Artik evlenmek istemiyorum bir erkek Beni aldatinca artik tüm erkeklere kötü bir kizmisin gibi taninmak istiyorum kendimi neden?

Kötü pis bir kiz anladiniz siz onu güvenmiyorum Hic bir erkege eski sevgilimde farkli gösterdim kendimi kötü bir kiz gibi davranirdim basitmisim gibi önceden aldatilmistim artik kendimi korumak icin kötü basit bir kiz gibi davranicam ama kesinikle birsey yapmicam yapmadimda ömür boyu böyle bekar kalicam cünkü insanlar yalanci sizde olun kizlar Test edin erkekleri hala sorarsaniz Hic bir erkekle olmadim yasim ilerde 30a yaklasicak ama ben sevmek istemiyorum artik güvenmekde eski sevgilim Beni aldatmisti cünkü. Dün oturdum bi yerde toplandik herkes bakdim izledim insanlari nasil sahteler 2 yüzlüler cikarcilar dedim etrafi izledim bir zamanlar bu geldim yere en yakin arkadasimla gelirdim acaba bir dedikodumu yapmismisdir dedim insanlara tek tek bakdim ama icimden bunuda dedim ne güzel rol oyuyolar öyle dedim bi cift gördüm cocuk sevgilisine sariliyodu ama nasil kullanir gibi dedim ki kuzenlerime surdaki cocuga bakin kizi kullaniyor nerden bildin dediler cocugun tipinden beliydi yav. sak oldugu dedim is yerindede baktim insanlara tek tek bunlar nasil insanlar dedim birbirinin arkasindan dedikodu yapan insanlardi yanima geldiklerinde ne cikar var acaba dedim ordan oraya gittiler geldiler dedim normal degiler bunlar uzaklastim neyin var dediler bu sehirde bu ülkeden gitmek baska yerde yasamak istiyorum buraya ait degilim sanki ve Ailemden bir uzaktan tanidigin sirinida ögrendim cok kötü birsey igrendim birsey diyemedim bu insanlar nerde is yerindede kavga etim önceden sonra birden iyi davrandilar neyin var dediler bu sehir bana iyi gelmiyor burdan gideyim mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Hic bir erkekle olmadim olmak istemiyorum evlenmekde guvenmiyorum cünkü
Güncellemeler
+1 yıl
Artik evlenmek istemiyorum bir erkek Beni aldatinca artik tüm erkeklere kötü bir kizmisin gibi taninmak istiyorum kendimi neden?
Cevapla