İlişki istemiyorum dedi?

direkt söze giriyorum, bir çocukla flört oldum bayağı konustuk falan ve ona karşı bir şeyler hissetmeye başladım. bir arkadaşımın arkadaşıydı. işte bana basketbol ve kaykay sürmeyi öğreteceğini söyleyip duruyordu. Beraber forma alacaktık, doğum günümde bana kaykay alacaktı falan. Bir gün benden hoşlandığını öğrendim, şu şekilde oldu; bunun yakın kız arkadaşının ınstagramı benim arkadaşımda vardı. arkadaşım bu ikisinin konuşmalarını görmüş. çocuk benden hoşlandığını söylemiş. yakın arkadaşı olan kız ise beni sevmediğini eğer çıkarsak desteklemeyeceğini söylemiş:D neyse ben benden hoşlandığını öğrenince hiç durmadım yazdım buna onunla arkadaş olmak için konuşmadığımı. ama bunu söylediğim zaman 1-2 gündür soğuktu yazarken bunu da söyledim soğuk olman beni rahatsız ediyor diye. bana onunda başta arkadaş olmak için konuşmadığını ancak geçen ay yeni bir ilişkiden çıktığı için şuanlık bir ilişki istemediğini söyledi? ha birde playlist bile yapmıştık ve bunu o istemişti... işte bana çok hoş çok samimi olduğumu ancak şu an bir ilişki istemiyorum diye zırvalamaya devam etti. e madem öyle bunca zaman niye harika davrandın ve benden hoşlandığını arkadaşına söyledin? ha bir de bunun diğer yakın arkadaşı bana istek bile atmıştı... işte aramızdaki şeyi bitirdikten birkaç gün sonra kaykay sürerken story attı? bana kaykay alıp öğretecekti... sizce pişman olup geri döner mi?
İlişki istemiyorum dedi?