Gerçekte görmediğin birine aşık olmak?

İyi günler arkadaşlar. İlk kez böyle bir platformda soru soruyorum. Bu yüzden cevapları verirken dikkat ederseniz sevinirim, kırıcı olmayan cümlelere ihtiyacım var. Ben üniveriste birinci sınıf öğrencisiyim (yaş 21). İlk kez bu yıl online eğitimle üniye başladım yani. Haliyle sınıftaki kimseyle yüz yüze görüşmedik. Reelde hiç görüşmediğin birine aşık olmak mümkün mü?
Ben oldum sanırım. Yıl başından beri sadece onun derslerine girmek istiyorum. Onu dinlemek istiyorum. Sadece onu görmek istiyorum. Her gün her saat onu düşünüyorum. İlk kez böyle bir şey geliyor başıma. Belki bir klişe ama evet üniversite hocama aşık oldum. Diğer klişelerden farkı online görüştüğüm bir hoca olması. Biliyorum okurken çok saçma olur mu öyle şey bu kız evde kala kala kafayı yemiş vs. diye düşünebilirsiniz. Ben de ilk başlarda öyle dedim kendime. Ama geçmesini beklerken daha da artıyor bu her neyse. Ve şimdi yıl sonuna geldik iki hafta kaldı bir daha onu nerde gorucem bilmiyorum. Düşündükce kafayı yicek gibi oluyorum. Bu konuda tavsiyeleerinize ihtiyacım var. Ne yapmalı bu durumda?
Not: bizim online eğitimde kamera açma zorunlulugu var yani hem bizim hem de hocaların. İkimiz de birbirimizi görüyoruz haftada iki üç gün her gün sekiz saat ders seklinde ve o 32 yaşında yorumlarınız buna göre yapın.
Gerçekte görmediğin birine aşık olmak?