Ya böyle sadece arkadaş olup ilişki yaşasak kıskanmasak karışmasak birbirimize, birkaç ilişkim oldu bu şekilde ama hepsinde sonradan ya kıskanma başlıyor ya da duygusal birşey bekliyor herkes yok mu böyle birşey isteyen kız hiç?
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar Ne Diyor
2
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bı film izlemiştim bağlanmak yok Diye ordakilerde senin gibi düşünüyordu ama sonunda olanlar oldu
0
75 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç sevmiyorum biriyle ilgilenmeyi onu kıskanmayı aşk hayatı yaşamayı Ama işte böyle istediğim gibi birini bulamadigim içinde sevgilı gibi davranmak zorunda kalıyorum mecburen
Ahh ahh anlıyorum seni ama her zaman planladığın gibi gitmiyor işte bazen ava giderken avlaniyorsun bende senin gibi düşünürken geldi biri dengemi bozdu
Yok ya hiç böyle olmuyurdum bu kez farklı geldi bı anda bodoslama daldı hayatıma ne olduğunu anlayamadim dur bakalım sende benim yaşıma gelde senide görürüz
Bence buda öyle duygusal birşey hissetmiyor sadece sahipleniyor erkeklerde vardır bu benimle takılıyorsa başkasıyla takınamaz sadece benimle olsun hesabı
Bak bu aşk meşk işleri bünyeye Zarar işine gücüne kendini veremezsin yani hep düşersin formundan ama takilmaca öyle mi bi enerji verir sana etrafına da pozitif olursun
Birde ciddi anlamda uzun süre ayni kişiyle ilişki yasadigin zaman çok sıradanlasıyor öyle bir haz vermiyor bir süre sonra ama diğer türlü hep bir heyecan buluyorsun buda insana güzel pozitif bir enerji mutluluk verıyor
Hiç sorma be yaa ne keyif kaldı ne neşe insan aşık olunca mutlu olurmuş hani biz niye öyle olmadık performans tan da düştüm canım hiç bir şey istemiyor
Bir ilişkide güven yoksa kıskançlık olur. O dediğin doğru evet insan arkadaş olabildiğini sever ama kıskanmamak elinde değil, güvenini sarsacak bir olay yoksa, karşı cinsle yakınlaşma gibi...
Kızlar Ne Diyor
Bı film izlemiştim bağlanmak yok Diye ordakilerde senin gibi düşünüyordu ama sonunda olanlar oldu
Hiç sevmiyorum biriyle ilgilenmeyi onu kıskanmayı aşk hayatı yaşamayı
Ama işte böyle istediğim gibi birini bulamadigim içinde sevgilı gibi davranmak zorunda kalıyorum mecburen
Takilmaca diyorsun
Kızlar romantizm için erotizme erkekler erotizm için romantizm e katlanıyor gerçek bu yani
Çok güzel açıkladın 10 da 10 tesbit
Teşekkürler ☺️
İlişkiler çok yıpratıcı oluyor zor ugrasılacak şey değil valla en iyisi rahat arkadaşca karışmadan engellemeden kıskanmadan yasamak
Ahh ahh anlıyorum seni ama her zaman planladığın gibi gitmiyor işte bazen ava giderken avlaniyorsun bende senin gibi düşünürken geldi biri dengemi bozdu
Bozsa ne olacakki duygular geçici şeyler elbet bir yerde tıkanıyor yine başa dönüyorsun tekrar o düşünceye geri döneceksin yani😀
Döneceğim günü 4 gözle bekliyorum 😂
Şu an bir hastalığa yakalandım ve yakında iyileşecem Diye teselli ediyorum kendimi 🙄
4 gözle beklıyosan neden dönmüyorsun mesela nasıl bir hastalık bu
Galiba aşık oluyorum 🙄 geçende dönmeye çalıştım sonuç fiyasko yani elime yüzüme bulaştırdim
Bak görüyorsun demi senin durumunda olan kızlar da var yani tek sen değilsin böyle düşünen
Ama bak işte sen becerememişsin duyguya dönüşmüş bende dönüşmüyor hiç gayet mutlu takılıyorum hem karşı tarafta sorun oluyor
Yok ya hiç böyle olmuyurdum bu kez farklı geldi bı anda bodoslama daldı hayatıma ne olduğunu anlayamadim dur bakalım sende benim yaşıma gelde senide görürüz
Kaç yaşındasın?
Pardon zaten aynı yaşlarda ymışız😂😂
Ama kabullenemiyorum bu durumu ya olamaz böyle bir şey şu an gidip kalmak arasında tereddütteyim
34
Valla zor uzun zamandır bu kafadayım çokta mutluyum karışan yok hesap soran yok hayat çok rahat
Oh ne güzel kimseye karşı bı sorumlulugun da Yok
Aynen öyle valla biraz daha anlatsam sende kararını değiştireceksin sanki zaten tam ortada duruyorsun😂
Zaten kararımı değiştirmek için çabalıyorum hatta geçende biriyle bile yakınlaştım sırf kendimi onarmak bu işten vazgeçmek için ama beceremedim
Çok zor ama ya bir saatten sonra insan çekemiyor kaldıramıyor o tarz şeyleri bence aramıza dönmelisin bıran önce 😂
Çabaladıkca batıyorum en iyisi zaman a bırakmak kendimi biliyorum yakında sıkılır bırakırım
Peki daha öncede böyle rahat takıldıgın zamanda nasıl yürüdü ilişkilerin sadece bundamı sevgili oldunuz diğerlerinde normal yurutebıldınmı
Ben normaldim karşıdaki bozuyordu bazen sıkıntı oluyurdu yani
Hatta normal takıldığım biri yle iken bununla tanıştım buda biliyordu takıldığım biri olduğunu onu bırakacan hiç görüşmuycen diyor
Nerden girdim o gün o geyiğe şimdi küfür ediyorum kendime
Bence buda öyle duygusal birşey hissetmiyor sadece sahipleniyor erkeklerde vardır bu benimle takılıyorsa başkasıyla takınamaz sadece benimle olsun hesabı
Benimde hep karşı taraf bozdu rahat takılma olayını valla tam seninle olurmuş ama yanlış zamanda tanısmısız
Yok malesef öyle değil durum baya bir ciddi burda anlatamıyorum
Ama yapabileceğini sanmıyorum senin bu rahatlığı yaşadıysan boğar seni tek eşlilik yetmez bir yerden sonra mutsuzluk felan doymuyor ınsan
😂😂
Gümüşünden belli için kıpır kıpır duramıyorsun😂
Bak bu aşk meşk işleri bünyeye Zarar işine gücüne kendini veremezsin yani hep düşersin formundan ama takilmaca öyle mi bi enerji verir sana etrafına da pozitif olursun
Aynen öyle yok nerdesın kimle gittin işten cıktınmı
İsini felan mutlaka zarar veriyor
Birde ciddi anlamda uzun süre ayni kişiyle ilişki yasadigin zaman çok sıradanlasıyor öyle bir haz vermiyor bir süre sonra ama diğer türlü hep bir heyecan buluyorsun buda insana güzel pozitif bir enerji mutluluk verıyor
Aşk meşk işlerini gördüğün zaman arkanı dönüp kaçacaksın 😂
Valla ben güzel kaçtım bu zamana kadarda sen yakalanmıssın malesef
Tamam ya vurup durma yüzüme zaten canım sıkkın ya
Peki onunla beraberken kaçamak yapıyormusun , yapıyorsundur bu kadar sıkılmışsan duramazsın sen😀
Daha yeniyiz ama dediğim gibi geçen de denedim ama beceremedim yarıda bırakıp kaçtım a. yav.
Yarıda bırakmak nasıl oluyor ya neden pısmanmı oldun aldatmakmı ıstemedın
Aynen öyle
Off sen olmuşsun valla donemıceksın galiba geri:)
Hangi şehirdesın
Hı😏😏
Bilmem 🤷😂
Istanbuldamı yaşıyorsun?
Hayır
İstanbul'da olsan iyiydi sen yakında sikilir kaçarsın ondan zaten bende istediğim o kankayı bulmuş olurdum😂
He yav he 😂
Bağlanmak yokk 😂😂
😉 Aynen felsefemiz bu
Hayır sen felsefeni bozmuşsun hiç hiç enerjik değilsin heyecanın kaçmış 😂
Sana küfür ederim bak kızdırma beni 😂😂
Ama öyle şu an sende eskisi gibi hissetmek istiyorsun o eski tadı hazzı alamıyorsun ondan belli bu😀
Hiç sorma be yaa ne keyif kaldı ne neşe insan aşık olunca mutlu olurmuş hani biz niye öyle olmadık performans tan da düştüm canım hiç bir şey istemiyor
Senin seks hayatında biter böyle devam edersen 2 seneye😂😂
Abartmayı çok seviyorsunuz zaten abartin ya 😂
Seni bu düzenli ilişkiden kurtarmaya çalışıyorum😂😂
Burdan mi kurtaracaksin😂
Şu an imkanlar kısıtlı burası var anca iyilik yapıyorum işte ne ıstıyosun😂
Ben senin söylediğin her şey in farkındayım biliyorum yani 😉
Bildiğinin farkındayım canım zaten yakında bırakırsın idare ediyorsun şu an akışına bıraktın sanırım
Aynen canım
Çok merak ettim seni yüzünü göreyim bir ya :)
Nasıl olacak o
Bilmem ınstagramdan felan bakalım bir olmazmi sende beni görmüş olursun , insan merak eder kimle sohbet ettıgını
Himmm
Hadi canım ne var bunda farklı sehırlerdeyız zaten ınstagramımızı verebiliriz bence
O kadar istiyorsan ver bari😂😂
Ben verıyımde sende verıceksın dimi takip atarsın bir tek taraflı olmaz😀
gkmnkvnc yazınca çıkıyor hemen
Bir ilişkide güven yoksa kıskançlık olur. O dediğin doğru evet insan arkadaş olabildiğini sever ama kıskanmamak elinde değil, güvenini sarsacak bir olay yoksa, karşı cinsle yakınlaşma gibi...