İnsan sevgili olmak istemediği kişiyi neden kıskanır?

Öncelikle 25 yaşındayım. Discorddan bir çocukla tanıştım aramız çok çok iyi beraber güzel hayaller kurduk sırdaş olduk bana değer verdiğini hissedebiliyorum sevgili muhabbetlerine de girdik sadece ben olduğum sürece herşey iyiydi ama geçen kendi arkadaş grubuma dahil ettim grupta kızlarla kakara kikiri yaptılar samimi çıkartmalar attı onlara gözümün önünde bunu kıskandım hatta öyle sinir oldum ki gruptan çıktım sonrasında bu gruptan bir kızla tanıştı kız bişey istemek için benimkine yazdı sonra benimki de demez mi istediğin zaman yazabilirsin diye baya kakara kikiri yaptılar bana ekran görüntülerini attı acayip bozuldum şimdi diyeceksiniz sevgilin mi değil tabiki aslında sevgilim olmasını da istemiyorum ama başka kızlarla kısa sürede yakınlık kurunca kıskanıyorum hatta sen 1 günlük insanla neden tanıştın o zaman onla da benle ettiği muhabbetleri yapabilitesi var diye düşündüm ve gerçekten üzülmeye başladım laf etsem hakkım yok etmesem kendi içimde içimi çürütüyorum. Ve ben ona da soğuk yapmaya başladım bu olay etkiledi beni demekki diyorum herkesle samimi konuşabilir kız canım cicim flan yapsa benimki karşılık verecek gibi hissediyorum bana diyor senin yerin çok ayrı ama kız biraz samimi davransa zincirler kırılacak gibi ben öyle hissetmeye başladım üzülüyorum bunu taktım diyemiyorum ne düşünür konuşma demeye de hakkım yok ama bu onun samimiyeti ona olan tavırlarıma da yansıyor. Bir de diyorum acaba ben mi abartıyorum ama hissettiğim duyguyu nasıl değiştireyim o 1 günlük kıza istediğin zaman yazabilirsin derken ben onunla eskisi gibi olamıyorum acaba ne konuşuyolar flan diye düşünüyorum. Kendimi de sorguluyorum sevgili olmayı hiç düşünmüyorum ama niye böyle hissediyorum neden o sadece benle samimi olsun diye bunu ona yapmaya hakkım var mı diye sorguluyorum tabiki yok ama Bir insan neden sevgili olmayı düşünmediği birini başka kızlardan kıskanır?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir insan neden sevgili olmayı düşünmediği birini başka kızlardan kıskanır?
İnsan sevgili olmak istemediği kişiyi neden kıskanır?