Günaydın KizlarSoruyor oyundan tanıştığım, uzun zamandır tanıştığım biri şaka yoluyla numarasını verdi istediğin zaman arayıp yazabilirsin dedi. Ama pek ciddi bir şekilde vermedi arıyım mı yazıyım mı sizce ne yapıyım
Ciddi şekilde vermemesinden kastım “istersen numaramı veriyim araşırız” dedi bende “olur ver” dedim “şaka yapmıştım ama dönüş yok artık” dedi ve verdi. Arıyım mı yazıyım mı ya bilemedim
Ciddi şekilde vermemesinden kastım “istersen numaramı veriyim araşırız” dedi bende “olur ver” dedim “şaka yapmıştım ama dönüş yok artık” dedi ve verdi. Arıyım mı yazıyım mı ya bilemedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
@Aktaş36 hahahah noldu zorunamı gitti, alındınmı istedigini vermedim diye kudurmussun belli lafları söyleyip sövüp sonra engelle anca, söylediğinin arkasında duramayanda ne biliyim... aciiizzz, söylediğinin arkasında duracak kadar cesaretin duruşun özgüvenin yok yazııkkk, hahahahahah aciiiiizzzzzz😄😄
O mesajın arkasından bende şaka yaptım aramam mesaj atmam merak etme demeliydin. Ben olsam aramam da mesaj atmam da.
Öyle dediyse tabiki ara ama aramadan müsait olup olmadığını sor ve bence biraz mesajlasin
yaz buda benim numaram sende istersen ara yaz de olsun bitsin
"Numaranı çok beğendim." de.
Yazma arama
Neden yaa :(
Yani istekli bir şekilde vermemiş gibi
Bi süre arama ya da yazma
Bir süre sonra ne olacak ki
Biraz beklet diyosun neden ki?
Türkçe konuş bayan
Merak etsin biraz numaramı aldı ama yazmadı diye eğer umrundaysan sana niye yazmadın gibi geri bi dönüt sağlar bence
He yani diyorsun ki biraz alttan alsın
Ama demezse hani istiyorsan yine yazarsın ama hemen arama yaz önce
Bence de yazsa daha mantıklı
@Aktaş36 ben olsam yazmam hatta o numarayı almam bile daha önce almadım da kimsenin numarasını onlar hep istedi 🙃
Yani erkek olduğu için olabilir mi
@Aktaş36 yoo soruyu soran kız
Soran kız ama numarayi veren erkek
Numaranı kaydetmiyorum korkma yaz :D
Mesaj at