Aşk İlişkileri Daraldım, yok mu kız kıza sohbet ya? Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Maksat muhabbet olsun kızceler yıaaa dertleşmek isteyen yokmu😏😒 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar kızlara özel kategoriyi seçmeyi unuttum bu amaçla soruyu güncelliyorum Daraldım, yok mu kız kıza sohbet ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kizlaryardimedin01 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl beeeen 3 13 Yorumla Alarasmin +1 yıl Hoşgeldin bacım Yorumla kizlaryardimedin01 +1 yıl hoşbulduuum nasılsın iyi misin Yorumla denizkaradeniz +1 yıl vay düşür bakalım :D Yorumla kizlaryardimedin01 +1 yıl @denizkaradeniz ne diosun kardeşim Yorumla denizkaradeniz +1 yıl kolay gelsin diyorum :D Yorumla kizlaryardimedin01 +1 yıl @denizkaradeniz ne kolay gelsini neyden bahsediosun Yorumla denizkaradeniz +1 yıl kız kıza artık ne kolaysa :D Yorumla Alarasmin +1 yıl @denizkaradeniz abi ne diyon ya😁 Yorumla Alarasmin +1 yıl Bende iyim bacım can sıkıntıso işte Yorumla denizkaradeniz +1 yıl çakallll :D Yorumla Alarasmin +1 yıl @denizkaradeniz ah abi ah ne diyim baltala bakalım😃😁 Yorumla denizkaradeniz +1 yıl belki bana düşer :D Yorumla kizlaryardimedin01 +1 yıl @alarasmin ee konuşalım bakalım neyin sohbetini yapcaz Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. yok malesef :D 1 3 Yorumla Alarasmin +1 yıl Abi sadece kızlara sprdum sadece kategori seçmeyi unuttum Yorumla denizkaradeniz +1 yıl olsun salça olalım biz de :D Yorumla Alarasmin +1 yıl İyi madem kolay gelsin yolculuğa çıkacam valiz tutayım sırf o yüzden daraldım ya😃😃 Yorumla
Nam-ııDiğerProfesör Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Harun abi kız olmadığını biliyoruz 0 2 Yorumla Alarasmin +1 yıl Uzanamadigi ciğere mundar diyen kedi Yorumla Nam-ııDiğerProfesör +1 yıl Erkeğim diyen sendin Yorumla
Hiper-Assasin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Soruyu "kızlara özel" kategorisiyle açmalıydın. :P 0 4 Yorumla Alarasmin +1 yıl Yapcaktım da unuttumki🤷♀️🤷♀️ Yorumla Hiper-Assasin +1 yıl Olsun. :PBir dahakine dikkat et. Abazalarla karşılaşmaman dileğiyle. Selametle. 👋 Yorumla Alarasmin +1 yıl Çoook teşekkürler🤗🤗🤗 Yorumla Hiper-Assasin +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Erkek kız olmuyor mu :D :D 0 2 Yorumla Alarasmin +1 yıl Kızlara sorcaktım yanlış oldu 🙈🙈 Yorumla Memoo00007 +1 yıl :D :D Geçmiş olsunn Yorumla
zɪꓘsɹǝꓕ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Gel minnosum 1 2 Yorumla Alarasmin +1 yıl Geldim minnoş😊 Yorumla denizkaradeniz +1 yıl uyarmadı deme bu kızda bi terslik var :D Yorumla
benidesevinlanlutfen Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl harun abi selamlar kolay gelsin 0 1 Yorumla Alarasmin +1 yıl Sanada abicim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkeksin 0 1 Yorumla Alarasmin +1 yıl Canım beni burda bilen bilir dert etme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
beeeen
Hoşgeldin bacım
hoşbulduuum nasılsın iyi misin
vay düşür bakalım :D
@denizkaradeniz ne diosun kardeşim
kolay gelsin diyorum :D
@denizkaradeniz ne kolay gelsini neyden bahsediosun
kız kıza artık ne kolaysa :D
@denizkaradeniz abi ne diyon ya😁
Bende iyim bacım can sıkıntıso işte
çakallll :D
@denizkaradeniz ah abi ah ne diyim baltala bakalım😃😁
belki bana düşer :D
@alarasmin ee konuşalım bakalım neyin sohbetini yapcaz
yok malesef :D
Abi sadece kızlara sprdum sadece kategori seçmeyi unuttum
olsun salça olalım biz de :D
İyi madem kolay gelsin yolculuğa çıkacam valiz tutayım sırf o yüzden daraldım ya😃😃
Harun abi kız olmadığını biliyoruz
Uzanamadigi ciğere mundar diyen kedi
Erkeğim diyen sendin
Soruyu "kızlara özel" kategorisiyle açmalıydın. :P
Yapcaktım da unuttumki🤷♀️🤷♀️
Olsun. :P
Bir dahakine dikkat et. Abazalarla karşılaşmaman dileğiyle. Selametle. 👋
Çoook teşekkürler🤗🤗🤗
Rica ederim.
Erkek kız olmuyor mu :D :D
Kızlara sorcaktım yanlış oldu 🙈🙈
:D :D Geçmiş olsunn