Sevgiden ölür müyüm? Ne yapacağım bilmiyorum acil yardım?

Arkadaşlar lezbiyenim ve sevgilimi sevdiğim için ağlayasım geliyo sürekli. Yaşlı teyzelere birden vahiy gelir de dua okurlar ya onun gibi bana birden sevgi yükleniyo yerimden zıplıyorum. Geceleri uykum gelince üzülüyorum uykumuzda konuşamayacağız diye. Dün duşa girmem gerekiyodu hadi gir artık dedi diye üzüldüm bazen duşta mesaj atıyorum. Eğer o vision olsaydı ben wanda olsaydım onu öldürmektense evreni dünyayı yok ederdim zaten onun içinde olmadığı bi evrenin hiçbir kıymeti ve anlamı olamaz. Tatlı yerken Vedat bey gibi oluyorum yediğim tatıları sevmiyorum çünkü en güzeli ve en sevdiğim eşimin dudakları gerçekten. Tüm sorunlarım onu öpünce gececek gibi zaten yanımda olduğunda hiç sorunum olmuyor. Benim için çok önemli onun dışında kimse umrumda değil ondan başka biriyle telefonda konuşasım bile gelmiyor ya açmıyorum ya da birden suratlarına kapatıyorum. Ondan başka kimseye azamıyorum ama o bi yan bakış atsın azgınlıktan havale geçiriyorum. Dünyadaki tüm alfabeleri kullansam bile hiçbirinin bunu anlatmaya yeterli olacak kadar güçlü olacağını düşünmüyorum. Aşırı sevgiden ince hastalığa yakalanıp ölmekten korkmaya başladım sizce böyle bir şey mümkün mü? Ne yapacağım böyle bilmiyorum. Ama önemi de yok gibi öl desin öleyim bayılıyorum ona dünyadaki tüm güzelliğin timsali benim icin ama yine de yardım edin.
Sevgiden ölür müyüm? Ne yapacağım bilmiyorum acil yardım?