Aşkın tesirini hafifleten şey sizce ne olabilir?

Merhaba öncelikle herkese. Biliyorsunuz aşıklar kervanına ben de katıldım sevdiğim erkeği nasıl ilahlaştırdım onu vazgeçilmez adeta haşa bi tanrı gibi kusursuz sevdim gözleri benm için dunyanınn en guzel gözleri her zerresine kadar taptım ona. Bazen namazda bıle o aklıma geliyordu ama ne kadar yanlış kimseyi ama kimseyi vazgecılmez görmeyin. Dun ne oldu biliyor musunuz ısyerı deyken benim resmimi çizmiş kara kalemle sonra ben de dedım ben de bi çizeyim sevgilimi bakiyim çizdim karakalemle iyi kötü ama inanın suliet i o kadar ona benzedi ki sonra resme baktım dedim ben bu adama mı aşık oldum bu kadar aşkın bendeki büyüsünü farkettm baktıkça gözümde küçülmeye başladı evet çizdiğim resimdeki ona benziyordu iyi çizemem normalde ama bu o o sanki. Sonuç olarak aşk beni büyüsüne kaptırdıkça resme bakıp ondan soguyrım inanılmaz bişey bu lütfen pskiloji bilgisi olan biri varsa bunun psikolojik sebebini açıklasın bu psikolojide var mı. Dün ben bişey keşfettim resmen eğer sogumak istiyorsanız iyi kötü o kişiyi çizin arkadaşlar sonra resme bi bakın değer mi bu kişi için diye dış görünüş önemli degil tabiiki şunu da açıklam ben zaten ondan sogumak istiyorum biraz da olsa cunku cok boguyor um onu ve sorunlu bi ilişkimşz var bu belli de benm aşkımdan oluyor
Güncellemeler
+1 yıl
Yazım hataları klavyeden dolayı oldu ve okumayıp paylaştım anlatım bozuklukları olabilir
Aşkın tesirini hafifleten şey sizce ne olabilir?