naz trip ilgi kavga her seyi dozunda yapiyorum ama olmuyor
her şeye alınıp küsmem her lafa inanmam kolay baglanmam ama yine de sevecen yaklaşıyorum olmuyor (cirkin degilim)
her şeye alınıp küsmem her lafa inanmam kolay baglanmam ama yine de sevecen yaklaşıyorum olmuyor (cirkin degilim)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sorun erkekte değil ki , sorun çoban gibi tüm sığırları kendine çeken sende ( çirkin değilsin )
Ben anlamıyorum diğer ilişkilere bakiyorum kizi mutlu ediyor
En kötü bi çiçek aliyor
Ben kimse beni mutlu etsin demedim ama daha da mutsuz ettiler beni
Bu arada genelde çirkin boyu 1.70 ya da parasız olam da vardi aralarında
Hiç ultra yakışıklı kaslı ya da paralı biri de olmadi hayatımda
İyi de sen kendini bu kadar değersizmiş gibi gösterirsen ve görürsen elalemin sığırı seni nasıl mutlu etsin... ne demek “ ben beni mutlu etsinler demedim”.. eşek gibi de seni mutlu etmek Zorunda o öküz evladı.. burada kıymetli ve hassas olan taraf sensin valla, kimse kusura bakmasın birazda bayan etrafında pervane olunacak bu işlerde..
Yok beni yanlış anladin
Simdi kendinle mutlu değil misin de karşıdan mutlu etmesini bekliyorsun diyorlar
Ona istinaden dedim
Bir iliski birlikte mutlu olmak için vardır.
Çok haklısın ama hic böyle olduğunu göremedim
Varsa yoksa yatip kalkalım
Bi çiçek aldın mı yok, yemeğe götürdün mü yok, peşinden koştun mu yok, çaba verdin mi yok, ama kadin seks yapsın onunla
Ne bekliyorlar ki anlamiyorum
Benim karşıma çıkanlar öyle trip atiyorki sanırsın onlar kadin, ben erkeğim
Yaşları 26, 36, 30 du
Ama cidden cok bezdirdiler. Param yok çalışmıyorum öğrenciyim diye cazip gelmedim bi tanesine
Öyle parasal bir isteğim olmamasına rağmen.
Gitti devlet memuru kız buldu kendine
Inanmiyorsun belki ama yalan söylemiyorum
Sana inanıyorum hanımefendi lakin sendeki dertte diğer bayanlardakilerin neredeyse aynısı.. amaçlarını biliyorsun yavşkların afedersin.. tek dertleri bu gibi yaşıyorlar bu nasıl bir açlık anlamadım ben.. tamamen çıkar ilişkisi ki sende ki o bile değil zira en ufak bir geri dönüşü bile olmamış sana.. ister paran olmasın ister öğrenci ol ister başka birşey , bunların hiçbiri sana hissedilecek aşk için gözlerine dalıp gidilecek 2 dk için çok değil sana verilecek 1 adet Gül için bahane olamaz.. kısacası biraz kısmetsizsin inşallah doğru kişi gelip dikilir Birgün karşına
Geçmişte hicbir erkegi üzüp oyalamadım
Onların ahi çıkıyor desem o da değil
Çünkü uzun süreli ilişkim hiç olmadi
Aynen kismetsizim neyse yapacak birsey yok
Illa bazı isteklerde bulunmak lazim demekki
Beni şuraya götür bana bunu al. beni hiç gezdirmiyorsun. Bana para ver alışveriş yapicam
Bunu yapan her kadın mutlu niyeyse😞
Sen yinede çizgini bozma hanımefendi , kalbin güzel birisin bu çok belli ve karlılığınıda illaki Birgün alacaksın .. ve o dediğini de basit kadınlar yapıyor , senin onlara ihtiyacın yok senin bunları sen demeden sana gönülden yerine getirecek birine ihtiyacın var o da yakında olacak inşallah
Sanmıyorum öğrenci diye bir kadin terk edilir mi ben edildim :)
O gittiği kadin da bunu yalvardı, devler memuru olan, dalga geçti bununla
Liseli kör aşık değil kadın ona para harcanmasını istedi bekledi
Bakti bunda tık tok, çünkü elimi avcumu yemez diye yanaşti kadina
IIşin şekli değişti kadin parayla pış pışlanmak istedi
Beter olsun yaaa ne diyeyim
O beni mahvetti onun da bahçesi bahar görmesin emi.
