Üniformalı erkekler çok hoşuma gidiyor rüyalarımı süslütorlar adeta bekçi polis erkek farketmez üniforma olsun yeter ömrümde bi kez üniformalıyla yatmadan ölmicem
Üniformalı erkekler sadece benim mi hoşuma gidiyor?
Ya o kadar haklı bir isyanda bulunmuşsun ki, içimden geçenleri yazmışsın ama terbiyem müsade etmiyordu. Nasıl yakıştırıyorlar kendilerine ben anlamıyorum, Allah saklasın bunlar gibilerden.
pandemi boyunca es vermeden çalıştım ama yazdığım bi yazı yüzünden işimin gücümün oluk olduğu ilan edildi :D sadece bi arzu bu mecaz anlam kullandım orda da zırlayıp durma
Hahaha ezik anca krhsnede çalışırsın senin arzuladığınla ben her gün yatıyorum hemde nikahlı ne yaram olcak Allah a şükür sizin gibi değil benim kocam kendine yan hadi by😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim gitmiyor içindeki tipsizse siinde dikkatinizi çekmiyordur kabdırmayın şimdi milletii
Güzel fizikli ve birazda güzel yüzlü olsun yeter ya ultra yakışıklı olmasına gerek yok
Sizin gibi o lar evli bekar farketmeksizin onları ayartmaya çalışıyor haya edep biraz Allahtan kocam bana deli gibi aşık sizin gibi ucuzlarla işi yok
Bu arada onlar ancak seni ve senin gibileri kullanır atar edepli kızla evlenir güzelim bunu aklından çıkarma poşet seni 😉
Ya o kadar haklı bir isyanda bulunmuşsun ki, içimden geçenleri yazmışsın ama terbiyem müsade etmiyordu. Nasıl yakıştırıyorlar kendilerine ben anlamıyorum, Allah saklasın bunlar gibilerden.
Vallahi benim de terbiyem müsade etmiyor etse o kadar cok şey varki dicek hele reel de görsem öldüresiye döverm
Boşversene, neyse ki adamlar ayırt edebiliyor bu tarz tipleri meslekleri de gereği.
Aynen çok şükür ayırt etmeyen de eğlenmek için oluyor zaten evlenmek için değil :)
Senin eşin de polis sanırım, birbirimizi anca biz anlıyoruz zaten.
Evet pöh eşim
Allah hepsinin yardımcısı olsun, bizim de tabi.
Aminn inşallah 🤲♥️
Nerden çıkardın acaba o olduğumu sadece hoşuma giden bir şey neden hemen eşine vs bağladın yaran var herhalde
Yok canım ölmeden yatmak istiyorsun ya o sun işte başka ne olabilir işiniz gücünüz yatmak
pandemi boyunca es vermeden çalıştım ama yazdığım bi yazı yüzünden işimin gücümün oluk olduğu ilan edildi :D sadece bi arzu bu mecaz anlam kullandım orda da zırlayıp durma
Hahaha ezik anca krhsnede çalışırsın senin arzuladığınla ben her gün yatıyorum hemde nikahlı ne yaram olcak Allah a şükür sizin gibi değil benim kocam kendine yan hadi by😂
Senin gibi erkek hastalarının hoşuna gidebilir ama ağır oturaklı kız bu kadar basit şeylere tav olmaz
Bir üniformaya haa bu kadar ucuzluk neden😂
Yatmayı seviyorsan üniformayı herkes giyer :)