Aşk İlişkileri Sizce çok mu giriyor ayrıldığım sevgilim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1 günde işte 40 dk girmis Bugün 10 dk girdi toplam beni seviyor biliyorum ama arkadaşları ile pek iyi değil ne yapıyor böyle Sizce çok mu giriyor ayrıldığım sevgilim? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu hangi uygulama nasıl görebiliyorsunki senin hesabına baktığını 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ücretli soruma cevap Yorumla
Deliyim_sanane Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Belki seni kontrol ediyor bence çok ya bu ne 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İşte dün toplam 40 dk girdi 24 saatte bugün de 10 dk girdi. Geçen de takip ettim biliyordu şu an bilmez ama
eflincevapliyor Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl bu ne. bunu bana da öğret nasıl bakılıyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ücretli kart ile para yaptırıyorsun öyle soruma cevap ajxkc Yorumla eflincevapliyor +1 yıl neye bakmış wp mı? 40 dakika wp mı izlemiş? sorunu da iyi anlamadım bana iyi açıkla cevapliyim canısı. uygulamayı da de ücretli olsun satın alırız :D Yorumla Soran +1 yıl Ajsjdk kızım bu wq girmw süreleri. Dün 24 saatte 40 dk girdi bugün 24 saatte 10 dk Yorumla eflincevapliyor +1 yıl heeeee. tamam iyi dün daha çok seviyormuş demek ki hahahaah uygulamanın adını de Yorumla eflincevapliyor +1 yıl şu mor olan kısımları sana baktığını mı ifade ediyor, sana baktığı süreyi nasıl hesaplıyorsun lütfen söyleyebilir misin? Yorumla
MayısssssssKızı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Hayır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani pek arkadaş olmayinca Yorumla
kimkimbakim Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Oğlum manyak mısınız 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Soru mu bu kanka ajskdk sen benim sorumu cevap pa Yorumla kimkimbakim +1 yıl Tavsiye içeren sözde soru Yorumla kimkimbakim +1 yıl Yapma şöyle şeyler valla manyak olursun djskdmsmskd Yorumla Soran +1 yıl Bisey olmaz ya bakıyorum yani seviyorum onu djxkck merak ettim normal mi girişi diye Yorumla
Burachh Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Teste bak ya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu sen onu söyle Yorumla Burachh +1 yıl Bilemem ben ya Yorumla Soran +1 yıl 1 günde dün 40 dk bugün de 10 dk falan toplam Yorumla Burachh +1 yıl Anladım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Wp mi bu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yes Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uygulamayi ogrenebilirmiym Yorumla Soran +1 yıl Ücretli soru mu bu hem ya anzjcj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu hangi uygulama nasıl görebiliyorsunki senin hesabına baktığını
Ücretli soruma cevap
Belki seni kontrol ediyor bence çok ya bu ne 😅
İşte dün toplam 40 dk girdi 24 saatte bugün de 10 dk girdi. Geçen de takip ettim biliyordu şu an bilmez ama
bu ne. bunu bana da öğret nasıl bakılıyor
Ücretli kart ile para yaptırıyorsun öyle soruma cevap ajxkc
neye bakmış wp mı? 40 dakika wp mı izlemiş? sorunu da iyi anlamadım bana iyi açıkla cevapliyim canısı. uygulamayı da de ücretli olsun satın alırız :D
Ajsjdk kızım bu wq girmw süreleri. Dün 24 saatte 40 dk girdi bugün 24 saatte 10 dk
heeeee. tamam iyi dün daha çok seviyormuş demek ki hahahaah uygulamanın adını de
şu mor olan kısımları sana baktığını mı ifade ediyor, sana baktığı süreyi nasıl hesaplıyorsun lütfen söyleyebilir misin?
Hayır
Yani pek arkadaş olmayinca
Oğlum manyak mısınız
Soru mu bu kanka ajskdk sen benim sorumu cevap pa
Tavsiye içeren sözde soru
Yapma şöyle şeyler valla manyak olursun djskdmsmskd
Bisey olmaz ya bakıyorum yani seviyorum onu djxkck merak ettim normal mi girişi diye
Teste bak ya
Çok mu sen onu söyle
Bilemem ben ya
1 günde dün 40 dk bugün de 10 dk falan toplam
Anladım
Wp mi bu
Yes
Uygulamayi ogrenebilirmiym
Ücretli soru mu bu hem ya anzjcj