Hiç kendimi beğenmiyorum köksel baba gibi tipimiz var keşke diyorum neden doğdum ki tipimi kimse beğenmiyor kimse beni sevmiyor Kızlar geri planda duruyor bu tiple ne yapacağım dyorum sevgili yapamazken evlilikte ne yapacağım sonsuza tek evlenmem ben sanırım normal arkadaş olmuyorlar nasıl evleneyip yalnızlığa alıştık ne yapalık
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir erkeğin yakışıklı olması için
1) Kilosunun normal olması lazım yağ bezesi gibi dolaşmamalı.
2) saç sakal boyutuna dikkat etmeli saçında bi ton yağ gezmemeli güzel kokmalı
3) Yüzünde sivilce varsa tıpkı kızlar gibi bakım yapmalı gerekirse tedavi olmalı
4) Tayt gibi bacak kılı kol kılı varsa almalı penis ve koltuk altı kılı hiç kalmamalı
5) GÜZEL GİYİNMELİ
Saçmalamak için seni parayla buraya getirdiler
Evet öyle yaptılar kesin bunların tam tersisin ondan bu agresif tavırlar böyle devam et o zaman Allaha de ki beni niye mavi gözlü sarışın güzel tenli yaratmadın aynen böyle isyan et okey
İlgisi yok dediklerin bir kısmını yapıyorum işe yaramıyor tip yok diyorum sen bana bakım kendine bak diyorun tip olmadıktan sonra ne yapsam boş
Saaaalak mısınız? Çirkin yakışıklı yoktur modellere ve oyunculara bakarsanız evet herkes çok yakışıklı çünkü milyon tane efekt var bakımlılar ve bakımsızlsr var bir kaç tanesini diyorsunuz hepsini yapın da görelim...
Amma saçmaladın onların çoğu tipi var bizim tipimiz yok benimde tipim olsun bende kat kat bakım veririm ama tip olmayınca insan bir şey yapası yok
Tamam tamam haklısın böyle devam
Yakışıklı araya cüce tipsiz biri bana akıl veriyor
Ne?
bende muzdaribim bu dertten benle ayni boy kilo kuzenim takim giyiyor brad pitt ben giyiyorum sahink
Kilo boy normalde tip yok o yüzden insanın bir şey yapmasına heves kalmıyor
Önüne gelene dini görüşünden dolayı arap dediğin ve %85 müslüman halkı olan biyere yallah arabistana dediğin için insanlarla konuşacak özgüvenin olmadığı ve bu yüzden direk sövmeye başladığın için Tanrı bu lütfu sana vermemiş olabilir.
Youtube dan değişim videolarını aç bak. Ağlayıp sızlamak yerine kendini geliştir. Estetik diye bir sey var hani?
Ağlamıyorum ki ağlasam bile neden seni bu kadar gergi Bu ülkede estetiğe güvenmiyorum geliştirmek diyor ne geliştirmekten bahsediyorsun para mı git başka kapıya
Bunlar hep para. Boş yanıt olmuş.
@defuego Erkek eline muhtaç olan basit para göz Kızlar bunlar anlıyorum para için 40lık keltoş göbeklilerle çıkanı gördük
Kardeş ben 20 bin TL para verdim estetigi fizik yaptım şimdi hatun yanımda uyuyor
Erkek eline muhtaç derken? Ben zengin bir kadınım ve erkek arkadaşım yok? Ne saçmalıyorsun sen aptal herif. Madem kendini beğenmiyorsun para kazanıp estetik yaptıracaksın. Ona da olmaz diyorsun. Ee o zaman böyle görünmeye devam et. Yaratan senin gibilere iyi ki tip, boy, pos vermiyor. Neden vermediği belli. Hem aptalsın hem de kendi aptallığını kızlardan çıkartacak kadar cinsiyetçisin. Umarım hayatının sonuna kadar böyle yaşarsın.
