba abi gibi birine söyle o arasın varya buluşsun konuşsun çocukla numaranı değiştirmek instagramdan engelleyip nickini değiştirmek gibi çözümler üretebilirsin eğer hala peşindeyse polisi arayıp söyleyebilirsin bunun eroinle bi bağlantısı yok ne ceza alır bilemiyorum ama eroinden dolayı içeri girmez
11 Yorumla- +1 yıl
eroini nerden çıkardın :D hahaha Eroinden nasıl içeri girmiyor topluma gözetimli salınmış. Felix Hoffmann duysa şaşırır. :D
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlsa bile serbest bırakıyor, ben kadınların bazılarına üzülmüyorum artık, çünkü biride beni savcılığa verecekti aklınca ortada ciddi bişide yoktu, ayrıca hem benimle konuşuyor, hem bazı şeylere kızıyor sonrada canı sıkılınca savcılık, savcılık gökten indi, ayrıca o zilli ne işler çeviriyordu, benim peşimede düşüp canımı sıkıyor, yakamı bırakmıyordu. Bi şekilde hayatımdan silindi. Ama işte bu hayat böyle zor, senin için üzüldüm umarım bi çıkış yolu bulursun.
10 Yorumla Rahatsızlık etmesi ayrı. Madde kullanması ayrı. Önceden de yazdık. Eğer dikkate almayacaksan boşuna yazmayalim. Anlamı yok. Yani delil olarak yazışma tehdit darp taciz varsa savcılığa basvur. Yoksa da tehdit için başvur. Koruma tedbiri alabilirsin belki. Madde kullanımini kesin bilmiyorsun. Bilsen de bu kişisel bir olay. Bireysel suç. Önemli olan senin güvenliğin. Ama dediğim gibi dinlemyeceksen burada sorman anlamı yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçen günde uzunnn bir yorum yaptım sanırım okumadın. hemen bir anda senden nasıl vazgegecek soylermisin. Sana acele etme demiştim. Şu esrar olayında da çok yakınım da kullandi kendim polisi Aradim şikayet ettim hiccc birşey yapmıyorlar emin ol. Hemen pess etme zamanla soguyacak
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiao🦇🍀
Özel hayatına girmeden de şikayet edebilirsiniz.
Madde 123- (1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması halinde, mağdurun şikâyeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.20 Yorumla
+1 yılSen delisiin aklin kacik tam bir ergensin sevgilin daha poktan tencere yuvarlanmış kapak bulmuş sizden bi cacik olmaz ikiniz farzet evlenseniz en fazla 1 yil gider evlilik bak sevgili olacak adam kiz az cok kendini belli eder arastitirsin sorustursun tanimadigin yavsagin biriyle ne geziyorsun akilli olun kizlar sonra bana siddet uyguladı bana taciz etmeye kalkti bilmem ne kalem sizin elinizde iyi yazın cizin nokta yi siz koyun tanimadiginiz hic bir paylasim olmadiginiz insanla görüşmeyin
00 Yorumla
+1 yılÇantasına ya da ceketine esrar koy sonra ihbar et ya da beni taciz etti de ihbar et ya da yemeğine içeceğine uyku hapı koy sonra tiner dök yak ya da bir çatı katına çıkın sonra aşkım titanic yapalım de önüne al sevgilini sonra arkadan it gene kurtuluş yok soyun ve kendini çocuğa bırak karşılık li zevk alın
00 YorumlaGünüzmüzde böyle saplantılı insanlar yüzünden bir çok kadın acı cekmiştir veya cekmektedir bence konuyu genel kolluğa bildirmeniz en doğru adımdır. Gerekirse mahkeme kararı ile uzaklastırma hoş bunlar bir işe yaramasada yinede caydırıcılık özelliği vardır.
