Instagram üzerinden konuştuğumuz ve sohbetleştiğimiz bir çocuğa kendimi daha çok merak ettirmek ve daha çok mesaj attırmak istiyorum. Öneri verir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Abuk subuk yorumlar olmasın lütfen
Bir erkeğin ilgisini kendine nasıl yoğunlaştırırsın?
Eğer muhabbeti kurduysan yazma bırak o yazsın arada naber yaz beklet biz erkekler malız beklemeyi seviyoruz ama ben uyandım sldldld
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Muhabbet kurduk aynen bugün mesela muhabbeti Ben başlattım günaydınlaşarak ama o sohbet şeklinde ilerletmedi Ben normalde sohbetlerimiz falan da oluyor Ben şimdi kendimi geri çekeyim değil mi
Bugün işte başka bir konuşma geçmedi hikaye atmıştım izlemiş ama hikaye cevap vermemiş yarından itibaren bu dediğini deneyeceğim mesela yarın hiçbir şey atmayayım çünkü bugün hikaye attım gibi değil mi? İyi ki duymamış olsa Ramazan döneminden beri yazıyor ınstagram'dan böyle bir sohbet kurar mıydı? Henüz yuz yüze gelmedik yani numara isteme durumu olmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eğer muhabbeti kurduysan yazma bırak o yazsın arada naber yaz beklet biz erkekler malız beklemeyi seviyoruz ama ben uyandım sldldld
Muhabbet kurduk aynen bugün mesela muhabbeti Ben başlattım günaydınlaşarak ama o sohbet şeklinde ilerletmedi
Ben normalde sohbetlerimiz falan da oluyor Ben şimdi kendimi geri çekeyim değil mi
Aynen geri çekil yazma o sana yazcak arada story at cevaplayıp muhabbet sçmaya çalışıcak başarılar diliyorum ama çocuğu üzme
Bugün işte başka bir konuşma geçmedi hikaye atmıştım izlemiş ama hikaye cevap vermemiş yarından itibaren bu dediğini deneyeceğim mesela yarın hiçbir şey atmayayım çünkü bugün hikaye attım gibi değil mi?
İyi ki duymamış olsa Ramazan döneminden beri yazıyor ınstagram'dan böyle bir sohbet kurar mıydı?
Henüz yuz yüze gelmedik yani numara isteme durumu olmadı
Hımm anladım belki hızlı ilerlesin istemiyodur yavaş iyidir birde buluşma isteme sakınn bırak o istesin hoşlandığını belli edersin
Yok etmem de burada bir ilgi var mı
Nerede tanıştınız aynı şehirde mi?1
Belkide o zaten seni yeterince merak ediyordur
Ozlemesini sagliycan bitti
Yanı yazmaya ara vereceğim ve o yazdığı zaman da anında yazmayacak miyim
Tam uzerine bastın
Peki bir erkek zaten ilgi duymuş olmasa o zaman tanımak için yazmışsa da bunu sürdürüp muhabbete girer miydi bayağı bayağı sohbetler eder miydi
Ederdi ama ya utangacsa😊😊
frikik ver peşinden dört döner
Baştan çıkar