Aşk İlişkileri Evli olanlar neden burada? aarrsslan35 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor evli olanlar bu saatte neden burada? Güncellemeler+1 yıl evliler de por_no izler mi, ayıplar mısınız? Güncellemeler+1 yıl güncel Evli olanlar neden burada? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
rahtltandoktor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evli olup kocadan yana cok dertli onlar var stres atiyorlar 😏🙄 1 1 Yorumla aarrsslan35 +1 yıl sadece bayanlar mı dersin Yorumla
_Creeper_07_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 +1 yıl Bu yüzden evlenmiyorum, kimseye hesap sorma derdim yok. 0 0 Yorumla
Hhislerinsonnu Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Bir tatminsizlik bir doyumsuzluk var demek ki 3 6 Yorumla aarrsslan35 +1 yıl sanırım Yorumla aarrsslan35 +1 yıl bu dediğiniz erkek için mi geçerli, bayan içinde geçerli mi? Yorumla Hhislerinsonnu +1 yıl Her iki cins için de geçerli Yorumla aarrsslan35 +1 yıl teşekkürler Yorumla aarrsslan35 +1 yıl ama genelde erkekler oluyor sanırım Yorumla aarrsslan35 +1 yıl siz evli misiniz Yorumla
Rakı_balıkkkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Hadi hesap verin evliler neden buradasınız 😂 1 0 Yorumla
bytarihçi Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı. Doğru söylüyorsun 😀 2 2 Yorumla Icindekalmasin +1 yıl Neyi doğru söylemiş anlamaydim cevabını 😄😃 Yorumla bytarihçi +1 yıl Yani diyorum ki mutsuz insanların yeri bura mutlu insan burda ne arar 😀 Yorumla
Mopyabiniz Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Boşanmayı düşündükleri için :d 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Karı kız 3 1 Yorumla aarrsslan35 +1 yıl burada olan evliler erkek mi yani 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evli olup kocadan yana cok dertli onlar var stres atiyorlar 😏🙄
sadece bayanlar mı dersin
Bu yüzden evlenmiyorum, kimseye hesap sorma derdim yok.
Bir tatminsizlik bir doyumsuzluk var demek ki
sanırım
bu dediğiniz erkek için mi geçerli, bayan içinde geçerli mi?
Her iki cins için de geçerli
teşekkürler
ama genelde erkekler oluyor sanırım
siz evli misiniz
Hepsi karı kız peşinde
Hadi hesap verin evliler neden buradasınız 😂
Doğru söylüyorsun 😀
Neyi doğru söylemiş anlamaydim cevabını 😄😃
Yani diyorum ki mutsuz insanların yeri bura mutlu insan burda ne arar 😀
Boşanmayı düşündükleri için :d
Karı kız
burada olan evliler erkek mi yani 😀