00 YorumlaKadin cinayetlerinin geneli uyusturucu, madde etkisi altinda isleniyor, uyusturucu polise sikayet etme degil, ihbar edebilirisin, seni rahatsiz ediyorsa, rahatsiz ettigi icin sikyaette bulunabilirsin ama polisin butür sikayetlerde dogrudan fiziki, sözlü tehdit yoksa pek birsey yapma sansi yok. Thedit siddet varsa uzaklastirma karari aldirabilirsin.
Ama bunlarin akil dengesi zaten yerinde degil seni gelir yine buliur, isin zor.
Böylelerine neden bulasrisiniz anlamis degilim00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı. Polise şikayet etmen en doğrusu. Fakat ülkemizde adalet terazisi şahane çalışmıyor biliyorsun. Suç ağır olsa bile elini kolunu sallaya sallaya dolaşan onlarca tip var ortalıkta.
Olur da yine serbest kalır da peşine düşerse daha büyük bir sıkıntıyla karşılaşman olası. Meseleyi onun arkadaşları veya kendi arkadaşlarınla çözme ihtimalini düşündün mü? Onunla konuşsa sözünü dinleyeceği biri yok mu ikna etmesi için konuşabileceğin?00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Sikayet etmende yarar var sana yaklasamaz en azindan istedigi kadar tehdit etsin hepsi bosa gider
13 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,4b cevap paylaştı. Neden ayrılmıyorsun? Ayrılmak istediğinde tehdit mi ediyor?
12 Yorumla
+1 yılŞu maço erkeklere bayılırım, semt erkeklerini severim, ooooo mahalle delikanlısı vs.. vs.. diye düşünüp tertemiz efendi gençler dururken it kopukla takılıp sonrasında bu tarz sorunlarla karşılaşan kızlar da ne biliyim yani 😏
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa adam dikiyor, onu gittim narkotiğe şikayet ettim. Tamam hallederiz dediler, 2 sene oldu hala halledecekler. Diktiği yeri de ben gösterecektim, defalarca telefonla da aramama rağmen dikkate alınmadı.
Emin değilsen kanıtı yoksa zor olur.
Ha uyuşturucu madde, toz, hap gibi şeyler varsa dikkate alırlar. Esrarı dikkate almıyorlar kardeşim.
Ama huzur ve sukuneti bozmaktan, tacizden şikayetçi olabilirsin.00 Yorumla
+1 yılKullanıp kullanmaması umurunda olmasın. Senin şikayet edeceğin şey seni rahatsız ediyor olması. Böyle durumlarda asla korkmayın, çekinmeyin ve susmayın. Lütfen durumu ailenizle paylaşın.
30 Yorumla
+1 yılHahahhahaha yine bir maço erkek tutkunu ve hazin sonu hahahhahaha böyle devam edin soytarılarla takılmaya devam edin
42 Yorumla- +1 yıl
Her maço da kötü değil ki 🙂 o insanın huyu, huyu kötüsüne denk gelmiş, geçenlerde ilişkim bitti kızla ilişkim kesildi bildiğin, bana ne yani benle olmuyorsa kimle olursa olsun. Uğraşamam. Ne kadar koysa da yaşadıklarım red yerim ayrılırım ama hiç peşine düşüp de laf kalabalığı yapmadım, insan kendine sormalı ben ne istiyorum diye. Hem kötülük oluyor bu gibi olaylar o kadar kötü olamıyor bazı erkekler çünkü bazı erkekler iyi ve hak ediyor güzel bir ilişkiyi.
Belli ki belalı tip. Bence hiçbir şey söylemeden ya da bir mektup bırakarak, telefon numaranı ve şehrini değiştir. Bundan önce, bilhassa arkanda sapa sağlam seni koruyacak güçlü çevre edin, hem gideceğin şehirde hemde şu an da kaldığın şehirde. Uzaklaştığından emin olduktan sonra polislere git uzaklaltırma kararı için başvur, ama bu adalet sisteminde uygularlar mı orası tartışılır. Ben olsam böyle yapardım. Tüm dileklerim seninle, dikkat et kendine..
