Yok. Cidden bekar öleyim bu nedir. Tam diyorum bu sefer olur akli başında efendi birisi onda da bi sıkıntı oluyor. Ben dört dörtlük müyüm hayır elbette. Ama her şeyi kurcalamak da ne kadar mantıklı. Bunu da görecek eminim her yerden çıkıyor saplantılı.
Kendinizi yeni bir ilişkiye hazır hissediyor musunuz?
Hahahaha üniversitede dönemindeki sevgilim aklıma geldi. Facebookta 2 yıl önceki paylaşımlara kadar gitmiş ki şimdiki gibi olay değil yıl 2009 haber kaynağında tek tek geçmişe gitmesi lazım saatler harcamıştır o dönem konuştuğum kızın duvarıma yazdığı yazıyı sordu bu ne dedi :D bir dakika bekle dedim benim kıza attığım smsi attım ben böyle demişim o da duvarıma bunu yazmış dedim sonra aşkım sen bizim konuşmalarımızı da saklıyor musun dedi sorman kabahat aşkım dedim bir daha bu tür şeylere yeltenmedi :D
İlişki sevgililik vb. neyse de evlilik aşaması düşünülüyorsa bir zahmet iki tarafta birbirini tartsın; ona göre karar versin iki taraf da bence. Yoksa ileride aileler birleşecek, çocuklar olacak vb... derken herkesin ağızında bir sakız olacak.
İlişkinin ilerleyen aşamalarında hangi bahanelere takıldıklarına inanamazsın insanların... Yine erkenden iyi yırtmışsın hadi iyisin 😊👍
Ya arkadaş adama karşı zaten saygın kalmamış. Ne diye koşturuyorsun ki peşinden? Tamamen bitirsene diyaloğunu. Senin de hoşuna gidiyor böyle olması, egonu okşatıyorsun iyi hissediyorsun. Ama başka birisini bulunca bunu göndereceksin. Tamam herif aptal, muhtaç ama sen de karakterli sayılmazsın.
Arasam bulamıyorum, kimse bana yardımcı olmuyor. Arkadaş ortamım da yıllarca beni bitirdi. Bu yüzden ilişkiye hiç hazır değilim. İlişkiye hazır olabilmem için, yaşamakta olduğum ili "Aşk" için terk etmeye hazırlanacağım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben bundan çok çektim. Bu fotodaki şahsı çok iyi anlıyorum. Deli ediyorlar adamı deli deliii. İlişkilerden nefret ettim bu yüzden. Ben zihnen kalben ruhen seviyoruz, kalkıp 978123789213 zaman önceki etkileşimi ya da fotoyu soruyorlar. Anında siliyorum. Ruh hastası bunlar ruh hastası. Kafada senaryo kurarlar, sana sararlar falan.