Konuştuğum biri var bana iyi geliyor bugün biraz isyankar konuştu ben yaşamak istemiyorum dedi, sebebini sordum ünlüler ne güzel yasiyor vs vs dedi. Bana göre bu isyan edilecek sebep degil, gene de anlayış gösterdim moral verdim, benim bile umudum var bak dedim. Ki çok çok zor şeyler atlattım. "Hayatında başarılar diliyorum." Dedi geçti. + ( ikinci sorusum çünkü görüş almadı tekrar görüyorsanız kusura bakmayın.)
Güncellemeler
+1 yıl
-1saattir girmedi de yazmadı da.
Hayatında başarılar diliyorum demek, ben yokum demek midir?
Bilmiyorum ama bu kadar ergen düşünce tarzı olmaz ona kalırsa kimse kimseyle bir degil kimisi BMW kimisi Mercedes sürer kimisi ise Tofaş sürer ya da başka model
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bunu diyen birisi
sen yaşamaya devam et umutlarınla benim hayata dair umudum yok ben yokum demek oluyor..
özetle bu
İnsanlar kafayı yemiş ya ona kalırsa sokakta ki insanlara baksın sokakta kalanlara baksın
Çok haklısın ben sokakta bile kaldım çok şükür topladım ki benim kimsem yok umudum var bide bana gelip "hayatında başarılar." Dedi. Seven böyle der mi
Abi herkese seven olarak bakma belki de seninle konuşmayı kesmek için yaptı bunu
Öyle olsa canım cicim yazar mı hala, gorulmeme kadar takip ediyor, dün konysmayi kesecektim gitme dedi.
Bilmiyorum ama bu kadar ergen düşünce tarzı olmaz ona kalırsa kimse kimseyle bir degil kimisi BMW kimisi Mercedes sürer kimisi ise Tofaş sürer ya da başka model
Herkes bir
Olsaydı bu hayat bögle olmazdı
Bende ergenim fiziksel olarak 18im ama çok şey gördüm şükür atlattım ben bile böyle değilim sırf ünlü değil diye canımı alsın Allah diyor.
Aynen öyle
Alsın kardeşim diyeceksin o zaman yaşın 18 mi
Evet de düşünce olarak 40, maalesef benim hayatımı yaşasa kendini keserdi herhalde
Allah herkesin yardımcısı olsun vallahi bak
Soğuk konuşmalar başladı yazmış benim yazdığıma itafen
Vallahi kuzu allah yardımcın oksun çocuk bayagı ergene
Kesinlikle ya ünlülere bakıp ağlıyor resmenn
Bide benim şu an sana ihtiyacım var bu halimde bile üstüme gelme demiş Delirmelik
Yol
Yakınken ya onu vazgeçir bu düşüncelerden ya da sen ondsn vagVe
Kesinlikle öyle demektir artık ben yokum bensiz hayatında umarim mutlu ve basarili olursun demektir benceee
Bencede, seven insan biraz olsun bana tutunur.
Aynen öyle
Kendine cok iyi bak optum bye demek ^^
Veda dimi?
Evet ama canini sikma uzaktan konustugun birisiymiz yeni ve sana daha iyi gelen birileriyle mesajlaş 😉
Sonra soğuk davrandım, soğuk konuşmalar başladı demiş manyak mi
Olabilir tabiki sanaldan tanistiysan manyak olmayanlarida var 😃
Evettt dogruu
Sonra soğuk davrandım, soğuk konuşmalar başladı demiş manyak mi
😊😊😊😊
17-18 yaşlarında mı?
Ben 18/o 20
Ergenlikten çıkamamış o daha.
Ben ona göre ruhen olgunum ama isyan etti baya hemde. Ölmek bile istiyorum ded hiç öyle çocuk gibi durmuyordu, sonra hayatında başarılar dedi.
Evet
Beni düşünen biri en azından biraz daha dik dururdu.
Yani ama dik durmayı tercih etmemiş.
Evet, artık yokum demek
Oldu mu
İntihar
Evett