Bazı insanlar hayatları boyunca sürekli sevgililerinin olmasını isterler yalnız kalmak istemezler , bazı insanlar da yalnızlığa alışıp tek olmayı tercih ederler. Peki siz hangisini tercih ediyorsunuz? Hayatınız da birisinin olmasını mı , yoksa yalnız kalmayı mı tercih ediyorsunuz?
Sevgilisi olanlardan mısınız? Yoksa tek başıma mutluyum diyenlerden misiniz?
sevgililigi beceremiyorum. sevdiğim zaman cok seviyorum. sevmedi en başta söylüyorum. yalnızlık daha mutlu sanki çift olmak da güzel ama istedigimi bulduğum zaman o da imkansız gibi
Sevgilim yok ama tek başımayım diyenlerden değilim hayatıma her erkeği almayanlardanım. Seçimiyim erkekler konusunda ve iyikide böyleyim. Hiçbir erkek üzmedi beni şuana kadar beni 😎
Sanada tavsiye ederim sevgili ile olmadığında ayrıl yeniden birisi onu sev olmadı ayrıl saçmalık bence evleneceğin kişiyi bulana kadar dene dene böyle birseymi var ya. Bence birini tanımak için tanışırsın onu tam olarak tanıdığında ve güven duygusunu hissettiğinde tamamdır. Şuanki nesil sürekli değiştiriyor maşallah tabiki bunu her kez için söylemiyorum ama çoğunluk böyle