Ne olursan ol yine gel ilkesi diyebiliriz kısaca ama seçiciyim bu konuda 😇 anlayacağınız kız erkek trav trans fark etmez. Sizce bu anormal bir durum mu yönelim mi?
Cevabın nedir?
+1 yılşu aşşırı cinsel özgürlük ortamı bir nevi seksüel şımarıklık ortaya çıkarmıyor mu sizcede?
daha 16-17 yaşlarında olup hormonların mantığa kafa attığı bünyede gayet hetero olan ama rahatlık, merak, özenti? vs sebeplerden bu yollara sapan onlarca örnek var sosyal medyada.
ulan daha karakterin oturmamış bırak gayliği panseksüel olduğunu nasıl anladın?02 Yorumla
Soran+1 yılBen kızım 20 yaşındayım dediğin tiplerden haberim var sadece erkeklerden hoşlanmadığımı anlayarak anladım
- +1 yıl
dağ taş gezen alman bir kız var hafif tuhaf bir tip. kendi gibi youtuber erkek arkadaşı vardı beraber avkward tarzında takılıyorlardı. gezi mezi vs yanında bunların aşklarını da seyrediyorduk. arkadaş kız bir döndü. sanırsın doğuştan lezbiyen. arkaya arkaya kız sevgililer, gay a f yazan tshirtler. bide eski erkek arkadaşı ile tanıştırıyor. adam kız için mutlu ama olanlara mana veremiyor. en son saçın bir tarafını kazıttı butch mı ne yaptı.
özellikle sosyal medya kafaları çok karıştırıyor. özgür ülkelerde veya ortamlarda gençler bunu oyun veya moda gibi görüp hiç alakası olmadığı halde özenerek hayatı boyunca yaşayacağı psikolojik sorunların kaynağı olabilir.
- Cinsel Yaşam konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılFarklı tarzlarda cinsel ilişki çok rastlanan bir şey değil ama karar tabii ki sizin pişman olmak var kırılma var hüsran var zarara uğrama var bence iyi düşünün derim
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi zarar kırılmadan bahsediyorsunuz?
- +1 yıl
İlişkiye gireceğiniz kişi Kimlik erozyonuna uğramış olabilir. Fark etmez dediğiniz kişileri tanımadan kesinlikle birliktelik düşünmeyin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de öyleyim
Bir ara kızlardan soğumuştum ama geçti gibi sanki02 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayr... Bir başkasının yorumu üzerine alınma... kendini bil
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha açık konuşsan 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani nefes alsın yeter diyorsun :). Normaldir galiba.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında bu işler tam da öyle değil sen nasıl şimdi her erkeği istemiyorsan ben de öyleyim ama hepsiyle yapabilirim ve ayrı heyecanı tadı olduğunu düşünüyorum ve muazzam :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki duygusal anlamda da aynı şeyleri hissediyor musun:)
08 Yorumla
Soran+1 yılHenüz aşık olmadım :))
Cevap sahibi+1 yılPanseksueller hakkınds en çok merak ettiğim şey buydu:) bir biseksüel olarak bu durum anormal değil diyorum aksine farklı farklı zevkleri tatmak demek bu ve güzel olsa gerek diyorum:)
Soran+1 yılKesinlikle. Bana da anormal gelmiyor neden olmasın? :) bence muazzam bir şey
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle muazzam:) peki fanteziler tek eşlilik üzerine mi yoksa daha uc mu:) bu panseksuellige özel bir soru değil tabi merak ettiğimden:)
Soran+1 yılTek eşli diye bir şart yok
Cevap sahibi+1 yılPeki aynı anda birden fazla kişi hakkında düşünceniz:)
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılBana göre işte şimdi muazzam bir şey diyebilirim, bu sınırsızlik ve açıklık muazzam bir şey:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende de var biraz normal veya değil benim hoşuma gidiyor. zaten etrafı takan biri olsam böyle olmam
01 Yorumla- +1 yıl
Sende de mi var
Anormal değil, kimsenin cinsel tercihi kimseyi ilgilendirmez, keşke senin gibi partneri olsa
00 Yorumla
+1 yılözelden yazsana senin gibisini zor bulruum
02 Yorumla
Soran+1 yılBen senin gibisini çok buldum dostum
- +1 yıl
hiç sanmıyorum :D
- Cinsel Yaşam konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:)))))
sadece hatun :)00 Yorumla
+1 yılnormal ben anormalım kardeısm
00 YorumlaBeni bul tam benliksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen normal değilsin :P
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Senin bedenin özgürsün istediğini yapmakta
00 YorumlaBence çok hoş ^^
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılAma sen yanıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılolabilir yani
00 YorumlaSüpermiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi