Birinin beni çok sevmesi, benim için pek bir şey ifade etmiyor. Ben daha çok nasıl sevdiğiyle ilgileniyorum, çok sevmesi önemsizleşiyor gözümde. Mühim olan yormadan sevmek, güzel sevmek..
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin onu sevdiğinden. Çok sevmezsen, çok acımazsın. Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem. Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin. Senin değillermiş gibi davranacaksın. Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın. Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın. Çok eşyan olmayacak mesela evinde. Paldır küldür yürüyebileceksin. İlle de bir şeyleri sahipleneceksen, Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin. Gökyüzünü sahipleneceksin, Güneşi, ayı, yıldızları... Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak. "O benim." diyeceksin. Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan bir şeylerin... Mesela gökkuşağı senin olacak. İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın. Mesela turuncuya, ya da pembeye. Ya da cennete ait olacaksın. Çok sahiplenmeden, çok ait olmadan yaşayacaksın. Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat. İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak... Can YÜCEL
Evet sana katiliyorum ama çok sevsen de doğru sevsen ona karşı dünyanın en iyi insani da olsan değerini bilmeyecek şimdi bilse ilerde yüzustu birakilacaksin çünkü insanlar tam bir hayal kırıklığı.
Ben bilmem senden ayrı uyumam geceleri. iyi ki o kuyuya indim İyi ki o sınırı aştım. Dantellenmis geceler kan kırmızı ojeler ve son olarak İrem Derici demesi çok sevmek yasaklanmalı 🌼
Kesinlikle öyle. Ne kadar çok sevdiğinden çok nasıl sevdiği önemli ancak ne olursa olsun çok sevmek yasaklanmalı diyemeyiz. Güzel şeyler yasaklanmasın :)
artık nasıl seveceğimize de burnunuzu sokar olmuşsunuz. tebrikler. altından bir kılıç hediye ediyorum. insanları bununla daha iy yargılayabilmeniz için.
Güzel sevmenin yanısıra nasıl bittiği önemli benim fikrim. Tam hatırlayamıyorum ama 39 gün mutlu eden 40. gün kırk asırlık acıyla baş başa bırakacağına hiç olmasın tarzı bir söz vardı. Akıl sır ermeyen işler