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı. Polise adamın seni tehdit ettiği konusunda şikayetçi ol, adamın uyuşturucu satıp satmadığından emin değilsen emin olmadığın bir şey için adamın başına iş açma bence.
20 YorumlaBence hiç buluşma irtibatını kes numarani evini şehrini değiştir seni bulması zor olsun şikayet etme sonra sen haksız çıkabilirsin uzak durmak en iyisi eğer satiyorsa ya da kullanıyorsa sevgili olursan ve o zaman diliminde yakalanırsa senide hapse atabilirler uzaklaşmalısin inşallah yardımcı olabilmişimdir.
20 YorumlaMaalesef böyle kötü geçmişi ve sicili bildiğin halde sevgili ettiğin için öncelikle hatalısın , geyik Sorularla burda Zana’n geçirme amacım yoksa ailenle birlikte cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulun
00 Yorumla
+1 yılBu ise yaramaz onlar suç üstü olmadıkça bişey yapmazlar ugrasmazlar gibi geliyor numaranı değiştir mesela engelle veya veyaa yanında biri var Ken ona soyle ayrılalım de bir büyük amca vs yok mu onla konuş babanla vs konuşamıyor san.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. O şekilde şikayetle hiç bir sonuç alamazsın kullanırken üzerinde veya satarken yakalanması lazım ama karakola gidip beni çok rahatsız ediyor bana zarar verecek diyr hayatımdan endişe duyuyorum dersen daha caydırıcı olur gibi
00 YorumlaSenin durumun kronik ve uzun zamandır sorularını görüyorum
Suç üstü yaptırırsan uzun müddet yatar
Öbür türlü durduk yere uğraşmazlar alsalar bile kanıt bulamazlarsa salarlar bu defa daha çok bela olur01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılDenetimli serbestlikte bildiğim kadarıyla en ufak şikayette içeri alıyorlar , kullandığına eminsen şikayette bulunabilirsin çünkü maddeli halde sana zararda verebilir. Kendi iinsiyatifine kalmış bir durum
00 Yorumla uyustirucu kullanan tanidiklarim var is yerleinden tanidiklarim oldu uzak dururudum tehlikeli isnanlar bunlar polise isikayet et atisin iceri akli basina gelsin ve ya uzak dur numarani degistir
10 YorumlaGeçende yorum yaptın. bu konuyu bence önce ailenle konuş. eleman seni kafaya takmış olabilir. ailene durumu açıkla. onlar daha düzgün karar verir. tek başına bir işe kalkışma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. Rahatsız ettiğini tüm gercekliğiyle anlat sikayetci ol zaten onu da ifade vermeye cagıracaklar karakola sonrasında mahkeme tarihi verilip mahkeme görülür uzaklaştırma kararı cıkar ama sahış o karara uymaz ve senı rahatsız etmeye devam ederse o zaman hapse atarlar..
00 YorumlaPolise şikayet et tabi ama esrar nerden çıktı o sebeple üstünde bulsalar bile ne kadar içeri alacaklar sanki, senin asıl sana yaptıkları için şikayet etmen lazım. Bu zamana kadar neden etmedin ki?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Kendi istemedikten sonra ne yaparsan yap uzaklaşmaz.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle sakin olmalısın. Durumu ailene anlat. Daha sonra savcılığa başvurun. Delil varsa onları da göster.
20 YorumlaIçeri atarlar bence ben olsam onunla hiç görüşmem ve onu her yerden engellerim
21 Yorumla- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılBabana anlat durumu ailen gizleme bisey uyusturucu kullanan satan yarin bir gun senide surukler kotu seylere
20 Yorumla
+1 yılBence dikkatli ol çünkü böylesi tiplerin ne yapacağı belli olmaz siz kadınlara hayret ediyorum aklı başında adamlarla görüşmek yerine tehlikeli tipler hoşunuza gidiyor.
00 Yorumla
+1 yılGecmis olsun yakinda senin olum haberinide mansetlerden okuruz 😶 o arkadasta esrar kullanicisi oldu icin buyuk ihtimal madde etkisi altinda yapmis denir cok ufak bi cezayla yirtar 🙈
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarakola dilekçe ver. Orada bir kayıt bulunsun derim. Zaten bir sonra ki aşama da savcılık olur. Karakolda da kayıt bulunduğundan dolayı herşey çok daha kolay olur.
00 Yorumla lütfen numarasını özelden ulaştır. adını soyadını bildir. 1 günde hiç şiddet uygulamadan çözeceğim işi.
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl tertemiz olacağını sorsam merak ettim
Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. Rahatsız olduğuna göre bunu ona hissettir konuş anlamıyormu denemişsindir diye düşünüyorum polisi karıştırma bu çok kötü bir davranış olur ve sana yakışmaz
Yokmuş gibi davran00 Yorumla
+1 yılHic birşey gecmez eline. Bosuna ugrasma uzerinde bulunmadığı surece hic bişey yapilmaz. diyelimki uzerinde bulundu yine bişey olmaz. Iciyim deyip serbest kalir. ancak bir iki defa sikayet olmalı satıyor deyip ve arama yapilinca uzerinde degisik iki uc cesit uyusturucu bulunursa oyle hapise alırlar torbaci diye. aksi halde tek madde olursa yine serbestir. hapis olmasi icin ancak kilo ile olmali tek madde olduğunda .
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Bence hem uyuşturucudan şüphelendiğin için, hem de seni rahatsız ettiği için polise şikayet et. Hatta sana karşı herhangi bir mesaj ya da tehdit gibi şeyler yaparsa direk savcılığa şikayet et
01 YorumlaSadece polise şüphelendiğini anlatman iyi olur. Yoksa direk şikayet edersen yanlış ifade vermekten dolayı sorun olabilir. Sadece şüphelendiğini demen iyi olur. Polisler de ona göre çözüm üretirler.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle sana attığı tehdit mesajları ve rahatsız edici şeyler ler varsa polis yerine direk savcılığa gidip şahıs hakkında şikayetçi olursan savcılık emniyet birimleri tarafından bir inceleme soruşturma ve gözaltı işlemi uygulanır
10 YorumlaAilene söyle derim hayatını karartma kendini düşünmelisin böyle insanlarla ne işin var akıllı kararlar al bu şekilde hiç bişi elde edemezsin kargaşa dışında ailesi sizin aile ile münakaşaya düşer ayrıca ailen şu an haklı durumdayken haksız duruma düşer sen ceza bile yersin anlaşılınca ailene söyle ve icabına bak daha sonrada hayatına.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılbunalmanı anlıyorum ama iftira atmakla olucak bir şey değil eğer rahatsız oluyorsan direkt olarak taciz ediyor peşimi bırakmıyor diye şikayet edebilirsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu çözüm değil. İftiraya girebilir. Başına daha büyük belalar çekersin. Emin olmadığın şey iftiraya girer
Hele hele gerçekten masumsa çok zorda klırsın00 YorumlaMadde kullanıp kullanmadığını kan testinden anlarlar o ayrı bir konu. Ama rahatsız ediyor dediğinde uzaklaştırma verir. O da içeri girmesi için yeterli olabilir belki
00 Yorumla
+1 yılŞimdi haksız çıkarsan o seni dava ederse sen hapis yatarsın kurtulmuş olursun bir nevi gizli tanık olsan polisin içinde de farklı insanlar var sen en iyisi il dışına çık ortadan kaybol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Poliste kaydı zaten var ve emin ol takip altındadır.
O konuda alenen gözünle görmedikçe bir şey yapmamanı öneririm.
İftrira sayarlar. Zor duruma düşersin.
Vebal almakta var.00 Yorumla- Devamını Gör (151)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer