Arkadaşlar diyelim biz eşimle bir oda kiraladık ama gece ben otelden çıkmak zorunda kaldım sabah tekrar girebilir miyim yanına sıkıntı oluyor mu?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Niye sıkıntı olsun sonuçta kirasını verdiniz istediğiniz saatte girip çıkarsınız
çok sağ olun
Yenimi evlendiniz peki ve niye otelde kalacaksınız
Ben bunu izlemiştim. Kadın başka birinin koynuna giriyor gece sonra kocası basıyor
hahahah ya sizin hayal dünyanız ne kadar geniş :D
Ohhhooo bu ne ki 🤣
kaydını yapar paranı ödersen istediğin gibi girip çıkabilirsin
Saat 12'ye kadar otele giriş hakkın var onun sonrasında günü uzatmanız gerekiyor kalacaksanız
yani yasak bir ilişkide otel nasıl kullanılıyor saat 10 ya da 11 çıkış saati vardır ve bu saatten önce istediğin zaman girip çıkabilirsin
gece kalmıycam akiam 7 de çıkıp sabah 7 de gircem olur dimi
olur olur sıkıntı yok zaten odayı iki kişilik tutuyorsunuz bu sorun olmaz bol keyifler orgazmlar dilerim
böyle deyince de tuhaf geldi ama teşekkür ederim 2 sene oldu birbirimizi görmeyeli
ooo desene muhteşem bir jübile desene buradan hissedecekmiyiz sallantıyı
yok bakireyim ben
o zaman bool bol yalayacak desene dikkat et bozmasın olurmu
belli olmaz
ooo sen hazırsııın yanii sana özel pozisyonlar yazmamı istermisin
ya ne hazır pozisyonu o istiyor ama bilmiyorum evlendikten sonra olması daha iyi
öylesi en güzeli ama seni iyi yalayacak ve birşeyler olacak ya anal ya da vajinal olur değil mi
biz hiç bir şey yapmadık daha baş başa kalmadık hiç 4 yıldır sevgiliyiz
bool bol yalamalı olmalıydı o seni yalarken saçlarından tut her yerini iyice yalat
pompa olsun mu
olsuuun sana da çook iyi gelecek
yok korkarım ben
daha çok şey yazmak isterim ama ılıııkça içine girsin en azından anala girsin acısız olması için biraz değişik sırllar içerir
he girsinde acıdan öleyim
aaa sana anal içerikli harika bir mast yazabilsem bak görürdün ne kadar zevkliymiş derdin
sen bi kere gizlisin
şimdi gizli değilim
mesaj atmak için 2. seviyeolmam lazımmıs
tkp et ben yazayım
@cluteredd sen at
aramada çıkmıyorsun bana atmalısın istek
tatlı kız bana sorduğun sorunun cevabını yazıyorum benim sana yazdığım gibi yaparsa sende çok zevk alırsın oda çok zevk alır tecrübeli olan zana acı vermez gaz konusundada girdikten sonra çıkarmadan devam ederse oda olmaz sana seni anlayacak birisi seni her zaman mutlu eder ve ayaklarını yerden keser bunu aklında birşey kalmasın diye yazmak istedim ama sana yazdıklarımın hepsi için bir fırsatım şansım olsa senden hiç bir şey beklemeden tereddüt bile etmeden senin gözlerinde boşalma mutluluğunu görebilmek için yaşamaya evet der çıkar gelirdim umarım sorularına cevap olmuştur yardımı olmuştur kırıcı oldumsa özür dilerim tekrar devam etmek istersen beklerim
yaşanacaklar da bazı artılar var ayrı şehirde olmamız senin için daha güvenli ve sana senin istediğinin olabileceği yerde
Şaun otelde kalıyorum merak ettiklerini sor... Cevap olarak ta diyelim 4 günlük kiraladın o gün sayısı kadsr istedigin gibi girip çıkabilirsin
1 gecelik kiraladık diyelim gece ben kalmadım çıktım akşam 7 de sabah 12 ye kadar yanına girebilirim dimi kimse sıkıntı çıkarmaz
Kayıtsız girmemezsin artık yeni sistem kaydın varsa istegin zaman girersin
zaten girişte yapıcaz kaydı
Tamm sıkıntı olmaz kiraladınız gün kadar sıkıntısız girip çıkabilirsin
kahvaltı dahil alsam onda da sıkıntı olmaz dimi peki kaça kadar oluyor kahvaltılar genelde
10 kadar oluyor çogu yerde
Kaydın yapıldıysa girersin tabi. Ama sen evli değilsin polis basabilir dikkat et
neden öyle bir şey olsun kötü bir şey yapmayacagız yani gece kalmıycam hemde öyle bilinmedik yerde kalmam ben
Evli degilsin seni almazlar otele. Kayıt yapmazlar. Hafif kadın damgası yersin herkeste oraya girmek istediğini bilir
ne alaka ya otelde sadece evliler mi kalıyor :D
Tabiki öyle. Dene bak hemen o ilçede meşhur olursun.. işin kötü tarafı baban kesin duyacak. Seni becermek için tüm esnaflar yarış yapacak resmen
babam vefat etti düzgün konuşur musun
Başın sağolsun ama bir erkekle otele gitme.. çok pişman olursun o gün için. Buluşacak tonla yer var
yav arkadasım ben çocuk değilim 4 yıllık sevgilim aynı evde kalmışlığım var doktor kendisi ben öğretmenim aynı şehirdeyiz ama uzun zamandır baş başa vakit geçiremedik neden aklınıza hemen uygunsuz şeyler geliyor ya o 32 yasında ben 28
Başka bişey için buluşulmaz. Beni ilgilendirmez ama biri şikayet ederse gerçekten o ilçede meşhur olursun. Mesleğin tehlikeye girer. Oteli çok iyi seç
ilçede kalmıyorum ben İstanbul da yasıyorum
Valla dediğim gibi biri tanırsa biter meslek hayatın. Benim evin anahtarını vereyim bari evde durun
meslek hayatım neden bitsin sanki ne yapıyoruz allahım yarabbim ya :) çoğu otel evlilik cüzdanı şartı aramıyor bile
İşte onlar sürekli polis baskınına uğrayan oteller. 3 yıldız ve ötesi kesinlikle kayıt alıyor. Benden demesi.. zevk senin karar senin
bende zaten gidip uyduruk yerde kalmıycam 3 4 yıldızlı olur
Yasa gereği evli olmayanlar kesinlikle otelde kalamiyor, bazıları gizli bazıları başka yollarla insanları alıyorlar içeriye. Sen daha iyi bilirsin
sen bunu bir arastır yanlıs biliyorsun
1774 sayılı kanunu oku bakayım öyle bir şey var mıymış
Babam emekli polis şimdi canlı canlı sordum. Turizm otellerinde bile kanunen yasaktır ama kimse kurala uymaz dedi. İhbara göre baskına gidilir ihbar yoksa bişey yapılmaz dedi
babanda yanlıs biliyor o zaman kanunda böyle bir şart yok
Tamam git ozaman gece istediğini yap ne diyim. İnşallah kimse gelmez. Polis baskınında sevgiliyiz dersiniz onlarda he tamam ozaman devam edin derler
ya sen cahil misin kimlik sartı var evlilik cüzdanı şartı yok bazı yerler kendilerine kalmış bir şey olarak alıyor olabilir yıldızlı oteller zaten merdiven altı yer olamaz
kalıp kalmamam degil mevzu sen anlamak istemiyorsun yanlıs biliyorsun yani genel olarak benim kalıp kalmamamı geç
Dediğim gibi sen daha iyi bilirsin.. inşallah mesleğine zarar gelmez
Bak seni kırmak istemiyorum iyiliğim için yazdın tesekkur ederim Allah razı olsun ben günlük hayatımda evimden çıkmayan bir insanım benim kötü işlerle işim olmaz. Ama sen konuyu yanlıs biliyorsun. Baskın tabi olur kötü işler yapılır fuhus falan tabii olur. Tövbe estagfirullah ne işimiz var öyle işlerle yerlerle
Tek yatak tek odada tv seyretmek için mi gidiyorsun 😀😀 beni ilgilendirmez hoca hanım ne istersen tabiki onu yapabilirsin
hayır bazı özel durumlar var ama tabi sen bunuda yanlıs yorumlayacaksın
4 yıldır sevgiliyiz 2 yıldır hiçbir şekilde vakit geciremedik oturup adam akılllı konusamadık bile tamam dısarısı var ama insan bas basa kalsın istiyor
Şap ver baştan kendini korumaya al.. akıllı ol 😀😀
şap ne
Erkeklerin ereksiyon olmasını engelleyen zararsız bişey. Askerde verirlerdi herkese yemeklere katarlardı
aaaa bilmiyodum böyle bi şey
Kesinlikle erekte olamaz. İçin rahat eder.. ama sen ne düşünüyorsun bilemem
izni olmadan bir insana böyle bir şey verilmez adam doktor ve bu etik değil uygunsuz
Yanında öyle erekte gezecek
napayım gezmesin yani nefsine sahip çıksın
erekte ne demek
Erekte yani şeyi demir gibi gezecek yanında
tövbe tövbe
Dokunacaksın. Herşeye hazırlıklı ol
neye dokunacam ya
Ulaş bana. Bişey dicem
atamıyorum 2. seviye olmam lazımmıs @cluteredd hesabım
İstek yolla ben hallederim gerisini
Bir gecede iki kisinin altina yatmak ne bilim bunyen kaldıracak mi 😅
Evet günümüzün kızları şimdi erkek değil de o düşünüyor bunları 2 gün sonra ağlama burda bozdu beni giti diye
işi var onun mesgul
Yazık valla yazık
tamam yazık
30 yasında işimizde gücümüzde insanlarız sen mi karar veriyorsun doğru yanlış olduğuna ya aklınıza tabi hemen başka şeyler geldigi için
2 insan neden otele gider sizce? Git sen çocuk kandır canım sen giderken ben dönüyordum tamamı çocuk seni 30 yasindaymis sende akıl olsa böyle soru sormazdib
ne kandırıcam seni ya adam doktor ben öğretmenim yasımız basımız belli evli değiliz sadece komiksin. D
Otele kaydın varsa problem olmaz
tabi girişte yapacagız
Sorun olmaz o zaman
Girebilirsin sorun yok eşin anlamazsa iyidir
başkasının yanına gidicem de gece
Baskasi telsin yan odanda oda tutsun gece odaya geç daha mantıklı 🤔
Gelsin
olmaz yakalanırız
Eşini uyutucakmisin ki nasıl gece yokluğunu anlamicak
uykusu çok agır
Daha önce yaptınızmi bu ilkmii
ilk olcak
Neden aldatıyorsun eşin anladığım kadarıyla yetersiz kalıyor
ya şaka yapıyorum sende inanıyorsun öyle iş mi olur gece annemin yanına gitmem lazım
Burada her iş dönüyor belli olmuyor😂
girebilirsin 12 ye kadar oda sizin
birisi olmaz demiş olmaz mı ki
otellerde çalıştım yillarca boşver sen birisini
çok teşekkür ederim bir geceliğine kiralayacagız ama gece çıkmam gerekecek sabah yanına 12 ye kadar girebilir miyim diye sordum kahvaltı vs edebiliriz dimi sıkıntı olmaz kahvaltı dahil alsak
hayır bir problem olmaz yapabilirsiniz
bir şey daha sorabilir miyim sana? otellere yalnız evliler mi girebiliyor nikahı olamayan nişanlılar vs giremiyor mu
girebiliyor
olmaz
neden
beleş wermemişler ya odayı size
zaten iki kişilik kiralıcaz ama
iyide otele gittiniz
kalmak için.
sen neden kalmıyorsun
başkasının yanına gitçem gece
yapmaa
derin bir sevgide misin
yav arkadasımın yanına gitçem