Çok fenasınız da biz de turist değiliz he 😁🤪

Var ya, bazen ben şok, “oha o da mı evliymiş” , “oha o da mı onunla öyle böyle şöyle”, Televole gibi, Yalan Rüzgarı, Bermuda Şeytan üçgeni gibi Site. Ne yapıyormuşum ben boş zamanlarımda ya 😃✌🏻 Biraz harbi olun insanlıktan çıkmayın, ya da çıkın! Biz nasıl eğleneceğiz haheuaheha
Flörleşin mi diyorsun 😂
@CivanMert21 benim söylememe gerek yok, kimin eli kimin neresinde belli değil 😃 ama bazılarını bi halt sanıyordum mesela, sonra baktım hiçbir halt değillermiş. Ne yalan söyleyeyim, hoşuma gitmiyor değil bu durum 😃
Aynen öyle walla 😅😅😅
Sevgilim olmadığında biriyle flörtleşirsem aslında o sevgilim olmaz mı 😂
@CivanMert21 bunlar nasıl sorular 😅 var ama yok, yok ama var arasında birşey. İnce ele sıkı doku. O kadar çakıl taşının arasında vardır belki işlenmemiş bir elmas
@Sosyetic_SheqiiL O elması biz bulamayız sana söyliyeyim 😂
Ahhh ahhh 😅
Karekterler dokunulmasın saf temiz aşklar sarsın dünyayı
😅😅 Bak aslında umrumda bile olmaz, herkesin kendi hayatı. Benim hayatıma karışmadıkları girmedikleri bulaşmadıkları müddetçe, isteyen istediğini yapsın. Ama arkadaş maydonoz gibi o burunlarını illa sokacaklar her yere, hah işte o zaman umrumda olmaktan çıkıyorlar.
Karakter yoksunu bunlar en son arayacağım şey kişilik.
@Sosyetic_SheqiiL ya olmasın zaten takma yani gerek yok. Ne gerek var ki hayatına karekter yoksunu insanları sokmaya 😉
Maşallah herkes ne yargı dağıtmış öyle ya. Sanırsın herkes yargıç. Sen de saldın çayıra bir soru, seyre bakıyorsun değil mi @Hissiz72 ? Halbuki kim ne mal , kumaşı ne hepimizden iyi biliyorsun :) Sen de az çakal değilsin. :)
Asıl karaktersizlik kendine bakmadan milletin işine burnunu sokup , yargılamaktır. B*klu sidikliye gülermiş derdi babam. Tam da o durum var burada. İşinize bakın kardeşim alan memnun satan memnun ise size ne?
Şimdi hangi birini sayayım evli olup abi dediğimiz büyüklerimizi mi sayayım karısından korkup ama özelden millete yürüyen yoksa evli olup tesettürlü ablalarımız var beyendigi erkeğe yürümekten çekinmeyen sorsan seks tanrıçası bu ablaları saygıyla anıyorum
Sorsan herkes şerefli burda herkes namus abidesi sorsan kimsenin eli bir birine deymedi ama bu arkadaşlar bok atmayı iftira atmayı çok severler kendi kuyruklarına basılınca ciyaklarlar bundan sonra burda herkesi ifşa etmek boynumun borcudur değilmi ki burda benim sevgilimi üzdüler iftira attılar hepsini bundan sonra isim isim yakacam
Takip listenizi kontrol edin bence hanımefendi
Teşekkür ederim
Neden olsun ki? Siz milleti ne sanıyorsunuz...
Hayret bir şey yanı😏 milleti birbirine düşürmeyin arkadaşım böyle provokatif sorularla...
Onlar molada, mutsuz, doyumsuz zavallı insancıklar
Evli ya da ilişkisi var ne fark eder
eşleri sallamıyor, vermiyor, aldatıyor onlar da burada motivasyon arıyorlar
Asıl sorun o evlilere ya. şayanlarda
Ak çok güzel bi konuya degindin üstad aklıma gelmedi , bi dahaki soruyu onlara açalım, ikisi de aradan cıkmış olur
Ama ben tanımıyorum bak öylelerini hepsi allahtan korkan insanlar , öyle diyolar , acaba bana yazanlardan var mıdır ya 🤔🤔🤔yok yok ben daha yav... sgm diyene denk gelmedim 😁😂
Aaa yazdım ak yazmış klavye affola 😉😘
Cevap
83Cevap
Görüşleri okudum maşallah herkes yargı dağıtmış 😂😴😴 amaaaaa işte neyse susayım yargı dağıtırken kendi yedikleri nanelere bakmıyor isste insan.. ama yürümek de nasıl güzel nasıl güzellll.
Millet kendine bakmadan başkasına... Atıp dedikodu yapıyor ya bende buna ifrit oluyorum yeminle ahhh masumcuklar ahhh insanlar ile uğraşmayı bırakıp keşke az kendilerine baksalar herşey iyi olacaksa işte maseleff
Ben sitede çok yeniyim ama dedikodu kazanlarından kabaranlar bana bile ulaşıyor. Aynı anda 3-4 erkeği idare eden kadınları da aynı anda 3-4 kadını idare eden erkekleri de duyuyoruz bir şekilde ama şahsi fikrimi sorarsanız herkes özgür iradesiyle istediği kişiyle istediği şeyi yaşar. Kime ne?
Başkasıyla ilişki yaşayan bir kadını ölümüne eleştiren adam aynı kadın gel yatalım dese dört nala gider kadının peşine.
Yalan söylemek asıl şerefsizliktir.
Yoksa bu ülkedeki evliliklerin %90 belki %95'i mutsuz. Mutsuz olan insanlar bir şekilde sanal veya reel bazı ilişkiler yaşıyor. Onamak veya kınamak benim işim değil.
Ama yalan söyleyerek, riyakarlık yaparak birşeyler yaşıyorsa gerçekten şerefsizlik abidesidir bunu yapan.
Hemfikiriz bu konuda.
vardır yani..
her yerde var bu yere özgü değil ki..
her yerde evli olduğunu gizleyen insanlar mevcut bir takım isteklerinin peşinde koşan beyni doğru yerde olmayan insancıklar..
Kabul eden varsa yürüyen her zaman olur. Nitekim yürüye yürüye büyümüyor mu insanoğlu 😄
Ben bütün eşlerimi siteden buldum son eşim baya zengin bir neydi nafakayı yüksek alacağım. Bir sonraki eşimi de burdan bulacağım inss.
Doğrulari söyleyeceksin arkadaş ben yalan diyemem hepinizi cagircam dugunume dndndjf aşkım sana ordan bı bey buluruz düğünde seçersin ben ayarlarım 😂
Sana bı bey bulamayacağima göre 😂😂
Tamam aşkım ben bulur analiz ederim. Ben çok iyi anlıyorum çünkü djdjdjjd
Yürüüü beeee kim tutar senii😂😂😂🥳🥳
@Depresif-_-Polyanna teşekkür ederim 😂❤️
Evli olup millete yürüyen kimseyi görmedim. Kime sorsam bekar.
İnsanlar ne derse öyle bakarım.
Bekar olup, bekar olduğu halde yürümeyenler layklasın da sayımızı bilelim.
Burası yürüyüş yolu mu ya? Burada sevgili veya tek gecelik ilişki mi aranır?
İnsan sohbet edebilir o ayrı mesele ama yürümek nedir?
Teşekkür ederim 🙂 sen de öylesin 🤜🤛
Bu dediğim sadece evliler için değil, bekarlar için de aynı durum söz konusudur;
Burası, yürüme parkuru değildir
@K__Li1983 sevgili bulma yeri mi? Normal hayatta bulunamayan sevgili buradan mı bulunacak 😄
@K__Li1983 sitenin adı KizlarSoruyor, erkekler soruyor bölümü var... Sence ne platformu burası?
Vardr öyle genişler.. Bitmez zaten.. Denk geldim bi ara, 50 yaşında bi herif, kız muhabbeti falan yapıyordu. Erkeğin kaşarıda böyle işte..
Beş yıl oldu burada olalı. Bulaşmıyorum o tarz şeylere. Benden uzak dursunlar yeterli. Kimseye kolay kolay güvenmem bekar olduğum halde. Zaten güvenmiyorum. 😀 Kapalı kutu olmak iyidir. Yarışmacı herkese başarılar. 😀
Evliyim ama evli karılar dan hoşlanıyorum ve evli karılar eklesin eheheheh
İllaki vardır yani.. Herkes dürüst değil bu anlamda malasef.
İyiyim teşekkür ederim güzel insan bilmukabele..💜 🤗 Sen nasılsın
Amin ecmain inşaallah 💜
Oooww hele hele hatunlar fena fenaaa ates parcalari 😂😂😂😂
Evli olup burada da sanaldan evlilik yapanlar var mk 😂😂
Bi bitmediler ya 😂😂
Vardır neden se kızların yarısı da evli erkekleri tercik ediyo
Haklısın ya
@CivanMert21 yalan mi be alla alla , ilk soru açarlar; sevgilim beni seviyor karısını boşayacak iki gün sonra gelip soru acıyor; sevgilim beni terketti karısına gitti
Eeee mk npacakti 😂😂😂😂😂😂🙈🙈konuşturma şimdi 🙈
Geri zakalılar bide beklentiye girmezler mi 🤦🏻♂️ Allah akıl fikir versin başlasa bişey demiyorum 😂
@CivanMert21 amin amin allah kimseyi şaşırtmasın
Eyvallah 😂😂
Evli olup birilerini yürüyen kadın sayısı erkrk sayısından fazladır burada.
Olduğunun net kanıtı. 😉
Öyle tabii. Ama genel kanıyı da yıkmak gerek. Genelde erkekten beklenen bu davranışın kadın tarafından daha yoğun şekilde yapıldığının dile getirilmesi önemli. Çünkü burada evli olup millete yürüyerek eşini aldatan erkeğin eşi de farklı bir platformda erkeği aldatıyor. 😂
Hepsi öyle zaten. En iyisi bile bir süre sonra yoldan çıkıyor. İnsanlar sadakati en çok dile getiren ama hiçbir zaman bunu uygulamayan yaratıklar.
Vardır bence. Sonuçta bu kadar aldatılma oluyor ha burda ha başka sosyal mecrada
Hist sesini cikarma cok caanlar yakiyorum. Gizli uyeyim😀
Burada kimseye yürürmem. Bana hitap edecek biri yok. Evli olup yürüyenler var. Bide bekar olup milletin cükünü kaldıranlar var. Hiç birinden haz almam.

Turist Ömer
Sosyal hayatta varsa sosyal medyada da vardır. Olsa da olmasa da umrumda değil. Herkes kendinden sorumludur. Kimin eli kimin cebinde, beni ilgilendirmez.
Evli olup başkasına yürüyenleri görünce benim surat 😐
Aga 105 yaşındasın evlisin birde burada bu tagi mi açtın bu nasıl aktifliktir aga alkıslanıcak seviyede
Var tabi olmaz mı. Neler var hem de. Bir şekilde lafı yatak odasına getirip, dert yanarak başlayan rutine dönüşmüş muhabbetler...
Evli değilim ve sevgilimden daha yeni ayrıldım :(( mümkünse bir süre kimse bana bulaşmasın çekilmez haldeyim bu aralar.
Var illaki. Hatta evli erkeklerden hoşlananlar bile mevcut. Sirf bu yüzden formalite gereği evlilik yapacağım. belki birşeyler çıkar 😂
ben evliyim ve rahatca soyluyorum boyle cesur pek yoktur sanirjm
turk medeni kanuna gore yurumek yasak diye bir kanunmu var baktim yoookk 🤭🤭
İtiraf ediyorum o kişilerden birisi benim 💁♂️. Hayat tek eşli olmak için çok kısa💁♂️
Birsürü üye var ve çoğunluğu da 3 sene üzeri üyeler gözüme batıyor.
Benim evim yokk kii ben evsizim istediğime yürürümm😂😂
Beni bilen bilir çok iyi yürürüm😂😂😂 puhahahahahahahahahah
Hadi bakalım bomba geldi. İnşaallah yoktur dicem ama kesin vardır ya.
evet çok fazla burda ya da başka platformlarda . erkekte var kadında var.
Bende hem hanım, hem erkeklerden evli olup yürüyenler var. ve yaşlarını küçük yazalrda var.
eskiden evli bir kadınla takılmışlığım var bundan 3-4 yıl öncesi
Var ama bn evli değilim dolayısıyla o kişi bn olmuyorum. Birebir kaynaklardan biliyorum 😉
Bekarım ve yürümem. Belki kısa muhabbet ederim mesajda ya da soru altında o kadar.
Valla ben bekarım o yüzden sonsuz yürüme hakkına sahibim. d. d
Kimse kendi suçunu kabul etmez ki be gülüm 🙂🙂
Boşver. Milletin derdi bizi germesin hacı. Her koyun kendi bacağından asılır. Hesaplarını onlar verecek biz değil 🙂
Oynayanları oynatırız gülüm. Sen kafanı yorma 😉
Size kimse bulaşamaz😄
Aynen. Biraz sıkar ;)
Üç kadını aynı anda idare eden arkadaşlar var 😂😂😂
Burada evliler zaten profillerini evli işaretlemiyor ki çoğu kaçak et peşinde bekar ya da ilişmiyor kimseye yazıyor 😎
kadınlardan öğreniyoruz, varmış öyle karaktersizler..
Oho bir tanesi fenomen zaten bide.
var karşılaşmıştım flört ediyordum sonra evli oldugunu söyledi engeldim
karaktersiz herif
Yürümek değilde sohbet için dostluk arkadaşlık arayışı
Erkek adam çapkın olur onda sorun yok da, kadınlara böyle birşeyi asla yakıştıramam
Sadık çapkın işte
Bekar olup da yürüyenlerden daha çok var
kimseye yürümüyoruz
Bekarim bana izin var mı 😂😂😂
Hb 😂
Çok evli kadın var öyle
Var evli olupta yürüme yoluna kırmızı halı serende çok var !.
Olur mu öyle şey nezih bir sitedeyiz lütfen :)
Ohooo novel çok şey kaçırdın çok 😁😂😂
@Kamelyalı_Kadinnn sen nerdesin çekirdek al da gel be 😁😂😂😂
Ne kaçırdım 😂😂
@Kamelyalı_Kadinnn elinde ben kaldım :D
Nasıl ya 😂
Evliyim ama kimseye yürüme gibi bir amacım yok...
Ayıptır ama biz bulamıyoruz bir tane.
yürümem kimseye işim olmaz
evet gül gibi karım var sdfsf
Sevgilisi olup yürüyen var desem
Hafifletici neden var diyosun
Olmazmı dolu ama sorarsan hepsi bekar
😬
Erkek olarak evli olduğu halde yürüyen kadınlar çok denk geliyorum 😂
Evlilere yürüyen de var.😀
Herkes bu konuda masum (!)
Yersek tabi..😏
Evet çok var insallsh hepsi ifşa olur
Var maalesef öyle kadınlar birden çok
Onlar zaten var da kaç tane kadına denk geldim anlatamam sanan
Yo bekar değil birisi vardı hala bu sitede aktif bir kadın 30'lu yaşlarda. Kocası bunu aldatmıs o da omdan sonra alışkanlığa dönüştürmğş itiraf etmişti bu şekilde intikam alıyorum diye
Cocugu varmış 20'li yaşlarda bir de maddiyattan yararlanmak için anladığım durumu iyi çünkü kadının
Bu kadın hala burada ve cinsel odaklı paylaşımları sürdürüyor o kadar diyeyim sana:) Kadın azgın olunca bahane işte diğerleri değişmiyor
Öyle tabii sorsan libido falan 😂 Boynuzluyor haberi yok (!)
Hayır yani bizde de şehvet var ama duruyoruz demek ki nefs meselesi o bu değil
Çok var😂
😂
Yılanlar sizi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?