Çok zor bir durum umarım hiç kimse yaşamaz. İnsan hep eksik olan şeylerin yerini doldurmaya çalışır, bir ilişkide eğer bir şeyler eksikse bir şeylerin boşluğu yaşanıyorsa o boşluk elbet yarın bir gün bir başkasıyla dolacaktır. Eğer hayatında biri olduğu halde başkasına aşık oluyorsan demek ki ilişkinde eksik olan şeyi başkasında bulmuşsundur. Birisi çıksa da çıkmasa da o ilişkideki eksiklikler elbet ilişkiydi bitirecektir. O kişinin varlığı sadece daha çabuk olmasını sağlar. Yine de bu soruya ne cevap vereceğimi bilmiyorum çünkü insanın başına gelmeden konuşmak kolaydır.
Aşkın ilk heyecanlı haller güzeldir insan o tutkuyu o anki tazeliğiyle yaşamak ister ama hayatında biri varken bunu yapmak karakter meselesidir aslında... Beraber olduğun insana sevgiyi de geçtim saygısı olan birini bunu yapmaz. Çoğu aldatmalar zaten bu heyecanı yaşama isteğinden kaynaklanıyor. Ben yaşayacağım aşktan ziyade yanımda olan insanı düşünürüm.
Aşık olduğum kişi için değil, onunla birlikte olma ihtimalim olsun ya da olmasın. Artık birlikte olduğum kişiye karşı bir şey hissetmiyorsam bu ona ve kendime haksızlık diye düşünüyorum. Her gece aklımdaki kişiyle uyuyacaksam bu birlikte olduğum kişiye haksızlık değil de nedir?
Biriyle sevgili olmuşsam zaten ona aşığımdır kirli don gibi sevgili değiştirmiyorum bir süre içinde ilgi duymasam ztn ümit vermem yani özetle böyle bi saçmalık yapıcak zihniyette değilim yinede büyük lokma yer büyük laf konuşmam hadi see you
Vay be yorumları da okuyan ne karakterli insanlar varmış bana mı denk gelmiyor der ulan sevgilim olan kişi aşkım dır diyor sonra bir şerefsizlik yapıyor hadi eyw kadını da erkeğide aynı halt o yüzden inanmıyorum hiç birine kşmse de bana inanmak zorunda değil
Öncelikle Birisini Seveceğimden Emin Olmadan Onunla Sevgili Olmam. Sevgili Olduğum Kişi Sevdiğim Ve Terk Etmeyeceğim Kişi Olur. Diğer Meseleye Gelirsek Birisini Severken Başkasını Sevemeyeceğim İçin, Kimseyi Kimse İçin Terk Etmem.
Başkasına aşıksam neden başkasınin sevgilisi kalayım zaten kalbimde aklimda o yok. Ayrilirim. Asik olduğuna birlikte olmama da gerek yok ama başkası kalbimdeyken sevgiliyle devam etmek ona da yazik
"Birine aşıkken bir başkasına daha aşık olursanız ikinciyi tercih edin. Zira ilkini gerçekten sevseydiniz ikinciyi görmezdiniz bile." Johnny Depp miydi? Çok bilge laf değil mi?
eğerki o an sevgili olduğum kişiyle evlilk yolunda isem ve aşık olduğum kişi benim duygularımı bilmiyorsa sevgili olduğum kişiyi terk etmezdim ama aşık olduğum kişide bana GERÇEKTEN AŞIKSA ülkeyi bile terk etmeyi göze alırdım