Evet biliyorum gunumuzde hic tuhaf degil özellikle buyuk sehirlerde vs. Ben unv mezun isimde gucumde kucuk kendime göre ark cevrem olan is cikislsri spora giden birisiyim. Guzelim onuda biliyorum hep sevilirim etrafta karakteriminde iyi oldugnu biliyorum. Artik evlenmek istiyorum bunu en az 2-3 yildir istiyorum olmuyo. Tanistigim kisiler oldu Kimse ciddi olmadi istedigim gibi olmadi. Ust uste iki ciddi iliskim oldu ikisindede ben kirildim. En son iliskimde is ciddiye binicekti Ama karsi taraf okadsr egolu okadar bencil doluyduki son zaman artik okadsr sogudum yapamadim, kafayi yedittirirdi ötle birisi. Malesef zinaya bulastim bu son kisitle ayrildigim bi ay bi Bucuk ay oluyor. Tövbe ettim ibadetlerime basladim bi nebze huzur ve rahatlik buluyorum. Arasan olmuyo korkuyorum belaya bulasmaktan artik inancimfa kalmadi kimseye. Aramasan zaten öyle dert... bu yaz öyle sakin ailemle bir iki ark falan onlarla geciricem Ama icime kapanmak ne kdr Dogru? Resmen hayatdan soldum eski enerjim gitti
Güncellemeler
+1 yıl
Ve sanirim Benim nasibim yok Bunu uzun zamandir diyodum diyorum kabullenmej istemiyorum cok aci geliyor Ama elden geliyor 0
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer