+1 yılAbicim sen yazdıklarından anladığım kimseyi kırmak istemeyen çok iyi kalplisin. Ancak, açıkça elektrik almadığını ve beğenmediğini ifade edebilirsin. Bu çok normal, Ben ailemin baskısı, beğenisi ve olmadık ovmesine kandım ve elektrik almadığım biri ile evlendim. Bana başka çare bırakmadılar. Lütfen bu hataları yapmayın. Ben çok perişan oldum. En güzel yıllarım gitti. Yazarken gözüm doldu. Lütfen kararlı ve dik dur. Acilen aracı gelen kişilere istemediğini söyle. Isırdığımı zaman yaz abim, sor istediğin zaman, elimden geleni yaparım emin ol.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGörücü Usulü Olarak geldiler Demek Hmm Canım İyi Düşün Ani karar Verme Eğer Gerçekten Sen Seviyorsan Aşık isen Kabul et Ama aşk yoksa İstemezsen Kabul etmek zorunda değilsin Ailen Kimse seni Zorlayamaz Evliliğe Evlilik Evlenecek Olan kişi karar verir ister evlenir ister evlenmez Buna aileler Karışamaz Hakları Yok Var mı? Hoşlanti? Söyle Bakalım Ona göre Söyleyim tam ben sana 😊
110 Yorumla
Soran+1 yılBence detayı okuyun yazdım zaten. Bu arada ne değişik yazım tarzı, bir büyük harf bir küçük 😅
- +1 yıl
Okudum Tabiki ama bilerek Yine tam detaylı sormak istedim 😅😊 Nasıl reddebilirim Diyorsun Hmm O zaman Etkilenme Hoşlanti Yok aşk yok yani dimi Olsa Reddetmek neden isteyesin ki Canım Sen bana Oğlandan bahseder misin Size geldiği için nasıl olduğunu bilirsin Huyu Nasıl Hareketleri Nasıl ne ne iş yapıyor
- +1 yıl
Heaa birde yakışıklı? 😉
Soran+1 yılYaş 19 ama mahalle teyzeleri gibi muhabbet ediyorsun kurnaz seni 😅😅😅
- +1 yıl
Yaa Ne Alakası var ki 😂🤣 Mahalle Teyzesi Gibi Mi? Olduk şimdi 😅 Yok Canım Benim sorma Nedenim Huyunu Davranışını Öğreneyim ki Ona göre Sana Ne yapman gerektiğini Söyleyim yani yardımcı olmaya çalışayım Bir insan da Huy Çok önemli Şunlara çok dikkat et Bazı insanlar Var Onlar şeref Yoksunlari dıştan Kendini çok iyi efendi biri gibi gösteriyor ama evlenince Kızın hayatını zehir ediyor gerçek pislik huyu ortaya çıkıyor Böylelerije çok dikkat et İyice bir araştır Nasıl biri eğer gerçekten çok iyi biriyse sorun yok tabi
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
Ne İş Yapıyor Oğlan Hareket davranış nasıl Gördüğün kadarıyla 🙂
Soran+1 yılOlmaz kardeş biliyorum ya sordun sende
- +1 yıl
peki İyice Düşün Ona göre Karar ver Evlilik Çok önemli bir şey Çünkü Evlenmek demek bir ömür Boyu Aynı yastığa Baş Koymak ömrünün Sonuna kadar birlikte yaşam sürmek demek O yüzden vereceğin karar Çok önemli Reddetmek İstiyorsan Güzellikle tatlı dille Reddet Maalesef Ben Sana karşı bir şey hissetmiyorum Bu iş olmaz üzgünüm kusura bakma Sen Seni seven birini bulursun de
- +1 yıl
Eig İçin Çok Teşekkür Ederim 😊🙏🏻💖
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkıvırmaya gerek yok tipini beğenmedim benim yüksek standartlarıma uygun değilsin demelisin zaten tipini beğenmemişsin eğer tipe önem vermeyen biri olsan adamla aşk ilişkisi yaşardın nasıl biri olduğunu özelliklerini keşfederdin sana uygun olup olmadığını anlardın
12 Yorumla
Soran+1 yılKıvırmak değil ayrıca siz benim hakkımda neden yargıda bulunuyorsunuz
- +1 yıl
ben yargıda bulunmuyorum olabilir beğenmeye bilirsin gayet normal fakat söylediklerim yanlış diğil zoruna gittiğini biliyorum ama haklı olan benim güzelliğe önem vermeseydin adamın özelliklerinin sana denk olup olmadığına bakardın ama ne gerek var ki yüksek standartları olan biri için öğle diğilmi
+1 yılMutlaka mesaj at aksi büyük saygısızlığa girer ısınamadığını söylemen yeterli anlayışla karşılayacaktır
18 Yorumla
Soran+1 yılNeden diye sorar yani merak etmez mi
- +1 yıl
Bir insana ısınamamanın nedeni olmaz ki senden beklediğim enerjiyi alamadım dersin bence o da öküz değil ya rahatsız etmez😄
Soran+1 yıl😅😅 tamam
- +1 yıl
Eeee neler oldu ne dedi
Soran+1 yılAnnem annesine demiş o da hayırlısı olsun demiş bu kadar
- +1 yıl
Hadi gözün aydın
Soran+1 yıl🙈🙊
- +1 yıl
Eig için teşekkürler ❣️❣️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Belki o senin için daha hayırlıdır eğerki çocuk iyi kalpliyse gerçekten seni sevmişse bence kabul et derim mutlu bir hayatınız olur
Eğerki mesajla reddedeceksen önce deki ben şuyum eğerki senin telefon numaran onda yoksa oda sana bir cevap verir sende dersinki sana bişey söylemem gerekiyo oda söyle der sen ise diyeceksinki "yanlış anlama ama çok üzgünüm senin kalbini kırmak istemiyorum, ben henüz evlenmek istemiyorum ama bunu aileme söylüyemiyorum eğerki sen ailene ben o kızla evlenmek istemiyorum falan dersen belki böyle daha iyi olabilir"10 Yorumla
+1 yılNeden olumsuzsun beğenmedim mi samimi mi gelmedi yoksa görücü usulü mu sevmiyosun? Bak kendi ağzınla dedin daha yeni ilk defa görünüsmussun. bence 1-2 hafta tanıma amaçlı çay kahve falan iç gez toz. Hala bı elektriklenme bı sevgi bişi olmuyorsa zorlama. Ama ilk defa gördüğün birini direk reddedersen ailenin seninle işi var demek. Ha görücü sevmiyosundur. Ben kendim bulacam falan dersin o konu ayrı
13 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden de az çok biliyorduk sırf hatta binaen kabul ettik yani ben detayda uzatmadım özet geçtim
- +1 yıl
Öyleyse yapacak bişi yok. Kusura bakma ben bu yola giremem falan de
Soran+1 yılAynen
- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılHiç ısınmadıysan direk karşı tarafı düşünme reddet , ben bi hata yaptım aileye baktim sonra sonuç söz attim ,
11 Yorumla
Soran+1 yılYaaa üzüldüm 😑
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇocuğa mesaj çek. Tipsizin, ağzın kokuyor aç köpek , git kafamdan başka bir salak bul kendine, evde köpek mi besliycem diye 😃😃😃 ... Aracı olana annen söylesin , kızım istemiyor falan diye sen hiç girme topa.
13 Yorumla
Soran+1 yılSen kimsin ki kapıma geldin bre gafil deyim 😅
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle de yolda görse kaçar senden. Sen kimsin ki , benim gibi pamuk prensesine talip oluyorsun , ne haddine cakkal de😃😃😃
Soran+1 yıl😅😅😅😅
+1 yılNasıl oluyor bu işler merak ediyorum bende görücü usulüyle evlenmek istiyorum
112 Yorumla
Soran+1 yılBiri sizin ikinizin biraraya gelmesine online ya da reelde vesile oluyor ve tanışıyorsunuz
Olumlu iseniz numara verip biraz konuşuyorsunuz flört gibi
Sonrası gelişiyor- +1 yıl
İlk konuşma nasıl oluyor şartlar falan insan utanır ya
Soran+1 yılÖnce fotoğraflar ve bilgiler gider genel manada yaş iş meslek vs
Sonra taraflar görüşür illa yüzyüze değil yani önce yazışma da olabilir biraz daha rahat en azından- +1 yıl
Bence ilk yazışma olmalı ye
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Yaşınız kaç
Soran+1 yıl24 benim o benden büyük 11 yaş
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsun 11 çok ya
Soran+1 yılİç anadolu ya hani doğu falan değil zorlama da yok öyle bir şey değil
- +1 yıl
Takip edermisin tanışalım
Soran+1 yıl😅😅 işe bak
- +1 yıl
Evet ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılBence hiçbir şey yazma anlar herhalde mal değil ya 🤣
13 Yorumla
Soran+1 yılBeklemede kalmak kötü olmaz mi ne hainsin sen de😅
- +1 yıl
Yok en güzel şekli anlatamazsın ki senden hoşlanmadım desen bomba atarsın. İki taraftan baskı yersin
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemiyorum diyeceksin net. Ciddi olursan kimse zorlayamaz.
22 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim ama doğru ifade etmek lazım
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma ama ben evlilik için hazır olmadığımı fark ettim dersin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum allah gönlüne göre birini versin de
19 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Cevap sahibi+1 yılBunu ona söyle iste
Soran+1 yılHa 😅 kafam karıştı
Cevap sahibi+1 yılCevap verdin mi peki
Soran+1 yılYarın artık geç oldu
Cevap sahibi+1 yılAnladım hayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılNe yazdın peki, m
Soran+1 yılAnnem annesine demiş ısınamamış gibisine
Cevap sahibi+1 yılHmm
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Doğruların açtığı yaralar çabuk iyileşir, neden istemiyorsan doğrusunu yazmalısın. Geri kalan her türlüsü onu daha fazla incitir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesaj da düşüncelerim olumsuz diyebilirsin. Olmaz mı?
17 Yorumla
Soran+1 yılNeden der sorar konu uzar
Cevap sahibi+1 yılNedeni yok, iyi akşamlar ya da iyi günler.
Soran+1 yılÇok sert değil mi
Cevap sahibi+1 yılO zaman yaş farkından dolayı olumsuz de
Soran+1 yılBak o olabilir
Cevap sahibi+1 yılYazsana bi
Cevap sahibi+1 yılBana yazsana bi
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Mesajda yaz ki üzgünüm ben şu an hayatıma birini almak istemiyorum seni de kırmak istemem güle güle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki oda seni beğenmemiştir. Boşuna neden düşünüyorsun ki.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. kararım olumsuz yazacaksın kıvırmaya gerek yok hanfendi
10 Yorumla
+1 yılbir tanış tanıştıktan sonra belki seversin yazmazsan belki o kişiyi kaçırabilirsin sadece tanış belkii elektrik alabilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç elektrik almadım ama görünüşünden
- +1 yıl
o zaman sana kalmış
+1 yılGörücü usulu bu beğenmediysen beğenmedim de olsun bitsin
10 Yorumla
+1 yılNeden derse desin olumsuz işte sorması hata hatada ısrar edeni kıracaksın
