Erkek arkadaşımla bugün itibariyle tamamen bitirdim. Sevdiğini biliyordum, bende onu çok seviyordum ama ilişkimizi yürütemeyeceğimizi anladım. Yürütemiyorduk da bazı sebeplerden dolayı. Her ne olursa olsun yaşadığım için asla pişman değilim. Hayatımdan çıkmasını da asla istemiyorum aslında. Ama çıkarmak zorunda olduğum için bunu kendime kabul ettirmem çok zor oldu. İlişki de sevgiyi hissedemediğiniz zaman ne kadar da sevseniz bile gitmeniz gerekiyor. Kendine olan saygıyı kaybetmemek adına. Onun sevdiğini biliyordum ama bana sevgisini tam anlamıyla gösteremedi. Belki de göstermek istemedi bilmiyorum. Ama ben her seferinde konuşmak için çaba sarfettiğmde ya da ayrılmak istemediğimden onun bana karşı bir çabasını ya da kaybetmemek için bir şey yapmadığını gördüm. Ve benimde çaba gösterilmeyen bir ilişki içinde sadece gitmem gerekti. Onu çok seviyorum ve sevmeye, güzel olarak anmaya, hatırlamaya devam edeceğim. Kendine iyi bak küçük ayıcığım. Semi seviyorum..!
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendine saygını kaybetmemen lazım
Doğru yapmışsın şeni çok istiyorsa o zaten şana gelecektir gelmezse de ne kadar doğru yaptığını anlarsın
Kesinlikle bende öyle düşündüm. Sadece ondan son bir isteğim oldu. Son kez karşılıklı oturup rakı içmekti. Olabilceğini söyledi. Kötü ayrılmadık. Onun hakkında asla kötü konuşmam. Onun yeri bende çok ayrıdır.
Bence oturup içmeyin hatalar silsilesi olur
Son hatayı onunla yapmayı tercih ederim 😭
O zaman mutlaka yap 😄 güzel anlar yaşanabilir 😂
Bakalım olursaa tabi son isteğim 😂
Olmaması imkansız sarhoş olursanız 😄
Yok rakı muhabbetimiz olursa diye demek istedim. Ben içelim dedim olabilir dedi ama ne zaman olacağı belli değil ki. Belki de yapamayız. Belki de hiç yazmaz müsait olunca bilemedm şu an 😅
Biliyorum anladım ben konuyu 😄
iyi güzel de o aynı şeyleri düşünmüyor kardeş hatta arkandan sovuyordur
Arkamdan sövmeyeceğini bilecek kadar iyi tanıyorum onu. Kararıma saygı duyacaktır. Ve arkamdan asla kötü konuşmaz.
bu kadar güvendiğin biri varsa güzel
ben aynı şeyleri düşünerek ayrılmıştım birinden arada kötülük olmadan, o gitti 10 gün sonra yeni sevgili yaptı
İlla ki hayatına birini alacak. Bizde alacağız. Asla ona kızmam, kızamam. Beni neden sevemedin de diyemem. Ya da o bana neden beni sevemedin diyemez. Şartlar bu şekilde ilerledi. Ve yapılacak bir şey kalmadı. En iyi yol buydu. Ve birlikte bunu seçtik.
alır almasına da. benimki gibi 10 gün sonra almasa iyi bari. biraz acısını çeker insan hiç değilse. onu demeye çalıştım.
Evet o süre çok önemli. Ama ayrılık sonrası hemen birini hayatına almak demek seviyor anlamına da gelmiyor her zaman. Biraz da o hayatımıza giren insanı kullanmak oluyor. şu an biri bana yazsa konuşmak istese ya istemem ya da kullanmak olur onu. Öyle d bir şey yapmayacağım için. Herkesten uzak durmak tercihim oluyor. Ama sen eski arkadaşında belki yara bandı olarak kullanıyor olabilir onu.
Ben de öyle düşündüm ama 1 sene boyunca sevgili kaldılar yani. Öyle yara bandı mı olur. Yara bandı yaran kuruyunca kaldırılır atılır. Zaten o da eski sevgilisiydi onun.
Bu konularda ne kadar derinsin maşallah ne güzel çok mantıklı konuşuyorsun. Çok olumlu bakıyorsun. Yarın bir gün üzülmezsin inşallah.
Hımm bak önemli bir detay. Siz ayrılınca 10 gün sevgili yaptı demiştin eski sevgilisiyle tekrardan barışmış. Peki sen kendinin yara bandı olarak kullanıldığını hiç düşündün mü? 10 gün sonra sevgili yaptıysa siz ayrılmadan önce onlar yavaş yavaş konuşmaya ya da ufak tefek konuşmaya başlamışlar anlamına geliyor. Üzücü bir durum. Çok derinsin dedin; çok güzel sevmeye çalıştm. Hatalarım illa ki oldu. Aşk çok güzel bir şey. Biri tarafından sevilmek merak edilmek. Gece onunla kapandığım gözümü sabah açtığımda onu görmek. Mükemmel bir şey. Ama bazı şeylerin eksik kalması zamanla bazı ufak tefek sorunların büyümesine yol açıyor. Her sorunu o an konuşmak çözmek ve ilerlemek. Biz bunda biraz tökezledik. Toparlanamadık. Ve her şey son oldu. Belki de her son yeni bir başlangıçtır bilemezsin.
Zaten eski sevgilisi aklında olduğu için ben terk ettim onu. Biz sevgili olmadan önce de aralarında vardı bir şey. İkimizden birini seçmesi gerekiyordu, beni seçti. Ben çook başının etini yedim içime sinmedi çünkü onu tamamen aklından çıkarmasını istedim. Hatta bir iki ay sevgili olmadım emin olana kadar. Ama sonra beni o kadar güzel sevdi ki güvendim. Hata etmişim. Sen gerçekten sevmesini bilen birisin bence. Dediklerinin hepsini anlayabiliyorum çok derin anlamı olan şeyler. Kavgalar biriktikçe her gün tahammül seviyesi birazcık azalıyor. Sevgin değişmez ama onu üzmekten korkarsın işte. Birike birike son noktaya gelmişsiniz. Kim bilir belki bir gün farklı bir şeyler olur, hayat sizi tekrar birleştirir. Aşk gibi unut da çok güzel şey.
Yaptıklarını ya da tercihlerini hata olarak görme. Bunların sana hissettirdiklerini düşün. Kötü hissetmeni asla erteleme. Yaşayabildiğin kadar yaşa. Yık dök. Ama bir sonraki ilişkinde emin adımlarla ilerlemeni ve mutlu olmayı dile. Hatalar sana bir tecrübe edindirdi. Nasıl olduğunu ve nasıl hissettiğini kendin gördün. Ve bir sonraki ilişkinde sadece Bunları yapmamaya özen göstermen senin tekrardan birini terk etmene ya da üzümene gerek kalmayacak. Teşekkür ederim. Benm de hatam sanırım konuşmam gereken konuları konuşmamak oldu. Bende bunları gördm ve hissettim. Belki de son isteğim olarak rakı içmek oldu. Olabileceğini söyledi belki de o zamana kadar çok şeyler değişebilir. Belki de o rakı bizim dönüm noktamız olabilir. Belki iyi yönde belki de kötü yönde. Nasip işte.
Yok zaten aldatılmış o da. Ağlaya ağlaya geldi. Affetmedim. Aradan 1-2 ay geçti. Son bir kez karşılıklı oturmak istedim sadece yabancı iki kişi gibi. Onu affetmediğim için baya yıkılmıştı çünkü. Gittim. Yine sevgili yapmış kendine 😂 Karşındakini düşündüğün her an zararda olursun. Sen kafandan iyi kurarsın, o seni tek ayak üzerinde oynatır. Yeni ayrıldığınız için duygusal düşünmen normal. Bence bu aşamadan sonra sadece kendini düşün. Rakı olayında da öyle şeyler genelde tutmuyor. Belki ufak bi dertleşirsiniz ama acınız taze. Dediğim gibi çoktan sırada beklettiği başka biriyle sevgili olmuş bile olabilir.
Bayağı olaylar olmuş senin tarafında. Ama böyle konularda dik durman bence güzel bir şey. Rakı meselesine gelince de amacım bir şey olması için değil. O kadar yaşadığımız güzel günlerin hatrına son bir güzellikle kapatmak. Acımız çok taze. Evet ben tamamen bitirmeyi bugün yaptım ve akşam rakı mevzusunu söyledim. Dediğin gibi belki de biriyle başlar ya da başlamaz bilemiyorum artık. O benden gitti. Ben ondan gittim. Herkes kendi hayatında mutlu olması dileğiylee.
Benim için daraldı ya. İnşallah mutlu olalım diyelim ve kapatalım. Kendine iyi bak 👋
Biz de böyle virajlar çiziyor gibiyiz bugün toplarladık, kendine duyduğun saygıdan dolayı yapman olgunca bir hareket.
Toparlamanıza çok sevindim. Eğer toparlanacak bir durumdaysa ilerlemek en güzeli. Ve bir sorun veya pürüz oluştuğunda onu karşına alıp hemen konuşmak ve sorunu açığa kavuşturursak. Bir daha böyle virajlar almayız. Ben ilişkimde biraz denedm ama olmadı. Ve son olmayı tercih ettm. Belirsizlik içerisinde yaşamak istemediğim için son oldu. Ama her son bir başlangıçtır belki de bilemeyiz.
Mantıklı karar en azinda başaramadı bile çaba gösterdiğini gösterip sana değer verdiğini anlardın kararından pişman olmam.
Güzel insan çok seviyorsan merak edip bakacaksın. Araştıracaksın neden konuşmuyorsunuz?
