Bir arkadaşım var kızın hesabına bir girdim takip ettiğim 105 çocuğun 105ini de takip ediyor. Tesadüf dedim, aynı anda istek atmışızdır dedim lakin iki üç hafta önce başka şehirden olan ilk okul arkadaşımla takiplestik onu yeni buldum öyle bir baktım bir hafta sonra bu kız başka şehirde olmasına rağmen onu da takip etmiş. Hatta erkek arkadaşım, yani normal dostum bana ss attı istek attığı yeri, bu kızı tanıyor musun ya ona göre ekliycem neden istek attı dedi napıyor bu?
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün takip ettiğim kişiyi de etmiş şimdi baktım yazık 😂
Arkadaşım özenle benim takip ettiklerime mi istek atıyor görünüşe göre?
Normalde öyle bir kız değildi, bunun kuzeni benim yakın arkadaşım, ona yazdım bana sürekli soruyorlar bu kız neden istek atıyor diye dedim. O da sorun yok demiş, ayrıca çocukluk arkadaşıma bile atması asla tesadüf değil, kıskançlık mı bilmiyorum. Önceden demişti takip edecehim herkesi ediyorsun falan ama bir sene sonra baktım böyle davranmaua başladı hasta mıdır nedir
Herkesin ki olsa benim başka şehirden arkadaşlarımı da ekler mı bugün istek attığım çocuğa bile takip atmış şu an gördüm deliriyorum kdwpmdkekdkfkfkfkd
Seninle alâkalı ne varsa Geçmişine ulaşma çabası Neden takip ettiğini anlama O kişiye merak olabilir Bunu bir süre takip et, olayı yani Saçma sapan yerleri takip et, bakalım edecek mi Böyle trol hesaplar falan oluyor ys😂😂😂😂😂
Birtek erkekleri ediyor bide, en samimi dostumu takip etmiş başka şehirden, bir sene önce öyle muhabbet oldu sen kimi takip edecek olsam ediyorsun deyip gülmüştü öyle laf arası ama bu aralar tüm arkadaşlarımı takip etmiş hepsini hemde bir kaç saat önce ekledigimi bile.😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kafayı takmış sana
Normalde öyle bir kız değildi, bunun kuzeni benim yakın arkadaşım, ona yazdım bana sürekli soruyorlar bu kız neden istek atıyor diye dedim. O da sorun yok demiş, ayrıca çocukluk arkadaşıma bile atması asla tesadüf değil, kıskançlık mı bilmiyorum. Önceden demişti takip edecehim herkesi ediyorsun falan ama bir sene sonra baktım böyle davranmaua başladı hasta mıdır nedir
takıntı haline getirmiş olabilir sıkıntı dikkat et kendine :P başka faso durumları var mı sana karşı
Yok olamaz da zaten garip kız ya tüm takip ettiklerimi etmiş ama, o tanımıyor benim dostlarım bana yazıyor bu kim diye.
sadece senin takip ettiklerini edio acaba yoksa herkesinkinimi kaç kişi takip edio
Herkesin ki olsa benim başka şehirden arkadaşlarımı da ekler mı bugün istek attığım çocuğa bile takip atmış şu an gördüm deliriyorum kdwpmdkekdkfkfkfkd
engelle gitsin sende
Evet delirmiş 🤣
geçmiş olsun
Kiskaniyor seni bence Sence polis olmak mi ögretmen olmak mi iyi?
ben ortay akarısık davranıyorum :)
Merak olabilir
Daha iki üç saat önce okuldan eski bir arkadasimi ekledim, onu da şimdi takip etmiş hasta ya herhalfe
😂😂😂😂
Takibini engelle
Bakalım ne yapacak 😂😂😂
Evet ya anlam veremedim neyi merak edecek ki
Seninle alâkalı ne varsa
Geçmişine ulaşma çabası
Neden takip ettiğini anlama
O kişiye merak olabilir
Bunu bir süre takip et, olayı yani
Saçma sapan yerleri takip et, bakalım edecek mi
Böyle trol hesaplar falan oluyor ys😂😂😂😂😂
Birtek erkekleri ediyor bide, en samimi dostumu takip etmiş başka şehirden, bir sene önce öyle muhabbet oldu sen kimi takip edecek olsam ediyorsun deyip gülmüştü öyle laf arası ama bu aralar tüm arkadaşlarımı takip etmiş hepsini hemde bir kaç saat önce ekledigimi bile.😂
😂 kedi fare misali oyna
Ben baya uğraşırdım 😂😂
Anlam veremedim şimdi birini daha ettim bak yarın eminim ona da takip atacak
Profildeki kız senmisin
Evet
Güzel kızsın demekki kıskanıyor seni
Teşekkür ederim anlam veremiyorum ya kiza
Kıskanıyor senden sen kaç yaşındasın
evet