Arada oluyor zenginliği tattım zamparalık içki eğlence statü herşey olduğu için sıkıntıdayım hayat tat vermiyor ve 6 restorant 2 otel batırdım bu dönemde
Knk ben sana anlatsam sen gene beceremezsin mesele ne sattığın değil nasıl sattığın ticareti bildikten sonra hiç aç kalmazsın para kazanırsın bilmedikten sonra ne satarsan sat zarar edersin benim batışım kendi elimde değildi anladın
Şöyle diyim sana senin 40 yılda kazandığın paranın 3 katını adam metresine bi daire alıyor 2 katına sevgilisine araba alıyor kulede kahve 50 lira çay 30 lira bi tabak yemek 1000 lira senin 4 valiz elbisen onların bi ayakkabısını karşılamaz ama çabalamak çıkmak istersen yol gösteririm sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
%90 😁
berbat yaaa
Kalbimin mutluluktan yüzdebir hissesi yok 🙂
aynenn kalp 💖 değil
bağırsak gibi
Benim kalp lc waikikinin soyunma kabini gibi knk o yönden sıkıntım yok şükür
orda çıpaklık oluyor yine
ama alaka ne anlamadım
Yani benim yalnızlığım farklı boyutta mutsuzluğun nedeni farklı
nedir nedirrki
Arada oluyor zenginliği tattım zamparalık içki eğlence statü herşey olduğu için sıkıntıdayım hayat tat vermiyor ve 6 restorant 2 otel batırdım bu dönemde
babo babo
cidden mi
Şimdi gene kazanıyorum ama parasal yönden mutsuz değilim gününe göre 500 600 bazen toplu satış yapıp 30 35 bin kazandığım oluyor
ne satışı yapıyon
Knk ben sana anlatsam sen gene beceremezsin mesele ne sattığın değil nasıl sattığın ticareti bildikten sonra hiç aç kalmazsın para kazanırsın bilmedikten sonra ne satarsan sat zarar edersin benim batışım kendi elimde değildi anladın
amam uzak dursun
Sen ne iş yapıyosun
şöför
Fazla kazanmak için fazla çalışmaya gerek yok knk sistemi kurunca su gibi geliyor para
walla ne aklım erer
nede mantığım
Şöyle diyim sana senin 40 yılda kazandığın paranın 3 katını adam metresine bi daire alıyor 2 katına sevgilisine araba alıyor kulede kahve 50 lira çay 30 lira bi tabak yemek 1000 lira senin 4 valiz elbisen onların bi ayakkabısını karşılamaz ama çabalamak çıkmak istersen yol gösteririm sana
bizi aşar
%75...
Sen evlimisin kank
dğll
Niye evlenmedin
boşwrr
Özelden yaz
npşwer dücek bişi yokk
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!