Çok çok konuştuk. Her seferinde her defasında. Ama nereye kadar? Ben hata yaptım o da hata yaptı. Ben aştım bunları ama o aşamadı. O ilişkinin böyle olmasını istediği için oldu. Bana fikrimi sormadı sen ne düşünüyorsun diye sormadı. Arkadaş kalalım seni kaybetmek istemiyorum dedi. Ayrıldın mı benden diye soruyorum? Ayrıldık diyemiyorum diyor! Ben bu belirsizlikle yaşayamazdm. Ve onu hayatımdan çıkarmak zorundaydım. Ne kadar sevsem de bunu yapmak zorundaydım ve yaptım.
Allah sabır versin. Bir erkek ayrılmadan sevdiğini anlamaz
Açık kapı bırak sen de. Bunun erkeği kadını yok
Son bir isteğim oldu ondan. Son kez karşılıklı oturup rakı içmek istedim. Olabileceğini söyledi. Çok seviyorum. Çok canım yanıyor. Ama ben net olmayı seviyorum o beni çok arada bıraktı.
Benim de son isteğim oldu kavgalar başladığı zaman. Söz verdi düşman olsak bile yapacam dedi. Ama yapmadı sözlere çok değer verdiğimi bile bile hemde
Ve sıkıntı ne biliyormusun insanların ve değer verdiğimiz insanlar bu duyguyu yaşamadıkları için anlamıyorlar. Ama herkes yaşattığını yaşamadan ölmeyecek
İşte düşman olmak gerçekten kötü oluyor. Biz düşman olarak ayrılmadık. Onu tanıyorum istemese yok yapamam. Ya da yapmaya gerek yok artık derdi. Açık kapı bırakmayı tercih etti açıkcası. 33 yaşındaki adamı karşımda ağlatmak kolay değil. Sevgisine inanıyordum ama olmayınca zorlamamak gerekiyordu
Bende bırakmaya çalıştım ama tek varlığım o idi zor zamanlarımda yanımda olması lazımdı
Bak önemli bir konu. Zor zamanlarımda yanıma olması lazımdı diye. Olmaması ne kadar da üzücü bir durum. Sevindiğin bir olay olduğunda ya da gün içerisinde saçma bir olay yaşadığında hemen ona anlatmak istersin. Anlatırsın da. Ama her şey mükemmelken bir anda her şey tersine döndüğün anda da bütün olanları ona anlatmak istersin ve onu orada bulamazsın. Maddi veya manevi hiç farketmez. Canından çok sevdiğin bir insanın yanında olmadığını hissetmek kadar kötüsü yok. Beden olarak yanında ama ruhen yanında değil. Ve sen eminim ki mutlu olması için elinden geleni yapmışsındır. Ama baktın ki olan sana olmaya başlıyor, tek taraflı çabaya giriyor ve kavgalar başladığı zamanda da iki tarafta da sevgi azalması olmadığı zaman bu ilişki kurtulur. Ve tek tarafta azaldığında imkansıza doğru gider. Sen bence doğru olanı yapmışsın.
Neler yaptım bir bilsen 😊 yüzündeki tebessümü her defa görmek için neler yapıyordum herkes kıskanıyordu sözler verip tutuyordum. Şaşırtıyordum en zor zamanlarında herkes yıkmaya çalışırken ben ilk gazı veren ve herkese inat kazanan onu ediyordum.
Ah be. Güzel sevmişsin. Elinden geleni yapmışsın ama o haketmemiş. Neden mi? Kaybetme korkusunu ona yaşatmışsın. İnsanlara gösterdiğini değerinden fazla değer gösterirsen ilk vazgeçeceği kişi sen olursun. İnsanoğlu nankördür. Hiçbir zaman değer bilmez.(herkes için geçerli değil) O senin sevgini hakedecek ne yaptı peki? Bunlara layık olmayı başardı mı? Merhametine, sevgine inanıp senin yanında oldu mu? Kavga zamanlarında sakinliğini koruyup sana senin kalbini kırmadan açıklama yapabildi mi? Gibi gibi bir sürü şeyler?
Anlıyorsun beni ☺️ özelden yazar mısın? İçimizi dökersek belki uyuyabiliriz
Sanırın mesaj atamıyorum. Puan mı ne eksik geliyor
Ben de yapamıyorum sanırım. Büyük kayıp 😑 beni sen seni ben anlıyorum her şeyi konuşamıyor burada insan rahatlardık belki 😔
Aynen öyle napalım. Hayat buna da izin vermedi. Teşekkürler hayat.
Ben şu an teşekkürler diyemiyorum malesef. 1 aydır hemde. Hayata sitem allaha dua ediyorum 😂
Ne yap biliyon mu instagram kullanıyorsan eğer nejatofficial_ benim sayfam aynı resim mümkünse ordan bir mesaj at bana ordan dertleşelim olur mu?
Yazdım sana.
Tekrar yaza bilirmisin rica etsem kapatmışım mesajları açtım tekrardan
kısmet
senmi bitirdin
Evet. Son darbe benden geldi.
az duru kall
afarın sana
Ağlattın