Kısa kızlar uzun erkek takıntılymis. Tamam kısa kizlardan uzak durduk. 3 senedir uzun kızlara deniyorum. Yine olmuyor ya. Tipim ortalama üzeri, sadece boyum kısa. (174-176 arası bir boyum var.) Biz ölelim mi mk ya? Uzun olmaz kısa olmaz? Kim olacak? 1.50 likler hiç olmuyor. Allah'a yakın olsunlar benden de uzak dursunlar onlardaki ego kimsede yok. Bari uzunlar baksa. Geçen 168 kıza yürüdüm. Boyumu sordu, sonra ben Topluklu giymeyi seviyorum falan dedi topuklunuz batsın. Ve ozguvenli biriyim gerçekten. Neden böyle olduğunu bilmiyorum.
Uzun kızlara karşı şansı daha fazla
Kısa kizlara karşı şansı daha fazla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
boyun kısa değil kanka ben de 1.75im. zeka stratejisi önemli kızlarda bıraktığın güzel etki önemli
Kısa kardeşim avunma
yoo avutmuyorum boyum uzun demiyorum zaten ortalama boydayım
Boyun gayet uzun ama neden 1.50 liler bnden uzak olsun diyorsun onlar insan degilmi ya kalpleri ve huyları çok güzelse boyum yüznden Bnde çok tekildim dışladım istenmedim amaherkesi Allah yarattı
Güzel yorum çok haklısın 👏
Hayır onlar da insan da çoğu manyak oluyor. İlla 185 falan istiyorlar. Çok denk geldim. Bende 176 yım sanırım. cidden gördüğüm en egoist kızlar 1.50-1.60 arasi
Yok o kızın boyu 1.50 yok koluma kadar gelmez eğer karşınızdaki insan dürüst se ve sizi sahiplenip seviyorsa hiç kiloluymus şişman miş bi önemi olmaz dış güzellik basit insanları etkiler hep genç kalmicak sonucta
Kişiden kişiye değişir ama kimseyi dış görüşü için yargılamalı lazım rabbim bizi böyle yaratmış ressamımıza Allah boyuna bosuna aşık oluşumlarımızın içinde zerre merhamet sevgi olmayan insanlara car
Senin boyun uzun messela muhtemelen bak normalsin, 1.50 civarı olup da insan olan görmedim 😂 ama kısalar kadar olmasa da uzunlar da takıntılı ne yazık ki o yüzden hep sıkıntı.
Kanka çok genelleme yapmak yanlış gibi ben de reddedildim boyum yüzünden ama 1.50 kız arkadaşım da oldu.
Sizi seviyor ve sahip çıkıyorsa isterse 1.50 olsun disaridakilerin tanışma yakistirp yakismadiginin önemi yokki siz yakışıyorsanız sorun yok
Kardeş kalp önemli kalp, bosver boyu falan
Vay be klişeye bak, yalan o kardeş
Evet genelde klişe olarak kullanılan bir söz ama benim için gerçekten o önemli. Zamanla anlarsın ne demek istediğimi:)