Yakışıklı olmana gerek yok para elinde olsun yeter
Para olsa ne olacak ne kadar saçma tipi güzel sana gelmiyorsa karşı hissetmiyorsa parama hiç gelmesin o zaman
Para ile mutlu olamaz mısın? Bu kadar insan boşa mı eşek gibi çalışıyor
Eşektir o zaman ben neyin derdindeyim bu para derdinme
Boş bir şeyin peşindesin o tren kaçtı dediğim trene adepte et kendini
Ben kendimi salmış durumdayım hiç bir şey yapmıyorum
Çoğu kişi salmış zaten piyasada bir sürü umutsuz insan var yalnız değilsin ki negatif olmaktan kurtul en azından
Ne yapayım önümde bir umut yok inancımı yitirdim
Olgun davran hayattaki ufak şeylerden mutlu olmayı öğren arkadaşların, ailen onlarla mutlu ol sosyalleşmekten kaçma emin ol kafana taktığın dış görünüşten daha büyük zevkler var insanlar seni rencide etmez ama sen kafana takarsın dış görünüşünü yanlış yapıyorsun komik ve esprili biri olsan bile pozitif olmana yeter
Neyle mutlu olayım yakışıklı zengin Erkek avcısı olan Kızlarla mı bu dediklerin işe yaramaz ama artık olmayacağım artık belki hayatıma son veririm öyle düşüncem var
Yapamazsın insanlar en dibi yaşadıkları zaman güçlenir derler bir şekilde toparlayacan sen sadece yaşamıyorsun bu olayları depresyondaki herkes senin gibi intihar etmeye kalkışsa ülkenin nüfusu yarı yarıya azalır kafanı başka şeylerle meşgul et iyi gelir
Herkes hakkettiğini yaşar koçum
Niye Ailen koyun mu senin
Olm yaşın kaç ya espriye bak kusucam
Bez kölesi sorumdan bas git uğraşmıyacağım git kapalı ananın üzerine kus bez parçasını kirlette takmasın 7-24 saat beyininiz çalışmıyor terden tipkı senin gibi
Bez ne lan dnsnjzhsj allah diyen herkes kapalı heralde dmsnjsjsj keşke o şerefe erişebilsem :(((
Senin gibi şerefsiz ve tipsiz olmaktansa
Allah sana ayıp etmiş ozmn:(
Olmayan Allahı karıştırmayın Ailede suç Aileme küfür ederim
Ailen mi tipsiz yani
Dalga mı geçiyorsun benimle
Ailen neden suçlu ki o zaman
Niye suçlu olmasın daha güzel Ailede doğabilirdik tipsizlerden tipsiz olur
Xddd haklısın yavrum
Yavrum falan yaş 12 falan mı
Senin gibi düşüncesiz ve aptal insana Allah böylesini layık görmüş napacaksın
Ağzını topla hanımefendi bu benim görüşüm
Sana demedim manyak şey
@feçeççeçç Tipik bir kapalı yorumu hala tipten dine bağladılar çıldıracağım olmayan varlığı anlatma burası Arap yeri değil yallah
Kapalı değilim. Sadece kapalılar inançlı değil ve şeyyy... Türkiye İslam Ülkesi:)))
Ben kafirim hanımefendi. Görüşümde din propagandası yapmayın rica ederim
Banane arkadaşım ne olursan ol Allah Allahhh banane sizin dininizden inancınınzdan
Sizi havalı görmüyorum yani understand me?
Sorum dinle alakalı değil dini yapanı engelliyorum
Hasss çok üzüldüm cidden engellicsk misin sakın engelleme ühüüüü mdksjsjsj
I can't understand you!!! Going to çöplüğüne
I don't olacaktı sinirden 😂
Çeviriden bakıp mı geldin knk
Çeviriden olsa neden cant yazmış olayım kanka biraz zeka lütfen
Doğrusu bu muydu lan sjanaj diye bakıp geldin seni cahil
Yok lan valla bakmadım. O kadarcık İngilizcem var 😂