Onlar hem yakışıklı hem fit hem kaslı hem uzun. Hem karizmatik hem zeki hem zengin hem cool.
Türk erkekleri iğrenç geliyor, kendimden utanıyorum. Çok estetik yoksunu geliyor. Katılıyor musunuz? Ne düşünüyorsunuz kızlar?
Türk erkekleri iğrenç geliyor, kendimden utanıyorum. Çok estetik yoksunu geliyor. Katılıyor musunuz? Ne düşünüyorsunuz kızlar?
Haklısın
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Adamlarin toprağından olsa gerek hem tip var hem yetenek var hem fizik var bizim türklere bakınca cılız averaj insanlar var
Evet arkadaşlar karşınız da erkeklerden defalarca red yiyen ve kendine yediremeyip erkek hesabi acip kezbanligini bastırmaya çalışan klasik bir Türk kızı var hahah rezil 😂😂😂
Herkesin fit kaslı vesaire erkeklerden hoşlandığınıda nerden çıkardın :)?
Bencee çok yanlış düşünüyorsun. Türk erkekleri diye bir kavramda kullanılmaz bence farklı genlere dnalara sahibiz. Herkesin bir tipi var önemli olan seni tamamlayanı bulmak. Ha bi de imrenmek yerine mutlu hissetmek için çabalayıp en istedigih görüntüyü kendinde şekillendirebilirsin 🤩
Avrupada yaşamıyorsun ama sonuçta avrupalı kızlarda oranın erkekleriyle aynı ayarda zengin bakımlı güzel giyinmesini biliyor kibar görgülü vs
Çünkü ezik ve aşağılık kompleksin ondan
Acaba kültür ithalatı bizde olsaydı, en gelişmiş topluluk biz olsaydık bu sefer bir numara olduğumuzu mu düşünecektim
Mesele o değil ki bilader.
Git Antalya ya bizim keko dediğimiz garson marson tayfası öyle hatunları götürüyor ki şaşar kalırsın.
Farklı ırklar birbirine egzotik gelir olay bundan ibaret.
esmerliğimi sevdiğim için imrenmedim hiç ha uzun ve kaslıyım o yönden zaten kıskanmam
Bizim göbekli türk abilerini diyon sen :D
haksız değil akılsızsın
Çok film izlemişsin.