Az bile olsa yine bir kaç talep görmüştüm. Fakat hiç birisi de sonrasında onlara verdiğim değerin kıymetini bilmediği için, onların kıymet bilmezliği, narsistliği, mazoşistliği, sadistliği ve kıymet bilmezliğe bağlı olarak onların bu konudaki aptalca eylemleri, beni kaybetmelerine sebep oldu. Hiç birisinin de özlemini çekmiyorum. Her insan ufak tefek hatalar yapabilir. Ben de yaptım. İnkar etmiyorum. Ancak kimseye ihanet edecek derecede büyük bir hata yapmadım. Şimdi sonunu onlar düşünsün. 🤷♂️
görüldüğü üzere erkekler talep görmüyor kadınlar çok talep görmüyor. Çünkü ülkemizde abaza sayısı çok fazla özellikle instada. Hiç unutmam arkadaşlarla oturuyoruz sahil kenarında yanımızda bi kız grubu var en fazla 30dk içinde 4 ayrı kişi geldi kızlara teklif etmeye. He bizde yaptık mı eskiden yaptık tanışmak için ama hatanın neresinden dönersek kardır hiç yapmayın piyasayı bozuyonuz.
Kalbimde korunacak bir yer kalmadı ki. Yine de sevilen değiyor buna. Hani bazen etrafin simsiyahtir, etraf karanlıktır. Sonra alır bir mum yakarsın aydınlanır. İşte öyle aydınlattı beni.
Valla cekiciligimle beni tercih edeni değilde karakteri olan bir hatunu tercih ederim talep görüyorum şükür ama bu aralar dolar kuru gibi ya tam oluyor ya da hiç olmuyor😁
Talep görülmeyecek kadar kendimi gizleyen birisiyim çünkü başka insanların fikirleri ile onlara söyleyeceğim sözler arasında kırıcı sorunlar olabiliceğini düşündüğüm için en mantıklı olanın bu olduğunu düşünüyorum.