Kendim aleviyim. Basima birşey geldide merak ediyorum sorun yapar misiniz baskalari gibi.
Cevabın nedir?
+1 yılDürüstçe hayir istemem. nedendir bilmem ama bana kafayi takanlarda hep alevi vs. Neden dersen kapaliyim ve cogu buna saygi duymuyor malesef. tabi aleviler de biraz kisim kisim bazilari hz. Aliyi tanri olarak bile görüyor bazilari hasa hz. Muhammede gelen peygamberlik yanlislikla gelmis diyorlar vs. Ayrica Türkiyede ateistligin ilk basamagi aleviliktir derler yani bazi itikadi meselelerde sikintilari var malesef. Benim de alevi arkadaslarim var mesela onlar da sünni ile evlenmem diyor. yanlis anlama lütfen kirici olmak istemem.
27 Yorumla- +1 yıl
Bilip bilmeden kulaktan dolma bilgilerle konusuonuzve inanionuz Allah affrtsin
- +1 yıl
Yazik. bir arastir bence sen.
- +1 yıl
Ya bir git kotu konuşmak istemiom bence sen kendini arastir marasta anne karnındaki çocuğu kesin duvara yapistirin yakisir bak size
- +1 yıl
Az önce önyargidan bahsedip gelip de marasta onu yaptiniz bunu yaptiniz diye insanlari yaftalaman da ironinin hirosmasi yalniz. Neyse kimsenin inanci beni enterese etmez saygi duyuyorum. neyse ya.
- +1 yıl
eyi kal saglıcakla aman
En İyi Cevaplar
+1 yılbenim için insanlar sadece iyi insanlar ve kötü insanlar olmak üzere ikiye ayrılır...
gerisi önemli değil :)23 Yorumla- +1 yıl
Yeap en doğrusu aferim
- +1 yıl
:) :)
+1 yılŞimdi kardeş bende aleviyim ilk önce aleviliği yanlış tanıyanlara öğretiyim alevilik mezhep değildir. İnanç tarzıdır hz. Ali efendimizin adaletini sevmek onun yolundan gitmektir. Hz. Ali efendimizin yolu ise peygamber efendimiz Hz. Muhammed s. a. v efendimizin yoludur. İki canı birbirinden ayıramayız bizde namaz kılıyoruz bizde oruç tutuyoruz. Kendini bilmiyen arkadaşlar yorum yapıyolar allahtan korkun allah sizi ıslah etsin. Ve kardeşim ben sana söliyim sünni bir insanla yapamazsın kafa yapın uyuşmaz boşver sen bunları
30 Yorumla
+1 yılalevi-sunii ayrımı yapanlar cahildir , bende aleviyim ama suniilere laf söylemedim bugüne kadar ama suniiler çoğu maleseff muhafazakar oldukları için çok cahilleşebiliyolar , ülkenin şuanki cumhurbaşkanı bile alevi düşmanı bir sunii hiçbir konuşmasında türküyle kürdüyle çerkeziyle derken alevi demez
01 Yorumla- +1 yıl
demesınıde ıstemıyom bu hıyar resmen hakaret edıyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
24Cevap
Buyuk konusmak istemem ama imkansiz istemem cunku gorus farkliliklarinin derin oldugu iliskiden gayir gelmez ayrica mezhebime gore yapilan evlilik kabul gorulmuyor Allah katinda. ama bir suru alevi arkadasim var saygi duyarim
119 Yorumla- +1 yıl
La bir git Allah katinida biliomud siz cennete. giderseniz ben istemiom
- +1 yıl
Ya git bide bana birşeyler ogretcek.
- +1 yıl
Saygi duymadigini bilioz gerçeği yaz
- +1 yıl
mevlana tabiki sünnii
- +1 yıl
Yaşamalarına bak sonra konuş ya hakikaten senle tartismak suç nereye gidiosan git bahane senle Allah arasındaki ilişkiye
- +1 yıl
aman boswerın kendısını ttmn etmeye clsyo o dgr cvplarla
- +1 yıl
La bir gidinla sizsiniz he he
- +1 yıl
Senin inancin dogrumu sana göre doğru bana gore yanlis benimkide sana göre yanlis bana göre doğru tam hadi kusura bakma kirdiysam özür diliorum
- +1 yıl
oyle ama hakaret edınce benı sınırlendırıolar ben yıllarca bunun ıcın ezıldım horlandım
- +1 yıl
valla bence hrıstıyan felan yahudı onemsız sahsen ısteyen ıstedıgını olsun ılla musluman olmak zorundada degıl herkese esıt olsun yeter Allah la arasındakı ılıskıde benı ılgılendırmez ama sende ıyı nıyetlısın belkı yanlıs anlasılıoz saol :)
- +1 yıl
:) :)
+1 yılYani şu aleviliği kabul ettirme çabası nedir herkes kendi inancını Yaşar. Aleviler ısırıyor mu ki bu kadar büyütülüyor bu mevzu. bırak gitsin umarım beter birine düşerde görür anasının boncuk yerini
36 Yorumla- +1 yıl
Aynen istemiorum artik zaten saol
- +1 yıl
Kurtulduğuna sevin;)
- +1 yıl
:) yok ama iyi biri sadece arkadaş olcaz sevgili olma imkansiz artik
- +1 yıl
İşte Alevi olmak bu sana taş atana sen gülle gidiyorsun onun arkadaşlığında onun olsun aman neyse banane ya:)
- +1 yıl
:) tamam saol yorumlar için:)
+1 yılDostum ben insanım insan. Tanışacağım kişi insan olsun önce, inanç yargılaması yapmadan saygı duyarak yaşamamız gerekir. Hepimiz aynı memleketin insanıyız. Ben de Aleviyim ama hiç kimseyi inancından dolayı sorgulamam.
00 YorumlaŞahsen ben aleviyim benim kocam olacak kişi mezhebime bişi sölücek ve ayrımcılık yapacak ha wala onu parçalarım yani
17 Yorumla- +1 yıl
Helal :) tuncelili alevi olarak kutlarim şahsen saydirdim bende ama iyi biri arkadaş olduk ama ilerisi yok
- +1 yıl
alevileri severim ama tunceli alevisi tehlikeli diyen alevi çok
- +1 yıl
Can sin
- +1 yıl
bana tehlıkelı dedı :) :)
- +1 yıl
neyını begenmıyon tuncelı alevısını
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bize yabancı diyorsunuz siz evlenmezsiniz biz istesek bile
110 Yorumla- +1 yıl
Denedinmide bize karismadikca sorun yok bence
- +1 yıl
bizde aleviyiz ama öyle bir sorunumuz yok onlar çok fanatik aleviler yapabilir biz okadar muhafazakar derecede alevi değiliz
- +1 yıl
ben fanatık alevıyım yabancı derken bızden degılı kastedıyodurda sana kotuluk yaptılarmı dısladılarmı onu soyle
- +1 yıl
ne bılıyım kotuluk yaptılarmı sana mıllet sayıyo da bıze
- +1 yıl
ıftıra atmala :) benı sevenı sevdım hep :)
- +1 yıl
saol :)
+1 yılYapmam bir önyargım yok ama bakalım o dinsiz birine evet der mi :)
14 Yorumla- +1 yıl
Dinsizlere çoğu inanandan daha çok hak yemio hatta hayvanları bile koruyo siz daha iyisiniz
- +1 yıl
Yoo ateist taniom gorsen herkese eşit davraniolar bu dünyaya bir kez gelioz herkes eşit diolar paraya önem vermiolar ben öyle gördüm ateistlerin parklarda var değil ateist ama severim benden bile iyiler
- +1 yıl
Ne alakası var ailem müslüman bir sorun yokken niye eşimle olsun.
+1 yılNiye sorun olsun ki alevi sünni farketmez benim için
017 Yorumla- +1 yıl
Herkes oyle değil iste
- +1 yıl
Of boş muhabbet onlar ayrımcılık çoğaldı ülkemizde saçma
- +1 yıl
İç catisma cikarsada sasirma zaten
- +1 yıl
Ülkeyi bölen belli onları amacına ulaştırmak olur çatışmaya girmek inadına ayakta durcaz
- +1 yıl
Valla şahsen elime silah alirim ülkede çoğu kişi de birbirine girer bende evime geleni gülle karsilamam defans haktir
- +1 yıl
Ohoo sen hatayı bastan yapmıssın
- +1 yıl
Yapacak bizi yok onlar bizi öldürürken iyiydi İzmirde direncez diye kafamizi siyiran gaz biberlerinin haddi hesabi yok karsiligini Alçaklar onlardan biri gelseydi ya kördüm ya da ölmustum
- +1 yıl
Herkes bir değil alevi topluluğu daha az sünnilere göre öyle bir çatışmada suçlu siz olursunuz ki zarar gören tarafta siz olursunuz bence bunu başka yollarla aşmak gerek
- +1 yıl
ıyıde sunnı destekleyenlerımızde varkı cok yanı mezhep gerılımı degıl bu hukumet ve muhalefet gerılımı :) ama bastakı hıyar bızı sevmıyor öldürmek istiyo yapıodu adam bıde cumhurbaskanı oldu herseyı kendıne baglıycak catısma kacınılmaz bence
- +1 yıl
Ah o baştakinden kurtulsak bir hepsi obun marifetleri bizi birbirimize düşürmeye çalışıyo alevi sünni diye ayırıyo ondan kurtulsak bu sorunlarda kalmıcak
- +1 yıl
nereyı kurtuluyoz 20 yasındayım 21 e gırcem bu kesın 14 yıl daha cumhurbaskanıyım 34 35 yasında olcam hayatımı yedı bu benım kesın mıllet bırbırıne gırcek emınım
- +1 yıl
Bunun her nanesi ortaya cıksa bir dk oturamaz o koltuktada adam bir sekilde ustunu ortuyo herseyin bizim millette kanıyo
- +1 yıl
yoo bazıları bılıoda herkes calıo dıo :) kaldıkı bu adam yardım yapıyo hastane felan normal yanı mıllet eskıye gore dusunuo hep. ben chpnın ıcındeyım hep burjuva kendını dusunen dolu belkıde bu yuzden kaybedıo adamın 200 bın lıralık bmw sı var fakırlerı anlatıyo :) nekadar ınandırıcı
- +1 yıl
Çalıyo tabi allah aşkına yırtık ayakkabıyla siyasete girip trilyonlarla oynuyo adam çalıyo
- +1 yıl
caldıgını herkes bılıo ama kırlara daha cok ınıo etkın sıyaset ızlıo coguna para verıo bunu secenlere savunuo felan dusunme sadece gordugumu soyluyom yoksa nefret ederım serefsızden hayatımızı karartı hıyar
- +1 yıl
Evet malesef
- +1 yıl
kader nese kurtuluruz ıns saol :) yorumlar ıcın
Aleviysen hayata 1 sayı geriden başlıyorsun heleki kürt alevisiysen hayata 2 sıfır geriden başlıyorsun, bak kardeşim bu ülkede bir kürt bir de alevi olmak suç.. onlar utansın..
011 Yorumla- +1 yıl
Tunceli irkimi bilmiorum onemsemiorumda ama tunceli diyince tepkiler çiğ gibi İstanbullu gibisin diolar sanki günah islemisiz.
- +1 yıl
Tunceli dersim isim beni ilgilendirmio sen kurtsun diye diosun ama benim için cidden isim farketmio irkta inançta ama senin yazdiklarin doğru ölenlere bakinca bir suru 10 yaşlarında kürt çocuk katledildi en son adanadaki çocuğun kafasi bedenin sen ayrildi çocuğa bile terörist dedi yawsaklar
- +1 yıl
Ben bidaha gelsem yine alevi ve tuncelili olmak isterdim :)
- +1 yıl
Bak simdi önce arastircaksin ne yüzden olmuş die kaç aşiret girmiş felan die o kadar insan katledildi. Kendilerini tatmin etmek için atalarimla gurur duyarim gerçi bizimkiler girmemiş hic ama girenler serefli insanlardır ama sor bakalim niye teslim olmuş nerde var teslim olmak sonra idama mahkumedilmek ha o kadar dusunuodunuzda yavuz selim iitiyle 7 alevi öldüren diyenle birlik olup bizi niye öldürdünüz onu geçtim dersim katliamında niye kiliniz kipirdamadi alevi olduğu için. Simdi sizi koruyanlarin bile nerden olduğuna bak sonra gel konuş kardeşim biz suçsuz insan öldurmeyiz
- +1 yıl
Kimse aleviler insan katletti demedik, Alevileri senin atan atatürk katletti tunceli tunceli diye böğürdüğün bu ülkenin evlatları katletti senin ataların kendi hakları için katledildi daha kendi tarihini bilmiyorsun tüm atalarını astılar onunla kalmadı madımakta yaktılar az utan kendinden ya.. artı olarak dersim katliamında ölenler kürttü zaten kürt alevileriydi.. Bir şey biliyorsan konuş alim sansınlar Bir şey bilmiyorsan sus adam sansınlar.. kendi tarihiniden kendi kültüründen bir haber yaşıyorsun daha geçen gün dersimliler devletten özür dilesin diye eylem yaptılar, yazık sana..
- +1 yıl
Kişilere göre genelliosun ama şu an benim oturdufum yerin %40 dersim tunceli ne dersen herkeste sever İzmirde sizde en çok bizim yanimizda rahat edersiniz çünkü karismayiz size tarihide senden daha çok okuduguma eminim horasandan cikip pirlikten seyidlikten mekkeye kadar yol aldim şahsi intikam yüzünden herkesimi cezalandiralim adamin torunlarinimi olduriyim
- +1 yıl
yok nıye dıyım gayet varda severımde mazgırtte ozellıkle valla ben baktım bızım oralar ta onceden ermenıymıs sonra arap felan seyıdlık felan sonra turk kurt gırmıs sonuc ne bende bılmıyom onemsemıom yanı herkese esıtım hadı ırkımı bılsemde kayırcagım yok kım haklıysa onun yanındayım.
Alevi arkadaşım çok bir çok Alevi sanatcılarıda severim söyledikleri... da çok beyenirim boşluk bırakmamın sebepide siz illahi mi diyorsunuz tam bilmediğim için ama evlenmem ben
00 YorumlaNe olcakki aleviler insan değil mi.. olur niye olmasın.. kültür farklılıgi yaşana bilir ama.
08 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Ya Allah Ya Muhammed Ya Ali genelde anlamissin ama ben Allah dişinda bütün peygamberleri ve Hz Aliyi eşit görürüm ve peygamberlerin en sevdiği kişileri gerçi her insan eşittir ya
- +1 yıl
:) anlamıssındır ıns :)
- +1 yıl
saol ıyı aksamlar :)
+1 yılhz. ali camide öldürüldü diye namaz kılmam diyen kişiyle olmaz.
10 YorumlaHer gelen hükümet alevilere hak vermedi hep ikinci sınıf vatandaş olarak gösterdiler aleviyim bundanda gurur duyuyorum sevdikten sonra ne farkeder önemli olan insanlik
15 Yorumla- +1 yıl
Bunlar insan değil :) saçma sapan iftira atiolar
- +1 yıl
Aynen :) saol
- +1 yıl
Sanada iyi aksamlar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır ben açıkçası istemem mümkünse sünni ve inançlı olsun :(
18 Yorumla- +1 yıl
Belli zaten sizin gibiler neyse kendi dusuncen
Cevap sahibi+1 yılkız arkadaşlarım var onlar çok iyiler hani arkadaşlık yapılır severim onları ama evlenmek ayrı bir mesele
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlama alevileri severim ayırmam ama evlilik dediğim gibi ap ayrı bir olay
- +1 yıl
İyi arkadaşlar onla da ilişkini kes bence haramdir ha aman cehenneme gidersin öldürmen lazim 7 tane bul cenneti garantile
- +1 yıl
Aleviyim dinime bağlıyım Cumaya giderim hayırdır siz?
- +1 yıl
Alevilerde inançlı canım dinsiz değiller :(
Allahm ya akıl ver
+1 yılolmaz. ben istesem ailede sorun olur..(istediğin cevabı alamadn bakalım bunna ne dicn. dengesiz )
06 Yorumla- +1 yıl
İrkci ayrimcilik yapin cenneti hedefleyin aferim
- +1 yıl
Seni isteyen salaktir
- +1 yıl
sorun yok baby karsılıklı saygı olduktan sonra. begenmedgn cevaplara verdgn tepkiye sinirlendm. hahahaha hepimiz dsalağız. kız senı alevi oldugun için değil dengesiz konusmayı bılmedgn için istememş bunn arkasına sığınmş.
- +1 yıl
Git sor bakiyim sonra özür diliodu ama etcegim kufurude ettim ben ona basta söylemiştim ailesinden duyup bisiler salladi bana adil değilmiş dedi
- +1 yıl
Dünya çok adil ya hani afrikadaki acla Amerika daki zuhbe bebesi eşit zaten
- +1 yıl
hahahahaah
Bence sıkınt yok karakteri nasıl biri olduğu önemli daha çok.
03 Yorumla- +1 yıl
Karakter iyi ama sadece alevi
- +1 yıl
:) tamam saol
ben sünniyim sevglim alevi bende ailemde bunda bir sakınca görmüyoruz ve evlilik yolunda gidiyoruz insanları din dil ırk olarak değil insanlık olarak ayırmak gerektiğini düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGönül bu yani eger seversem olurda ama diğer türlü zor ailem istemez e ailemin istemedigini bende istemem
00 Yorumla
+1 yılValla şahsen ben seversem alevi çerkez veya hristiyan hiç farketmez. herkes kendi dinini yaşar.
00 Yorumla
+1 yılInanışına bağlı bence tamm herkese saygım var ama dini değerler uymalı diye düşünüyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Komik olmayın lütfen ya ne dini yaa. sevgiden bahsediyoruz. Başımıza ne geliyorsa insanların dini tek başına yaşamıyor olmasından geliyor. Din kişiye özeldir. Ve Allah'la o kişi arasında olmalıdır. Başkaları müdahale etmemeli. Bunu artık öğrenmeliyiz. Din çok önemliyse dinciyiz diyen kansızlarıda görüyoruz. 5 vakit namaz kılıyolar ama...
- +1 yıl
Ben yargılamıyorum dikkatli okursan saygı duyarım dedim arkadaş soru sormuş bende cevabımı verdim bu benm fikrim ben senn fikrine saygı duyuyorsam sende benimkine duymalısın ayrıca muhatabım o arkadaş.
bence her insan ı ALLAH yarattı ayrımcılık yapmak çok saçma yeterki mutlu olunsun
02 Yorumla- +1 yıl
aynen kardesım herkes esıt
Şu saçma ayrımcılığı hiç anlamam... Ben şahsen seviyorsam evlenirim kimseyide dinlemem yeterki anlaşabileyim...
00 Yorumla
+1 yılEvleneceğim kişinin mezhebi, dini vs. pek önemli olmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı. Farklı farklı aleviler vardır hepsi bir değil o bakımdan evlenirdim
00 YorumlaRica Ediyorum artık şöyle toplumu sınıflandırmayın insansan sorun yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ülkücü hemde en koyusundan sevdiğim kız tuncelili alevi kürt aşırı solcu aşkımızın önüne hiçbir zaman siyaset geçemez.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılneden hizaya sokacakmış :D?
- +1 yıl
Helal bende tunceliliyim ama irkimi bilmiyorum onemsemiorumda
Cevap sahibi+1 yılbiz ülkücüler Türk-islam'ı savunuyoruz islamda ırkçılık üstünlük yok ama bize ırkçı diyorlar biz ırkımız üstün demiyoruzki sadece geçmişimizle övünüyoruz atalarımızla övünüyoruz gurur duyuyoruz 150 devlet 16 imparatorluk kurmuş inanılmaz savaşlar kazanmış çag açmış çag kapatmış bir geçmiş başka hangi millette var? Sevdiğim kız hozatlı bu arada.
- +1 yıl
bende perteklı ama bılıyorum bızım burayı akp kazanmıs ya beledıye secımını dehsetlerdeyım neysede. senın gurur duymana bırsey dıyen yok ama kendı cocuklarını öldüren padısahı bıle sevıyosunuz. alparslan turkes ne ya :( öldürdügü sucsuz ınsanlar felan neyse senın dusuncen karısamam
Cevap sahibi+1 yılOsmanlı padişahları sırf imparatorlugun bekası için çocuk ve kardeş katli vardı düşünsene baba oldugunu ya da kardeşinin oldugunu sen bunları öldürebilirmisin? ama işte onlar okadar ülkelerine devletlerine düşküdülerki kardeşlerini ve çocuklarını öldürüyorlardı. Alparslan Türkeş kimseyi yok yere öldürmedi ki solcularda 5.000 ülkücüyü şehit etti. ozamanlar kardeş kardeşi öldürüyodu çok büyük yanlış ama olan olmuş elden ne gelir.
- +1 yıl
orası öyle ama ülkenın bagımsızlıgını ıstıyenlere saldırdınız sonradan acıkkı devlet desteklıydınız hep sahsı yorumum tarıhıde okudum alparslan turkes amerıkada felan egıtım gordu neyse 1960 darbesı sanırım kahramanı alparslan turkestır radyolardan soylenmıs felan sonra alttakı subaylar yurt dısına kovmuslar alparslan turkesı her neyse ama az cok bak polis sizi tutuyor silah temin ediyor icinizdeki sedat peker vb adamlar ogrencılerı öldürüyo bomba atıo hatta maras katlıamında bombayı kendı kendınıze atmıssınız cogu kısı kabul edıo sonra ana karnındakı bebegı bıle satırla kesmıssınız. ulke felan dersen hangı ulkekı onu yoneten ıstedıgı kadına kıza sahıp oluyo haremler kuruyor hangı dınde varkı bu. sadece zevkını dusunuyo taht savaslarıda psıkolojıktır bana gore ben lıder oluyum dunyayı yoneteyımdır. nese senın gorusun ben sadece yorumladım benım dusuncemde oyle. ınsan daha degerlı degıldır hıc bırsey
Cevap sahibi+1 yıltabi o dönem için ülkücüler katil solcular pamuk prenses haklısın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim alevi ve çok mutluyuz evlilik düşünüyoruz.
05 Yorumla- +1 yıl
Bizimki beni alevisin diyip reddetti
- +1 yıl
Size mutluluklar :)
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun kardeşim , insan olsun hristiyan olsun yine aşıksam evlenirim yani , din benim için engel değil böyle olaylarda
- +1 yıl
Aynen ama geri kafalilik var saolasin
Cevap sahibi+1 yılAkılcı birisiyle olcaksın kardeşim
+1 yılDini mezheplerden sorun değil. Ben dünyanin her yerine evlenirim (hindu-budist hariç) :)
00 Yorumla
+1 yılAlevi insan Degil mi düzgün bir kişiliği varsa neden olmasın
00 Yorumlaevlenirim sevdikten sonra alevi laz çerkez hiç bir önemi yok insan olsun yeter
00 YorumlaNeden sorun olsun ki... önemli olan insan olması.
20 Yorumla
+1 yılAsla sorun yapmam evlenirdim
10 Yorumlaİstememe gerek yok, zaten evliyim ben
01 Yorumla- +1 yıl
helal :)
Ben evlenirim insan olduktan sonra
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. Evlilikte dine önem vermem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsünni biriyle evlenmem zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla istemem.
13 Yorumla- +1 yıl
Seni isteyen alevi maldir zaten
Cevap sahibi+1 yılIstemesinler zaten. Iy
- +1 yıl
Aynen
Sorun yapmam asla.
10 Yorumla
+1 yılevlenmem
114 Yorumla- +1 yıl
Seni isteyen alevi maldir
- +1 yıl
ısteyene laf demeyıp ıstemeyene hakaret etmek ıcın mı soruyu sordun
- +1 yıl
bunun ıcın ıstemıyorum bak alevıler ıstedıgı olmaynca bole davranıyosunuz demek !!! aynen eskerinem boswer cnm...
- +1 yıl
Yav bir git siz insan olun sonra gelin irki yüzünden inanci yüzünden adam kayiranlar bana birşey ogretemez
- +1 yıl
kes tamam
- +1 yıl
Yav bir git kendine bak hemen serlesion kes tamam Dion sonra bana laf ation hadi hadi Allah silah etsin sizi
- +1 yıl
neyse boşwerın
- +1 yıl
Hadi gidin uzatmiyorum haklisiniz
- +1 yıl
yav bır gıt arkadasım ya tanımadan benı sacma sacma konusuonuz ben bırıne bılerek zarar vermem o bana kotu bırsey yapmadıkca
- +1 yıl
ıyı bakalım oyle olsun oyle dusunuosanız
+1 yılistemem.
06 Yorumla- +1 yıl
ya da vazgeçtim insan insandır
- +1 yıl
hacı ruh halın karısık senın
- +1 yıl
yok hiç düşünmemiştim ondan dolayı
- +1 yıl
ha :) nese ıns ıyı bırısını bulursun
- +1 yıl
eyvallah sende :)
- +1 yıl
saol :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılalevi kız istemem.
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem