AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Çocukların , hayvanların, kadınların, tüm canlıların savaş gördüğü, tecavüz gördüğü, şiddet gördüğü dünyada o "namus" bacak arasında değildir.
kişiye göre değişir fakat ülkeye bakarsan bacağının arasındakinin zevkine yenik düşüp kadınlarla çok yatan mallar bile bakire istiyo salak herifler
Evet kendisi temizmiş gibi temiz arıyor içler acısı :(
haklısın hepsini beynine sokuyayım bunlar gibi erkek görünümlü mallar yüzünden bizim gibi temiz kalmayı becermiş adamların önü kapanıyo resmen ya hak etseler neyse fakat hak etmiyo ve benim hakkım yenmiş olu otomatikmen
Yap gitsin beklemeye değmez :!
öğle kolay diğil işte utanma hissi var aşkın ve sxx özel olduğunu ve özel biriyle yaşanması gerektiğini düşünüyorum yani kadına dokundun diyelim e sonra ben başka bi kadına dokunamam ki yani bunu anlamak için benim gibi düşünmen lazım bazen tabikide düşünüyon düşünüyon acaba sevglim veya evleneceğim kadın bakire diğilse nolucak diye böyle bi dönemde bakire kalmışıdır veya bize denk gelirmi diye düşünüyon ve şeytan diyo git bi eskorta bitir işi ve kirlen ve bu bekaret takıntısından kurtul diyo ama genede yapamıyorum ne bilim
Yani tahminime göre bakire sayısı oldukça azaldı çünkü insanlar oldukça yenik düşüyor tabi yapıp diktirende var buna da maaruz kalabilirsin ama bilemiyorum en sonunda tak eder ve yaparsın biriyle
bilmiyorum yapabileceğimden emin diğilim utanma hissi yani eskorta dokununca diğil bi gün evlenirsem evlenceğim kadına dokunun ca utanma hissinden bahsediyom her neyse erkek olarak gerçekten çok şansızız şim bi kadınla bekaret tartışmasına da giremiyoruz o kanıtlayabiliyo ben erkek olduğum için kanıtlayamıyorum düşün artık
Evet doğru ama bizim o zarımızı bekaret olarak gören zihniyetee çok kızfınıö7
Kızgınım.
bakirelik kadının vajnasına karşı cins organın girmemesi değildir kadının karşı cinsten kimseyle ne oral ne anal ne de vajnal ilişkiye girmemiş olmasıdır ama işte o da anlaşılamıyor malesef
Evet ama bence gereksiz bir algı
algı olarak doğrudur da ama temiz kalmayı beceripde temiz kız isteyenede bişey diyemezsin sonuçta hakkı olanı istiyo kişi
Tabi orası öyle
Peki bayan arkadaş şöyle bir düşün senin için bir erkeğin başka bir kızla yatmasının bir sıkıntısı var mı🤔🤔🤔
Sıkıntısı yok çünkü hiç yapmamış erkek yok mecbur kabul edicez :)
Nereden biliyorsun arkadaş hiç yapmamış erken olmadığını nereden biliyorsun neden bu kadar sinirlendim biliyorsun
Yapmadım dese nerden anlıycaz sanki doğru yalan söyleye söyleye gezerler
Peki kardeşim anlatayım
Kur'an-ı Kerim Nur suresi 26 ayet temiz erkekler temiz kadınlara temiz kadınlar temiz erkeklere laiktir
Kötü kadınlar kötü erkeklere kötü erkekler de kötü kadınlara lâyıktır
Buradan da anlaşılacağı üzere konumumuzdan devam edelim zina yapan zina yapanla zina yapmayan Yani temiz olan temiz olan kişiyle
Evet sevgili kardeşim nasıl birini istiyorsan ileride nasıl biriyle evlenmek istiyorsan öyle birisi ol
Bak bu verdiğim örnek hayatım boyunca seni zinadan alıkoyabilir
DİKKAT ET ⚠️⚠️⚠️
NASIL BİRİNİ İSTİYORSAN ÖYLE OL ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Benim başıma çok talihsiz olay geldi o yüzden koruyamadım kendimi bu olayı veren de allah yani temiz değilim o yüzden karşımdakini de temiz aramıyorum..