O gittiği kadin da bunu yalvartti*
zihniyetine tükürdüğümün denyosu ☺️Bu nasıl bir vizyonsuzluktur be kardeşim bu nasıl bir zeka geriliğidir... öğrenci diye bir kadın yarı yolda bırakılır mı , para ilşkisi içinde olan birini de nasıl anlamayıp diğerine yanaşırsın.. ben sana birşey diyim mi , seni Allah kurtarmış.. mübarek insanmışsın
Bak sana yemin ediyorum "Kadin git artık sevmiyorum seni" dese yüreğim bu kadar yanmazdı
Çok koydu bana çünkü bu adam beş kuruşsuz fakir ve köyden çıkıp uzman asker olan biri
Şaka gibi geliyor insana ama gerçek
Insanın cebine bir anda 8-10 k para girince kendini önemli sanıyor demekki
Sevmiyorum dese koymazdı bana bu kadar
Üzülme hanımefendi , nerden bilebilirsin ki bu kadar karakter yoksunu olacağını... herkes adam olamıyor herkes erkek olamıyor işte.. ne oldum delisi olan insandan ne hayır gelir zaten.. bundan sonrası güzel olur inşallah sıkma canını lütfen
Allahim beni sınıyorsan nolur artik sınama diye dua ediyorum 😂😂elde değil
Teşekkür ederim desteğin için
Biraz içimi döktüm sana sıkılmadığını umuyorum hakkını helal et
Allah sevdiği kullarını sınarmış 😉seni çok sevdiğini düşünüyorum... rica ederim, benim için zevkti hanımefendi.. bir miktar hafiflediysen ne mutlu bana
Ben yine de mal gibi umutluyumdur hep😂😂
Eskilere asla şans vermem ama bende bitince bitiyor😉
İyi geceler koca yürekli adam
Mantıklı olan Umutlarını hiç yitirme ☺️Güzel günler yakındır inanıyorum... iyi geceler Güzel Yürekli Kadın
Bir insani degistirmek kolay is degildir. Kadina nasil davranacagini bilmeyen cok erkek vardir. Emin ol sende bir sorun yok, dunyada herkes, herkesle anlasacak diye bir kaide de yok zaten. Genel yapisi o sekildedir. Degistirmeye calismani onermem.
Asla kimsenin yanlışını degistirmiyorum çünkü kendimce ve özel bir sebebi var
Bastan cok iyi davranıp sonradan soğuk yapiyorlar inan bir türlü anlayamiyorum
Istemiyorum git de demiyorlar
En sonunda gitmeye mecbur kalıyorum sessiz sedasız birsey demeden
Olay yanlisi degistirmek degil bence. Bir insan genel anlamda degisime direniyorsa ona yapacak bir sey yoktur ancak genel bir karakteri degistirmek, bazen kisinin kendisi icin bile pek mumkun olmuyor. Bir iliskide bir seyler zorla oluyorsa, en guzeli fazla uzatmamak bence. Cunku onunde onunda olackalara engel olmak mumkun degil. En iyisi, erkenden bir seyleri netlige kavusturmak.
Çok doğru
Ama bu şekilde ayrıldığım herkes sonunda köpek gibi pişman olup dönmeye ugrasti
Biliyor musun?
Tabi dönsem yine ayni eziyetleri yapacaklar
Affetmedim.
Iste sorun da orada ortaya cikiyor. Kaybettigin bir seyin degerini bilmek kolay, onemli olan kaymeden degerini bilmekte yatiyor bence. O nedenle iliski sirasinda zaten karsidaki insana gerekli ozeni gostermek, ona saygili davranmak cok onemli. Aslinda bunlar, insan olmanin gereklilikleri. Ben, hic tanimadigim birine bile saygili, olculu davranmaya calisirim. Oysa ki genelde insanlar, biri ile yakin oldugu zaman daha umursamaz oluyor. Beni birakmaz nasilsa beni seviyor kafasiyla dusunup bunu yapiyorlar ancak oldukca yanlis.
Yalan dolan işte hep
dönsen de bu sefer beni bekliyomus bana muhtaç diyip yine soğur
Onların ciğerini bilirim ben
Aniden biter pişman olmuş halleri
Evet eğer her türlü affedecegini fark ederse bunu suistimal etmeye başlıyor.
Yanlış insanlara doğrular yaparak kazanamayiz
Tribin dozu mu var kezban
Var tabi attığın her adımda sana trip atılsın da gör bak psikoloji kalıyor mu sende kendini bi b.. k sanan ERKEK KEZBANI
Dozunda trip atıyorum diyor ya tam bir kezban
Dozunda olacak tabi başka ne olacaktı mal mısın
Hiç olmayacak
Senin bu negatifligini kara toprak giderir ancak
Gördüğüm kadarıyla pozitif olmayı asla basaramicaksin
Benim de kötü ilişkim oldu. Ama yeni gelene her zaman sans verdim hayvan gibi davranmadim yani
Beni tanımıyorsun, yorumun boş olur Trip atma kelimesinden beri sana kırmızı görmüş boğa gibiyim
Basit düşünüyorsun çünkü sadece kadinlar trip atmıyor
Erkekler de atiyor
Ağlamayan bebeğe meme vermezler kafasındaki kadınada uyuz oluyorum erkeğe de
Kendini bilen bir insan karşı cinsi ağlatmadan verir o memeyi
Karşı cinsi yalvartmaz
Kıymet bilme durumlarına göre değişir hepsi