SİZCE ÜSTÜME ALİNMALİMİYİM?

Yaklaşık 3 ay önce biriyle tanıştım pandemi dönemi sürekli konsyrz görüntülü dedesi hastanede ona destek oluyorum çok duygusal ve vefalı biri ailesne karşı. yıllarca hissetmedigim o duyguyu hissettim yanlizca birkere yan yana geldik ama ben çok farklı baktım ona sonra tartıştım konuşmayı kestim biraz güven meselesinden kaynaklı. ben konuşmayı kesince bir yerlerden silince yazıyor kaldır engeli diyor kendini açıklıyor kafayı yicem yapma böyle ben kötü birşey yapmadım diyor. neyse en son bir fake hesaptan denedim benim olduğum ihtimalinden kaynaklı bana dediki canım bana biri fake hesaptan yazyr ben böyle şeyleri sevmem falan bende açtım agzni yumdum gözümü ozaman cevap vermyceksin at bana mesajı dedim engelledm dedi halbuki benim o hesap engellememis hesabada yol al falan yazdı zaten yürekli olsan kendi hesabımdan yazardin dedi. bende sonra bu yüzden sadece yalan söylediği için bıraktım yalvardı acmaidm telefonları falan. neyse bir süre gecti benim iş yerinde önceden çalışan bir elemanın fotosuna alev atmış nasilsn yazms kıza tabi biz konusrkende alev atmış. bende aldım ekran attım buna sen dedim hani dedenin derdine düşmüştün yalancı adi. kızı yanls birşey yazmams benim sinirlendigim şey benle konusurken elin kızlarına niye alev Atacan. neyse ben yanls birşey yapmadım ne yazmsm yeter yeter senin benimle derdin ne falan dedi ifade bırakmışım sadece ki bu seni hiç ilgilendirmez dedi. uzak dur benden bilmem ne yapayım elemanına dedi üzüldüm cevap vermedim lan kötü birşey mi yapmisim sapikca bir davranistami bulunmusum dedi. sen konuşmana bi çeki düzen ver getirme beni yanına dedim.. bu korkuyor ben farkındayım. kıza yazms sen kime benim mesajlarımi kopyalayıp atıyorsun hayırdır sana ne yazmisimda ben böyle yapıyorsun falan demiş kızı silmiş. ben bunu her yerden sildim o beni silmedi bı numarasi kaldı ben birşey paylaştım aşk meşk anlamıyorum bu saatten sonra adam olana ömür adanır diye. oda paylaşmış bir ihtimal daha olsa bir gençlik daha harcarim uğruna. sizce bana ithafen mi
SİZCE ÜSTÜME ALİNMALİMİYİM?