Aşk İlişkileri Erkek arkadaşım birden instagramini dondurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ona ulasamiyorum neden böyle olduki acarmi acaba hesabi durduk yere niye dondurduki Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar buarada sevgilim degil flört gibi Erkek arkadaşım birden instagramini dondurdu? Cevapla Instagram Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Busonolsunt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Numarası olmadığına göre ya yara bandıydın ya da hiç bir şey olmamışsınız şimdiye kadar kendi kendine gelin güvey olmuşsun 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Evet cok haklisin bencede öyle Yorumla Busonolsunt +1 yıl Ama mutlaka yeniden yazar bu saatten sonra önemli olan senin ne tepki vereceğin Yorumla Soran +1 yıl Neden yazsinki madem yazacak niye boyle sacmalasin Yorumla Busonolsunt +1 yıl Erkekler bizim gibi değil beklediği vardır gelmiştir ama uzun sürmez geri gelir Yorumla Soran +1 yıl Bekledigi vardir gelmistir nedemek birinden gizledimi dersin beni o yüzdenmi Yorumla Busonolsunt +1 yıl Bence öyle Yorumla Soran +1 yıl Ben ne tepki vereyim peki gelirse Yorumla Busonolsunt +1 yıl Bence cevap bile haketmiyor ama sen bilirsin sonuçta hayat senin mutlaka bir bahanesi yalanı vardır Yorumla Soran +1 yıl Hayir sövmem lazım onu hakediyor bak hdjshs amaaannn neyse ya biri gelir biri gider Yorumla Busonolsunt +1 yıl Öfkeni bile haketmiyor böyle tipler bence Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla Soran +1 yıl Istek attim sana buarada bendemi dondursam gelirse bulamasin beni Yorumla
tükenmişadam Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Vardır bir nedeni bilemeyiz ama numarası falan yok mu alsaydın keşke. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir yok ne ihtimal varki acaba durduk yere bi insan neden kapatir hesabi Yorumla tükenmişadam +1 yıl Yapacak bir şey yok. Yorumla
Ungelogen Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sana haber vermemesinden belli değil mi umursamadığı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet cok canim sıkıldı bu duruma Yorumla
BelialW Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geceden tezgaha bıraksın sabaha çözülür 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl İg hariç iletişiminiz yok mu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayir yok benimle bagini koparmis olsa desek engellesin ama dondurmak neyin nesi Yorumla sadecekimmm +1 yıl Lan bi insanın nasıl erkek arkadaşında numarası nasıl olmaz Yorumla Soran +1 yıl Sorma canım saçma bir durumdu Yorumla
maganga Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Seni herkesden kıskanmıştır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu nerden çıktı şimdi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkek arkadaşın benim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Söylee neden yaptınnn hdkshdjzjjdjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Numarası olmadığına göre ya yara bandıydın ya da hiç bir şey olmamışsınız şimdiye kadar kendi kendine gelin güvey olmuşsun
Evet cok haklisin bencede öyle
Ama mutlaka yeniden yazar bu saatten sonra önemli olan senin ne tepki vereceğin
Neden yazsinki madem yazacak niye boyle sacmalasin
Erkekler bizim gibi değil beklediği vardır gelmiştir ama uzun sürmez geri gelir
Bekledigi vardir gelmistir nedemek birinden gizledimi dersin beni o yüzdenmi
Bence öyle
Ben ne tepki vereyim peki gelirse
Bence cevap bile haketmiyor ama sen bilirsin sonuçta hayat senin mutlaka bir bahanesi yalanı vardır
Hayir sövmem lazım onu hakediyor bak hdjshs amaaannn neyse ya biri gelir biri gider
Öfkeni bile haketmiyor böyle tipler bence
Haklısın
Istek attim sana buarada bendemi dondursam gelirse bulamasin beni
Vardır bir nedeni bilemeyiz ama numarası falan yok mu alsaydın keşke.
Hayir yok ne ihtimal varki acaba durduk yere bi insan neden kapatir hesabi
Yapacak bir şey yok.
Sana haber vermemesinden belli değil mi umursamadığı
Evet cok canim sıkıldı bu duruma
Geceden tezgaha bıraksın sabaha çözülür
O ne demek
İg hariç iletişiminiz yok mu
Hayir yok benimle bagini koparmis olsa desek engellesin ama dondurmak neyin nesi
Lan bi insanın nasıl erkek arkadaşında numarası nasıl olmaz
Sorma canım saçma bir durumdu
Seni herkesden kıskanmıştır
Bu nerden çıktı şimdi
Erkek arkadaşın benim
Söylee neden yaptınnn hdkshdjzjjdjd