Kalbiyle seven bir erkek bile mi yok? Anladik yıllardır subliminal mesajlara büyüdük ama bu değil ki Kalbimiz körelsın. Bir kadını kadın oldu icin kalbi olduğu için sevemezsin misniz?
Hemde taparcasina. ..
Hemde taparcasina. ..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadın ya da erkek fark etmez, çoğumuz aşık olduğumuzda en iyi seks partnerini de bulduğumuzu sanırız. Bizi herhangi bir hareketiyle, bakışıyla etkileyen erkek ya da kadının, sevişirken de mükemmel olacağını düşünmemiz aslında tesadüf değildir. Çünkü onun, yani aşk öznemizin olduğu her yerde heyecan vardır.
Bakışları baştan çıkarır, bir dokunuşu algılarımızı değiştirir. O, bizim arzu nesnemizdir artık, ilişkiyi yatağa taşıyan yolda, karşımızdakinden aldığımız yüksek heyecan, cinsel gerilim, ister istemez en iyi yatak partnerini bulduğumuzu bize düşündürür. Birlikte kahve içerken, yolda yan yana yürürken bile bizi etkilerken, yatakta kim bilir neler yaşayacağımızı düşünerek heyecanlanırız. Bütün bunları hayal ederken de, düş kırıklığı yaşayabileceğimiz ihtimalini hiç hesaba katmayız. Oysa bizi yakıp kavuran ve kimyamızı değiştiren aşk, oyunu bozmak için kuytuda bekliyor olabilir!
Gerçekte aşk bir oyunbozandır ve bize hiç ummadığımız sürprizler yaşatır. En büyük oyunbozanlığını ise heyecanla girdiğimiz yataktan, başarısızlık ve becerisizlik duygusuyla çıkmamıza neden olarak yapar. Aşk bazen seksi hiç ummadığınız biçimde bozar.
kızlara sesleniyorum, dogru erkeği bulun
Sen önce resmindeki zavalli kediyi tutmasini öğren ondan sonra erkeklere akil ver
Cinimmmm
😊😊
Cevap
65Cevap
5 yıllık bir ilişkim 2 yıl önce bitti.
Sonra karşıma biri çıktı, duygularımı burada tarif etmek isterken, sayfalar dolusu mesaj yazmak istemiyorum.
Ancak bazı şartlardan dolayı bir araya gelemediğim o kişiye duyduğum hisler o kadar müthiş ki!
Neredeyse 2 yıla yaklaştı ve şu ana dek bir defa bile onunla ilgili cinsel bir hayal / düşünce kurmuş değilim.
Onu andığım-düşündüğüm anlardaki hayallerim sımsıkı sarılmak, dudaklarımı alnına yaslayıp saçlarını koklamak ve bağrıma basmaktan ibaret!
O insan karşıma çıkıp bana dese ki, ''evlenelim fakat bir ömür ayrı odalarda kalalım''... Bir an bile düşünmeden kabul ederdim.
Yeter ki benimle hayatı paylaşsın, varlığını bana yaşatsın...
Vayyyy
Yorumlara alaycı cevaplar yazmak için mi bu konuyu açtın?
''Vayyyy''... Pek de samimi ve ciddi bir yaklaşım değil bana göre.
Açtığın konuyu haklı görüp kendi yaşadığımı örnek vererek cevapladım... Yani ciddiye aldım!
Neyse...
Bundan sonra cevap vereceğim konuda kişi seçmek ant olsun.
Alay maksatlı konu açan lay lay lom derdindeki ergen kardeşlerimiz için kendi yaşamımızdan örnekler ve değerli anılar paylaşarak onlara dalga malzemesi olmak pek hoş bir durum değil...
Ben şaşırdı gi m için öyle yazdım beğendiğim icin
neden erkekler neden sadece erkekler abaza neden erkekler sadece sapık neden sadece erkekler sevmıyor. elınde bı kanıtın varmı. gordum yasadımmı dıceksın evet bende gordum yasadım. bu erkek veya bayan larda olan bı problem degıl sunu anlayın artık ınsanın elındekı 5 parmagın 5 sıde farklı. ınsanlarımız farklı. dusunceler kısılıkler ahlaklar farklı. sorun kız veya erkeklerde degıl. ınsanın vıcdanı yuregı. ınsanın ıcınde olan bısey bu. sen neysen karsındakıde ona burunur. sevmek ne sıze nede bıze mahsus. ınsanın ıcınde allah korkusu olacakkkı karsısındakının kıymetını bılebılsın
Iki tane sevgilim var aslinda istemeden gelisen bir durum. Birisyle ayriyken tanistm sevgili oldum sonra oburuyle baristm. ikiside suphelenio , hayatinda baska biri mi var diye. Ne yapacagmi hangisini birakacagmi bilmiorum boyle giderse ikisinide kaybetcem yoksa.. bir akil verirmisiniz sizce ne yapmaliyim. alsana burada soru soran hem cınsın
Kendini ilah olarak görürsen, tapacak erkek de bulamazsın zaten. Kibriniz yüzünden sevilmiyorsunuz. Taparcasına sevmek nedir ya? Nesin sen biz gibi insan değil mi, ne farkın var cinsiyetten başka? bir kere sevmeyi bilen taraf olsan kedinin boğazına yapışmazsın öyle. Fotoğrafta da mı farketmedin be arkadaş?
Fotomaç baktım. Birsey göremedim. Ayrıca kedim İran kirmasi olduğu için GoU oyle
Kedinin ağzına ve gözlerine bak. Durumundan oldukça rahatsız bir ifadesi var. Boğazına yapıştığın ellerinden belli. İran kırması vs. bişeyi değiştirmez. Kedinin ifadesi önemli. Sence durumundan çok memnun bir hali var mı? Gerçekten bişey göremiyorsan kedi beslemeyi bilmeyen, sadece fotoğraf çekilip gösteriş yapmak için evine kedi alan birisin. Ayrıca kedi kısmına gelene kadar yazdıklarım hala geçerli, kullandığın sözcük sevgi, saygı ilişkisinin dışında.
Avratlara sesleniyorum, bedenleriniz öncelik olmasın...
Kıçlarını başlarını baldırlarını bacaklarını açıyorlar, ondan sonra erkekler niye zex düşünür diyorlar.
Ula beyni oksijensiz kalan yaratıklar, öncelikle kadınlar kendilerini zex objesi olmaktan kurtarsın sonra feryad figan etsin.
Kadınlarda ozgurdur her istediğini giyer
sevdiğin kadınla yapmadıkça sexsin hic anlamı yok. kucukken l*n dıyodum ınsan sevdıgıne boyle bısey yapmamalı ben yapmam dıyordum fakat ısler buyuyunce degıstı sımdı tam tersını dusunuyorum sevdıgın ınsanla oyle paylasımlar okadar guzel gelıyor ki tam tersınıde denedım o kısıden ayrıldıgım surede kendımden tıksındım yemın edıyorum baska ten haram gelıyor dilin acıyor arkadas..
benim için onun mutluluğu önemli onu üzmem konuşmam bu konuları hızlı yaşarsan çabuk bıkarsın bır çok kız teklıf ettı ama bu kendıme saygısızlık olur ben hayatım boyunca bunun ıçın ayrıldım uzdum kızları bakir biriyım ve evleneceğim kadına kadar da böyle olucak zevkler herkes için farklıdır benım tek zevkım onun gulumsemesını görmek işte hayat bu şimdi benı terkedebılır derim çunku o mutlu
Woowww
5 yıl öncekı kız farklı illerdeyız özgün ankarada kalsaydın devam ederdik ama dedi ve devamını ben getırdım güzelsin zekısın yenı bırını bul mutlu ol benı unut evet her yıl doğum gunumde geldı ve bugun senın dedı hıç unutmadı ben onu 5 yıldır rahat bırakıyorum uzemem dıyemem mutlu iyi bir sevgilisi var dokunamam onun hayatına
Sizi cok iyi anlıyorum ve Siz kadınlar iÇin yazdığım yazı belki düşüncemi yansitmisimdir okursan :)
www.kizlarsoruyor.com/.../q1622419-kadin-dogmak-nedirrr
Okuyamiyorum
Şimdi bu siteyi baz almadan konuşursak, dediğiniz gibi seven onlarca yüzlerce binlerce erkek var. Ama işte size denk gelmeyince böyle konuşuyosunuz saçma saçma. Ama her erkeğin aklının bir köşesinde küçük de olsa cinsellik düşündüğünü bilmelisiniz. O ayrı bişey, cinsellik olmadan sevilir mi? Sevilir. Cinsellik olmadan ilişki yürür mü? İşte onu da haydar dümen hoca bilir :D
Kalble değil sadece ruhumuzlada taparcasına sevdıkte ne oldu bu sefer de tapıyoruz sizden başkasını gözümüz görmüyor diye poponuz tavan yapıp tepemize çıkıp kendinizi bulunmaz Hint kumaşı gibi görüyorsunuz. Sonucu ne oluyor tabikide belli.
Ortala
İnanmak zorunda değilsin tabikide ama valla ben o dediğin - istediğin şekilde seven erkeğim.
Ve eşim için ölüme gider, ölene kadar sırtında taşırım.
Aferin sana
niye biz tapmalıkmıyız gardaş? erkeğiz erkek. işimizi halleder, geçeriz kenara.
bana namus, ahlak dersi verecek en son kişisin üzgünüm :( Kaynatmalığına attığım bir yorumu ciddiye alıp böyle aptalca bir yorum yapan bir kişiylede zaten polemiğe girilmez
Yok daha neler, taparcasına sevmek nedir! Ben öyle sevmiyorum, gayet olağan ve kibar seviyorum. Sevgiyi arabeskleştirmeye ne gerek var. Kalbimle sevdiğimi de düşünüyorum.
https://i.hizliresim.com/nYNgpg.jpg
hayır. HAHAHAHAHAAHAH #!
Bir kadını sırf kadın olduğu için sevmek, bildiğiniz seks merakı oluyor. Bkz: "nefes alsın yeter"... Çelişmeyiniz kendinizle
Evet sevdim, hemde tüm kalbimle ölürcesine, kalbimin içi sızlarcasına, adam gibi sevdim, sonra ne oldu biliyomusun, aldattı :)
Uzuldum:(
Yani bu çok önceydi nişanlımdı, bende zamanında çok üzüldüm ama geçti Çok şükür. yani bu işler adam gibi sevmekle falan olmuyor. Karşındakini ne kadar çok seversen o da o kadar ezmeye çalışıyor seni. Kadınlar Muhteşem Canlılar , Erkekleri Doğuruyorlar, Adamları Öldürüyorlar :)
işte böyle şeyler görmek istiyorum:) mecazi anlamda inancı olmayan bir adama tanrının ispatı gibi bir kadın diliyorum, sevgiler.. hepiniz birer tanrıçasınız ve ayrı ayrı önemlisiniz bunu unutmayın:)
Eywll
Siz neden değer vermiyorsunuz kendinize sordunuz mu aynı soruyu? Ve tapmak kelimesi çok yanlış BENCE.
Buyrun hafız efendi...
Hafız değilim.
çekici bir hatun olursa sevebilirim kalbimle ve herşeyimle.
aynı şekilde karşılık alamasam da düzgün bir karşılık alabilmeliyim davranışlarından.
böyle kız varsa ben burdayım. şimdikiler arkanı döndügünde aldatıyo sonra erkekler kötü oluo
Ben son iki seridir aldatıldim. .. sırf isteklerine karşılık vermedigim icin
Yok be tatlilardi öyle tip falan iyiydi yani
se x önceliğim değil sarılıp yatayım yeter mis gibi :)
Ne mutlu sana:)
saol :)
Tanrı seni korusun evlat al işte vjnasıyla düşünen bir mahluk
kader senle beni karşılaştırmadıysa suç bizim olamaz üzülmeyelim , bir gün kaşılaşacağız...
benim gibi düşünen herşeyi benimle yapabileceğini hissettiren bir kadın iyi olur
Ahh bizim türk kızları Aşk için tapılır ama aşk için ruhların bile sevişmesi lazım Seks Şart...
kadın kendını obje gıbı sunmazsa kalp tabıkı sevilir
Sana katılıyorum çıkacağım kişi bu yönden şanslı olacaktir
Sevsek nolacak mk
Cat diye çekip gidiyor
Turk kızları gotu kalkik hepsi dünyadan bir haber mk
O yüzden sevmek yok bundan sonra
yıldız tilbe zannetim la ben bunu resmi açmadan önce.
Saçı pembe değil kziil
sana seks önceliği olanlar rastlamış arkadaşım ya da hep öylelerini görüyorsun.
Ben sadece genelleme yaptım bana rastlayan a deginmedim
sen gördüklerin üzerine ya da bildiklerin üzerine böyle yazdın çünkü genelleme öyle değildir.
Erkekler daha çok kalbinle sever.
Beni sever her zaman mutlu edebilir ise tapmazsam şerefsizim.
KARŞILIKSIZ sev o zaman
Karşındaki kız seni o dediğin gibi severse taparcasına da severiz emin ol ateş olmayan yerden duman çıkmaz kız istemeden zirla tecavüz edecekde değiliz etki tepki meselesi panpa ;)
arkadaşım kendi hem cinsinede seslensene erkekler demen herkesi kast ediyor
Yaş ilerleyince farklı oluyor evet seviyorsunda diğerinde luyor
Sevgiyi seks i birakta elindeki kediyi öldürmüssün resmen sal gitsin evine :D
var kardeşim 10 yıl sevdık bırak seks si yüzüne bakamıyodum yetermi
ne oldu evlendi topunuzun canı cehenneme
Sana tapacak birini arıyorsan işi şanslar çünkü şansa çok ihtiyacın olacak.
sen önce dolgulu sutyenden vazgec sonra gel konusalım
Önceliği s e x olan kişi seni sevmemiştir zaten. sana eş gözü ile değil iş gözü ile bakıyordur.
safra kesesiyle sevmek de muhim panpa.
Anlamadim:(
Genellemeye hayırrrr!!!
İçince cevaplayacağım bunu.
Bekliyorum. .
Anlaştık.
Kediyi bogmuşsun elmayra :(
Ben varim :) ama kaçırdın :) başım bağlı
Hım tamam
Yyaaaaaaa :D
Tamam öyle yapalım bundan sonra o zaman.
O zaten direk tecavüze girer
Yaaaa sevdik te ne oldu aldattı
Hangimiz sevmedik
O değilde kedinin ayağı memelerin arasına girmiş ♥
Taparcasına değil de sevişircesine sevebilirim ^_^
O Degilde fotodaki Kedi Hayatami Suan.
Ahahahahaha
bende sana sesleniyorum anarşist olma :=)
Hı tabi
Ben NECLAYI herşeyiyle seviyorum.
İşte buuuu
Çok sıkıcısın anarşist melake:/
İki tArafta suclu kardesim
sevmeden se x topsuz futbola benzer
Genelleme yapma lütfen
Sevmeden seks olur mu öyle ^^
Seversin Elin Olur s*krsn Senin Olur
Gel seni ilk gün sevecem ikinci gün... Kabul mü?
tamam
sexxxxx seks istiyorum hülooooooğ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar