Zengin sevgili?

Merhaba arkadaşlar. 18 yaşında 170 boyunda ve gerçekten egoist algılanmak istemem ama yolda görenlerin dönüp tekrar baktığı güzellikte bir kızım. Masallahım var yanii. Genel kültür olarak iyi derecedeyim. Yurt dışına tatile çıkarız arada ailecek ve tatillerim yazlıkta, Kuşadasında geçiyor. Yani görmemiş bir kız asla değilim. Türkiyenin iyi fen liselerinden birinde okuyorum. Notlarım gayet iyi ve sohbetim çok sarar. Giyinmesini gayet iyi bilirim, beymen, kenzo ipekyol zara markaları mesela. Seneye üniversiteye gideceğim. Ve evleneceğim kişinin çok zengin olmasını istiyorum. Tuhaf gelebilir madem notlar iyiyse neden diyebilirsiniz ama ben genç yaşımda fark ettim ki istediğim hayata okuyarak sahip olamam. Lütfen dalga geçmeden ve ciddi bir şekilde yardımcı olun. Hacettepe veya itü , ki hedefim bu iki üniversiteden biri, gibi iyi üniversitelerde evlenebilecegim gerçekten çok ama çok zengin biriyle tanışabilir miyim? Milyonluk zenginlikten bahsediyorum. Güzel bir villada mesela ya da İstanbul Zekeriya köy gibi yerlerde yaşamak istiyorum. Lütfen dürüst şekilde cevaplayın. . .
Zengin sevgili?