Şimdikiler yaşam belirtisi gösteren her dişiye bakıyor 😃
nerden bulcaz böyle seveni 😕

Böyle seven zor bulunur.
Kendim o adam gibi severim, aynı şekilde sevilir miyim orası muamma.
Şimdi insanlar sadakat kavramından, sevgi kavramından epey bir uzaklar. Allah herkese böyle aşkla bakan, yüreği sevgiyle dolu insanlar nasip etsin.
Böyle sevenler var var Evet Elbette var ama acı bir gerçek söyleyeyim eski nesil de var yani böyle 90 kuşağında işte yaşamış 80 kuşağında yaşamış insanlar var tabii 80 kuşağında yaşamış insanlar şu an yaşlı ama ben mesela 90 kuşağında gençtim ve o zamanlar gerçekten yukarıda anlattığın gibi insanlar birbirlerine çok sağlıklı sadece Aşk konusunda değil arkadaşlık olsun aile Bağları olsun her konuda insanlar birbirine çok pahalıydı ve bir söz sohbet vardı şimdi zaten şu teknoloji çıktı çıkalı özellikle insanlarda birbirine hiçbir şekilde tahammül edemez oldu çünkü artık teknoloji ve televizyonlar insanı gerçekten Felaket derecede bozdu Ben böyle olduğunu düşünüyorum Tabii insanda da biraz karakter olayı da var yani ne kadar teknoloji geri Sebile TV programlarında farklı şeyler yayınlansa bile insanda yine de bir karakter olması gerektiğini düşünüyorum Neyse Yani uzun lafın kısası böyle seven bir nesil anca benim kuşağımda kaldı maalesef
Böyle sevmek için 25 yıl emek vermek lazım..
25 yıllık eşime bakıyorum derken orda sıradan bir kadın yok..
Sana 25 yıl katlanmış, seninle 25 yıl gülmüş, seninle 25 yıl ağlamış, 25 yılda en kötü zamanlarında destekçin olmuş..
25 yılda, damarlarından akan kan olmuş kan!
Eğer böyle biri olursan, 25 yıl sonra sana her baktığında sadece bir kadın olarak görmez..
Emek şart..
Emeksiz ekmek olmuyor..
Bırakın da emek verilmiş bir evlilikte bunlar hafif kalır..
#Vesselam
Herkes böyle değil ki Agresif. Bu çoklu oturum açılmasının en büyük sebebi flört kelimesinin ortaya çıkışı. Ben küçükken büyüklerim hiç böyle değildi ya da haberim yoktu.
Cevap
40Cevap
Dinlediği şarkı kesin acıklı falan, vay kaderime gibi.
Yioo aşk dolu bir şarkı ahanda bu👇
https://youtu.be/TmbYzBNMOIw
25 yıla rağmen gülü susuz seni aşksız bırakmam diyebiliyor. Sjfk
Ah, gençliğimde sözlerini kızlara yollardım jfjn
Bi şarkısı daha var o da yedek. Kfkkf
https://youtu.be/uctI417erUc
Tan güzel söylüyor.
Hala iş görüyor dkkf
Haha ne diyim
Öyle sevenler hep var. Her yerde var. Ama öyle bir insanı beden gözüyle değil kalp gözünü açarsa görebilir ancak insan.
Var tabiki;
Tabi bir de şöyle bir söz de dedirtmedikleri sürece yeterki; “Senden sonra kimi öptüysem senin yüzünden/Feridun Düzağaç” diye...
Detaydaki fotoda 5. Defa dinlediği nedir onu anlayamadım yalnız?
Hımm anlamdım, müzik 👍
Evet, kaldı.
Sevmediğim bir kelime olsa da artık şans işi, talih işi uyumlu birisiyle denk gelebilmek.
Birbiriyle olması gerekenler hep ayrı kişilerle, abuk subuk birliktelikler yaşıyorlar.
cut.
Belki de bu şarkıyı dinliyordur xd:
https://youtu.be/6jfTSuWIYTsKaldı mı ya böyle aşkla seven hahahaha
Müsade senin ama patentini isteyeceğim artık benim şarkım o hahahaha
Bunu sen istedin şimdi gidip La la la dinleyeceğim 😂
3,2,1 fight hahahaha
Şimdikiler 2 güne sevgili olurlar, seviyorum derler. Max 1 ayada bitirirler. Hayır böyle sevenler kalmadı.
benim kendi iilkokul ogretmenim geldi aklima.. adam karisini aldatti, kadin cocuklari icin bosanmadi, adam en sonunda kavgalarla geldi oturdu karisiyla. simdi ustunden 25 sene gecti.. Adam facebooktan, "hanim benden once sakin olme dayanamam " diye oaylasimlar yapiyor
Adam eşim, can yoldaşım, hayat arkadaşım diyor. Aşkım falan demiyor. Zaten birbirini anlayan çok iyi arkadaş olabileceksen sevgi bitmez. Öbür türlü hepsi geçici.
Ne varsa eskide var diye boşuna demiyorlar yeniye adapte olan eskiler de bozuldu maalesef. Eskilere dönsek hiç böyle sorunlar olmaz helal olsun eğer doğru söylüyorsa tabii.
O adamın 25 yıllık eşi kafın adamı 25000000 milyon kez boynuzlamıştır çocuklar kocadan degil dir. Tüm malı vurup müşteri ye kacar boşanır yakında zaten kadın
Bulamazsın o yüzden sadece dinle ve hisset...
Kadın kibirli
Erkek merhametsiz..
Günümüzun en hazin hakikati bu
Evvela bunu aşmak lazım
Böyle seven biri olsam bile beni kimse sevmez, şansıma sıçayım. Kadınlardan da böyle olanlar yok ama.
Şov bunların da işi gücü ya. Aynı adamın Facebook da 20 yaşında kızlara yazdığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Kalmıştır illaki.
Bu arada ben senin sorularını çok ciddiye alıyorum, normal mi bu sjsisjsjsisjsiisisi
Sanki her soru veya görüşün yanına sinir emojisi koyuyormuşsun hissi veriyor, halbuki profilde sadece öyle.
Erkekler de bilmiyorum da kadınlarda Ben çok gördüm böyle hala aşkla bakan kaç senelik evli olmasına rağmen
Erkeklerde de ben çok gördüm.
iyiymiş öyleyse
Herkesi iyi gözlemlemek lazım.
Ahdhdks pipisinde hareket yok azginliktan uyuyamamış kendini böyle kandırıyor napsın garibim
Tabi aynen
Biz bakmıyoruz da ne oluyor 🤦🏼♂️ kıymet bilen bulamadık karşımızda 😔
Bakmak sorun değil bakma bakarım da o bana benim ona baktığım gibi bakabilecek mi o var
vay bee ne diyelim Amin bize de diyelim sanmıyorum bu devirde ama
Genellemeye devam edersen, kısmetin kapanır. O yüzden 1 2 3 tıp. : )))
Bu siteden bulursun bence aramaya inanmaya devamke.
Ben şahsen böyleydim ama kızlar da böylelerinin değerini bilmiyor.
kızlar bazı erkekleri o hale getiriyor.
Genelleme yapmayı sevmem ama yorumlardaki kızlar genelleme yaptığı için yaptımö
Eskiden de zordu, şimdilerde de zor. Ama imkansız değil tabi
Sen böyle sevdiğin zaman senide böyle seven bulursun ;)
Ben varım bundan çok daha romantik istersen özelden yazarım ama aşık olursan karışmam😊
Vay be!
Aklın yolu bir sister
25 yıl yaşar mıyım ben onu bilmiyorum daha
Ne dinlediği önemli ama 😂
Yok kalmadı öylesi artık..
Öyle kadınlar kalmadığı için yoktur tabiki
Ben baktığını gormedim öldürecek gibi bakmasin
Bu sevmek değil fırsat. yoksa herkes boyle yapar
Şarkı dinlemiyorum ki
coookk varda cesaretleri yok
Vay bee öyle biri kalmadı ki artıkk
Fazla hayal kurmayın böyleleri tarih oldu.
ne güzel o şarkı neydi acaba
Yani kalmış olabilir sanırsam galiba
Vardır elbet sadece sabretmek gerek
Vay be gerçekten varmıymış böyle ya
Vardır ya muhteşem bisi isterdim boyle bi sevgi
Vardır illa ki herkes bir değil
Bulamıycaz bence nesilleri tükendi
Böyle bir aşk nasip olur mu bilmem.
Büküp kıymet bilen kızlara da selam olsun !
Bulamazsın ki 😅
Neguzel ya
Orada bir adam var.
İlla ki.
Kısmetini bekle o seni bulur.
.
Aynen
Hangi şarkı acaba?
kalmadı
Vay anasını
Ne aşklar var.
Nasip olur mu bee