Talihsiz bir olay derken istersen özelden konuşalım
Başkalarının bilmesini istemezsen yani ya da konuşmak istersen
Yardımcı olmak isterim de tabii ki de sen istersen elimden geldiğince
Tecavüze uğramak diyelim
Kardeşim yukarıda ayet örnekleri ile çok güzel bir şekilde anlattım biliyorsun ki bu anlattığın durum senin anlattığın durumla çok başka benim anlatmak istediğim kendi rızası ile yapanlar için
Evet haklısın ama sonuçta b*kire değilim o yüzden de b*kire aramak yanlış olue diye düşündüm
Sen kendi rızanla yapmadığın için bir sıkıntı yok sen yine tertemiz sin Allah nezdinde
İnşallah allah tövbelerimizi de kabul eylesin 🙏
Hayır böyle bir şey söyleme Bir daha böyle düşünmeni yasaklıyorum sana kardeşim tamam mı İlk önce bu konuda anlaşalım
İnşallah kardeşim inşallah biz bu dünyaya bir imtihan için geldik ve imtihan tüm hızıyla devam ediyor
Doğrular belli yanlışlar belli
Bir şeyi milyonlarca kişi yapıyorsa ve o şey yanlışsa yani yanlış olduğunu biliyorsan milyonlarca kişi yapsa da o yanlış yine yanlıştır
Sana bunun ses kaydı olarak atmak isterdim ne de dikkatli bir şekilde oku
Çok haklısın o yanlışa düşenleri de tövbe ile doğru yola sokmayı nasip eylesin Allah 🙏
Amin ecmain
Güzel sohbetin için teşekkür ederim iyi geceler 🙏
Bundan sonra ben temiz değilim ve temiz birine layık değilim Yani bakire değilim bakir birini bekleyemem tarzından düşüncelere düşmanı istemiyorum
Tamam düşmeyeceğim 😊
Ben teşekkür ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu herhangi bir konuda herhangi bir nedenle yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Selametle ✋✋✋
Allah'a emanet ol
tertemiz kardeşim 😉🙂😊👍
Sende allaha emanet ol 🖤🙏
Tabiki var özellikle kadınlar için daha önemli bence sonuçta eskimiş denenmiş kadını hangi erkek niye alsın...
Ne alakası var eskimiş denenmiş terbiyesizce bir hitap
Ne diyim sikilmişş açılmışmıı daha iyi olurdu?
Evet daha iyi olur tecrübeli olur hemde :)
bu aslinda inancla alakali biraz, Allah korkusu olan dikkat ediyor evliligi bekliyor
Bence yok efendim para avcısı olun köpek muamelesi yapın her işinizi yaptırın faturalarınızı ödetin yeterli bide ayak bakımınıza dikkat edin gerci ben yaparım gerek yok tesekkürler
Hiç yapmayan birisi mesela benim için var ama eğer ben yaptıysam karşıdakikin bekaretini takmam
Çok doğru
Bence yok ama yok diye de önüme gelenle birlikte olmam. Aşk yaşamadığım kimseyle birlikte olmam. Kör kütük aşık olmam lazım
Hayır yok sevdiğim kadıni herşeyiyle severim
Geçen yüzyıl baya önemliydi.
Bekaret değil bakireliğin önemi var benim için. Beni değerli hissettirirdi. Ama bunu öğrenmek için soru sorup sormamak konusunda kararsızım.
Kendiniz daha önce yaptıyysanız bence sormaya hakkınız yok.
Mal mısınız mk? Size ne?
İsteyen istediğini yapmakta özgür.
evleneceğim adamın biriyle yapıp yapmadığını bilme hakkım yok mu ya
Evet var tabii ki. Ama isteyen yine de sorar bunu kimse engelleyemez. Önemli olan karşıdaki bunu anlatmak istiyor mu. Bu önemli.
E tabi anlatmak istemese zorlamam zatennn
Bunu hiç önemsemedim hayatımda
Bence yok.
Önemi yok
Hayır neden olsun ki
Takılmam ben
bence yok
Bence de
Evet
Yok bence, kaç kişiyle yaptığı önemlş
Evet
Tabi
Onemsiz
hayır
Bence var
Sen bakir misin?
Ben sana sen bakiremisin diye sormadım? Bu konu özel bir durum özel cevap verilir
Sence var mı
Nooo
Yok.
Kişiye göre