10 YorumlaAnnen o çocuğun annesine tatlı dille anlatabilir hayırlısı olsun vs işte kızım istemedi demesi yeterli. Sen konuşma boş ver
15 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşündüm 🤝🏻
Soran+1 yılÇok yakın komşunuzun tanıdığı kıramadık yani o nedenle zaten biliyordum çocuğu önceden de az çok
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Güzel bir dille onunla düşünmediğini söyleyebilirsin ayıp bir şey yok bunda
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden der? Konuşalım biraz falan der diye kestirip atayım diyorum
Kimse ısrar edemez hayır hayır demektir ezik olma
21 Yorumla
Soran+1 yılEziklik değil de kırmak istemedim
Arama mesaj atma
Kalbim ısınmadi de ailene
O haber ulaşır ona00 Yorumla
+1 yılHic bişey yazma bence ollumsuz oldunu anlasin aciklamada yapma istemiyorumde kestirip at yazarsan simdi biton mevzu olcak
10 Yorumla
+1 yılBence elektrik almadım diyorsun ama elektri almışın sende koşmak is tiyon bence konuş biraz ikilemedesin tanısan sevecen gibi
10 YorumlaYaz deki kusura bakmayın ama bizden olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden niye daha konuşmadık vs olabilir
+1 yılOlumsuzsa niye sen söylüyorsun ki annene söyle annesine söylesin
20 Yorumla
+1 yılHic arama yazma. birsure sonra anlayip umudu kesecektir. o ararsada acik acik soyle
10 YorumlaAnnene veya Babana söyle onlar gereken yere haber yollar
10 Yorumla
+1 yılDirek söyle ne diyeceksin ben senden elektrik alamadim de olumsuz de
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılneyinden elektrik alamadın? tipi , işi , konuşması
17 Yorumla
Soran+1 yılGörünüş yaş meslek...
Cevap sahibi+1 yılben de yaşlarınızı merak ettim
Soran+1 yılMesleği iyi ama ben istemedim sanırım yani aslında onun kötü olan bir özelliği ile ilgili değil hakkına girmeyim
Amacım incitmemek
Soran+1 yıl11 yaş vardı zaten biliyordum olmaz ama hatır gönül şeyi
+1 yılMesaj atmaman en iyisi
20 Yorumla
+1 yılAilene söyle onlar uygun dille iletirler
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl birini bekliyordun
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İstemediğini belirtmek bu kadar zor olmasa gerek.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba ben kırmızı başlıklı kiz diye yaz
10 Yorumla
+1 yılhiçbişi yazma bence adam olan anlar
10 Yorumla
+1 yılİstemediğini söyle ki zaten seni anlayacaktır
10 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan zorla güzellik olmaz
10 Yorumla
+1 yılÇocukla konuş o ailesine olmaz desin 👌
24 Yorumla
Soran+1 yılAnnesine annem dese
- +1 yıl
Dene şansını
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 🧚♂️🧚♂️
+1 yılDüzgünce istemiyorum diyin gitsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Sen sağ ben selamet
10 YorumlaBiz ayrı dünyaların insanlarıyız
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. Olumsu de
10 Yorumla
+1 yılGördün yeter. Ok
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİstemiyorum de geç
10 YorumlaAynen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSonra gel
10 Yorumla
+1 yılParası çok mu
034 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Az demekki beğenmemissin senin mesleğin ne
- +1 yıl
@pembepuan anana sor bacım
Soran+1 yıl@pembepuan 🤝🏻🤝🏻🤝🏻
- +1 yıl
@pembepuan anneni şimdi hatırladim
- +1 yıl
Evet saati 100 tl ye çalışıyom
- +1 yıl
Işte sadece küfür ederek erkek olduğunu belli etmeye çalışan bir angut kuşu türevi arkadaşlar. Bu ve bunun gibi yaratiklar hep bu şekilde konuşur. Konu uzar daha fazla altta kalırsa bacak arasını devreye sokar. Bu cinsin en önemli özelliği bir s. i. k e yaramamasıdır. Hep zarar hep ziyan.
- +1 yıl
@pembepuan ananamı benzettin beni seviyene inmiyecem allah islah eylesin seni
- +1 yıl
@pembepuan anana bakacam şimdi yeter
- +1 yıl
Ahahahaha o kıza öyle laf sokmadan önce düşünecektin. Kadınlara sırf erkeklerin parasi olunca sevgili olmak gibi bir yafta yapistiramazsin. Yaparsan da o cevap vermezse ben veririm. Açık bir platform burası. Düşüncelerimi istesen de istemesen de yazarim karışamazsın. Ama yazdığın ve küfür etmen hakkında yeterli bilgiyi veriyor zaten. Daha fazla kırıcı olmak istemiyorum. Uzatmazsan uzatmayacağım.
Soran+1 yılBen inan sallamıyorum kardeşim ya @pembepuan dokunduğun harflere yazık yani şunun için. Bir insan ağzıyla kendini nasıl rezil eder örneği resmen
- +1 yıl
İkinizi toplasam bir adam etmessiniz
- +1 yıl
Kaybolun sidikliler ben sizi almam yallah
- +1 yıl
Sen adam nasil ediyor biliyor musun?
Bu konuda herhangi bir fikrin var mi?
Adam olmanin ya da kişiye adam denmesinin hangi davranışlar sonucunda söylendiğini biliyor musun?
Bak sabaha kadar devam edebilirim bu sorulara. Muhtemelen de küçüksün hevesini kırmayalım şimdi. Hadi ablası. Hata yaptığını anla, yazmasan bile anla uzatma. Yanlış yazmışsın çünkü. - +1 yıl
@pembepuan hadi ordan sidikli sen kimi adam ediyon benim amca oğulları mermiye kafa atıyor hayırdır
- +1 yıl
Ahahahaha bak hala ya. Valla nasil üzüldüm almazsin diye. Işte kafa bu. Kadin veya erkekleri satılıp alinabilen bir sey sanıyorsun. Ne yaşadın da böyle oldun. Merak ediyorum. Insanlar satılıp alınmaz. Birbirlerini severler evlenirler. Bak biz böyle yapıyoruz dünyada.
Heee Yooo sesim geliyor mu oraya tamam
Mantıklı bir sey yazdım anlayacak birileri var mi orada tamam - +1 yıl
@pembepuan yazıp durma kadın falan dinlemem fena söverim kaybol işsiz zengin koca peşinde koş
Soran+1 yılYazıp da suna prim varma kuzum ya @pembepuan
- +1 yıl
Demieyumuruk senin o gayların genişlettiği g. t deliğine tüm sulaleni sıgdirurum yrrrrraaaaaaam
- +1 yıl
Kadin dusmani ezik o igrenc sıfatina dişi sinek bile bakmiyo dimi sjsksk eline kadin eli bile degmemistir keriz konusmasini bilmeyen pısirik bi abazasin xksksksks burda fakeden sallamaj kolay sksksk dikkat et basina bela alirsın inek yrrrrrrrrrrrrrrrkıı tipsizzzzzzzz boyunda kisadir senin erkek degilsin sen faresin fareler de boyle istenmeyen her yerdeeeee mikoppp saciyollarrrr bokumu ye şimdi
- +1 yıl
Haha dört tane evli kadın ilişki teklif etti kabul etmedim pis sidikliler anca kocanızı aldatın
- +1 yıl
Beni merak eden anasına sorsun turgut de bilir
- +1 yıl
Gel kuyu faresi gel bokumu ye 🤣🤣
- +1 yıl
Bokkummmm seni bekliuoook fıstıkliii yemyeşil gel domuz xlsllsls
- +1 yıl
Aynı kocadan sıkılıyolar yeni heyacan istiyorlar bitanesininde kocası yetersiz bakiyemiş
- +1 yıl
Fenaaaa sokmuslar sana yarrrrrrrrrrran derin bokkkummm sifonu cekiyorum sna a m cik
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar