Sevgilim peşimi bırakmıyor. Polise şikayet etsem mi?

Merhaba arkadaşlar günaydın bir önceki sorumda sevgilimi nasıl soguturum demiştim ama çoğu şeyi yaptım işe yaramıyor maalesef peşimden düşmüyor bu çocuk.😔 Bu daha önceden esrar falan kullanıyordu hatta denetim serbestlikte almıştı bir daha yakalanırsan direk cezaevi demisler ona acaba bugün onu şikayet etsem polise emin değilim kullandığından ama kullanıyor ve satabiliyor olabilir desem olur mu onu cezaevine atarlar mi direk bana kullanmıyorum ben bıraktım diyor ama kullanmıyordur çünkü belli ediyor birazcık polis bunun geçmişine bakıp denetim serbestlik aldığını görür içeri alırlar mi suphelenip ya cidden bunaldım ondan kurtulmak istiyorum artık nolur yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu sabah işe giderken öğlen 12 de geldi arabayla yanıma bin ise ben birakicam seni dedi binmedim peki o zaman olacakları seyret dedi arabaya bindi ve direk işyerinin önüne geldi itti beni içeri girmedi ama hicbisey de yapmadı seninle sonra gorusecez dedi. Benim bayan mudurumde bu olaya çok sinirlendi hemen polisi aradı yanımdaki personelimi rahatsız ediyor diye şikayet etti polisler isterseniz şimdi gelelim ya da siz o geldiği an bizi arayın tekrardan hemen dediler
Güncellemeler
+1 yıl
Neyse kapattık teli hemen hemen abisini babasını aradı müdürüm şikayet etti babasına da oğlunu uyar eğer devam ederse polise vericem falan dedi adam da korktu tabi tamam siz sakın bişey yapmayın ben onunla konusacam daha size bulaşmaz dedi
Sevgilim peşimi bırakmıyor. Polise şikayet etsem mi?