Kalp kirginligi nasil gecer?

Yanında 8 aylik sevgilisi otururken baska bi şortlu kizi gozleriyle takip etti. Ben kizinca ozur dildi , bende agzimizin tadi kacmasin diye uzatmadim. Neyse üzerinden 3-4 gun gecti ama aklima geldikce gururuma dondu. Bunu ona söyledim özür diledim ya dedi bi daha özür diledi. Bende " ozur dilemeni istemiyorum özür dileme , sadece kendime çok dokunuyir bana aklima geldikce " dedim. Neyse biraz daha boyle konuştuk sonra bana " aklina almışsın bi sayı , sen böyle devam et , oldu bi kere napiyim yani , ozur diledim ya vs vs " dedi bende kapattim telefonu. Sonra mesajla kavga ettik. Ben dedim ki " ayni seyi ben yaosam anamdan emdigim sütü burdunmdan getirirdin , ben alti ustu gururuma dokumuyo aklima gelince dedim bisey demedim " vs diye mesajda tartistik ( bu arada o bi hata yalinca benimle 4-5 gun küs kaliyor ama ben ertesi gun barışıyorum ) sonra bende dedim ki madem bubkadar basit birseymis gibi " oldu bi kere napiyim " diyorsun o zaman bir muddet uzak kalalim dedim. O da bana dediki " iyi kalalım ama geri döndüğünde ben olmayacagim " dedi.
Gece aglamaktan uyuyamadim sabah işe şiş gozlerle geldim. Beni bazen sevdiğini düşünüyorum bazende böyle yapıyor. Ki " napiyim yani oldu bi kere , uzatma " kelimeleri bana yaptığı şeyden daha çok dokundu.
Bu adami cok seviyorum ama sizce niyeti ne? Bide geri dondugunde ben olmam diyo ama o 4-5 gun küs kalinca ben boyle demiyordum. Çok üzgünüm. Onu çok seviyorum ama şu konusma tarzindan sonra nasil toparlanirim bilmiyorum.
Hatasini anlar gelir toparlar vs demeyin çünkü genelde ben kendi kendimi topluyorum o sadece kalp kirmak ve gurur incitmekten anlıyo. Madem baska kiza bakmak onun icin bunkadar basit birsey ki gozleriyle takip etti kizi , madem o istedigi gibi kuse biliyor ama ben incinince uzak kalalim diyince " geri döndüğünde beni bulamazsin " diyo o halde bu ilişki bana kötü mü geliyor? Beni sevmiyor dünki tavrindan belli.. Çok morelim bozuk keyifsiz keyifsiz bu gozlerle bide işe geldim. Ben onu ettigim dualarin karsiligi saniyordum ama galiba yanılmışım. Hamgi erkek sevdiği kiz yanindayken baskasina bakar + böyle sacma bi aciklama yapar + o istedigi küserken iyu ama ben uzak kalmak isteyip kafa toplamaknisteyince geri döndüğünde beni bulamazsin der..
Bana akıl verin morelim çok bozuk. Ben ne hata yaptımda böyle bir muamele görüyorum.. kalbim o kadar üzgünki sesini bile duymak istemiyorum şu an.
Kalp kirginligi nasil gecer?