Cinsel Yaşam Panseksüellik bifobiklik değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 pan ile bi arasında hiçbir fark yok. pan=bi Panseksüellik bifobiklik değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Semibiseksüel olduğum halde seni anlamadım 0 10 Yorumla LuciF +1 yıl Semibiseksüel nasıl oluyo Yorumla AçarakŞah +1 yıl Yarı biseksüel yani heteroseksüel Yorumla LuciF +1 yıl Funny Yorumla Soran +1 yıl semibiseksüel diye bir şey yok. ya heterosun ya homo Yorumla AçarakŞah +1 yıl Önceden süper heteroydum şimdi semibiseksüelim yönelimlerime saygı duy Yorumla Soran +1 yıl şaka dimi SD. GÖFDLŞGMFXŞGMD Yorumla AçarakŞah +1 yıl Yani bir yerden sonra b*ku çıktığı için ben de böyle diyorum atak helikopteri demediğime dua edin jsjdjdjcjjdkfkdkcjjdkf Yorumla Soran +1 yıl atak helikopteri esprisi yapsaydın engellerdim direkt dflşajsepşfak Yorumla AçarakŞah +1 yıl Kabul et çok klas şaka fjjfjdjfkdkvkenfokd Yorumla Soran +1 yıl ya yok aşırı saçma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Semibiseksüel olduğum halde seni anlamadım
Semibiseksüel nasıl oluyo
Yarı biseksüel yani heteroseksüel
Funny
semibiseksüel diye bir şey yok. ya heterosun ya homo
Önceden süper heteroydum şimdi semibiseksüelim yönelimlerime saygı duy
şaka dimi SD. GÖFDLŞGMFXŞGMD
Yani bir yerden sonra b*ku çıktığı için ben de böyle diyorum atak helikopteri demediğime dua edin jsjdjdjcjjdkfkdkcjjdkf
atak helikopteri esprisi yapsaydın engellerdim direkt dflşajsepşfak
Kabul et çok klas şaka fjjfjdjfkdkvkenfokd
ya yok aşırı saçma