Yaşadığım ilişkilerde genellikle ağır romantik olan taraf ben oluyorum buna yüzde yüz derim bu konuda mütevazi olamayacağım odunluk kısmına gelirse çok ince düşünürüm karşı tarafa fazlaca değer veririm sırf ilişki konusunda değil insan olarakda odun olduğumu düşünmüyorum hiç
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şimdi 0 romantik olunca direk odun mu oluyoruz çok saçma romantik olmayışım benim kaba saba sert bir insan olduğumu gostermez romantiklik adı altında sahte sahte hareketler sergilemek bana göre değil odunda değilim.
Duruma ve karşımdaki kişiye göre değişiyor. Hangisinden ne kadar hak ediyorsa o kadar odun, o kadar romantik oluyorum. 😂 (Aslında %100 romantiğim ama bunun % de kaçını gösterdiğim karşımdaki kişiye bağlı.)
Eskiden sorsaydın, sana %90 romantik, %10 odunum derdim. Fakat artık tüm bunları yok ettim. "Sözde aşk" ile dalga geçme modumdayım. Mantık modum %100 halde.
En azından dostlarımın ve ailem gibi gördüğüm insanların kıymetini eskisinden çok daha iyi anlıyorum. Mantıklı olan da buydu. Başından beri. Bunu yok ettiğimden beri artık boşluk hissi çekmiyorum. Tersine "sözde aşk" ile dalga geçerek ona kafa tutuyorum. :P