Eski sevgilim özel fotoğraflarımı sitelere yaydı. Şuanki sevgilim bunları biliyordu ama 1.5sene sonra ayrılmak istedi napacağım?

Eskiden yıllarımı verip güvendiğim eski sevgilim adeta bir sapık çıktı. Özel fotoğraflarımı iğrenç bir çok siteye yaydı. Şuanki sevgilimleyken oldu bu olaylar ve hepsini biliyordu. Benimle bunları birlikte halletmeye çalıştık. Tüm adliye ve karakol olayları da dahil. Tam sonuca varamadık ve 1sene sonra tekrar paylaşım yapıldı bazı sitelerde. Ve sevgilime büyük ihtimal çevresinden çok koyacak mesajlar geldiğini düşünüyorum. Tabi bana da geldiği oldu. Ama bunların benim hatam olmadığını, karşı tarafın karaktersiz olduğunu söyledi hep yakınlarım. Yakın zamanda etrafımdaki insanların bana bunları söylemesi koyuyor artık diye ayrılmak istedi. Aramızdaki aşkın bir tarifi bile yok. İş arıyordu bir yandan 1senedir işsizdi. İşsizlik psikolojisi ile o tarz olaylar iyice ağır gelmiştir dediler. Allaha şükür şu an bir şekilde özel fotoğraf olaylarını tamamen hallettim. Bir daha yayınlanmayacak şekilde. Ama bunları bilmesine rağmen benimle devam etmek istemediğini söyledi. Fakat beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum. O da çok iyi biliyor birbirimize olan sevgimizi. Ortak arkadaşlarımız ve çevrem hep zaman ver yazma, iş bulsun kafasını iyice toplasın dedi ama onu çok özlüyorum. Geleceğim dediğim insan o benim için. Ben de onun için öyleyim biliyorum. İnat ve gururu biraz fazla olduğu için yazacağını da düşünmüyorum. Ama birbirimize beslediğimiz aşkın farkında. Yazmamaya çalışıyorum, zaman vermeyi deniyorum ama gerçekten çok özledim. Ellerimden tamamen kayıp gitmesinden çok korkuyorum. 3-4ay sonra bir başkasını bulup unutursun dedi en son. Sanki ona olan sevgimi ve bağlılığımı öğrenmek ister gibi. Ama birbirimizi unutamayacağımızı biliyorum. Çok çaresizim ne yapabilirim. Onunla birlikte olmak istiyorum.
Eski sevgilim özel fotoğraflarımı sitelere yaydı. Şuanki sevgilim bunları biliyordu ama 1.5sene sonra ayrılmak istedi napacağım?