Eski sevgilim 184 ben 158 dim birbirimizin boyuyla dalga geçip aşırı egleniyoduk kocaman elleri vardı benim ki küçücük kaldırıma çıkıyordum yine gelemiyordum onun boyuna sarılırken göğsüne denk geliyordum omzunda sarılmak için eğilmesi gerekiyor ya da ben opmek istesem eğilmesi lazımdi bunun gibi bir sürü eğlenceli komik şeyler yaşadık.
Matematik hesabıyla 20 cm oluyor tatlım. Sen 10 cm topuklu giysen orda burda. Gayet normal. Ayrica topuklu şart bile değil. Erkek kadından uzun olmalı bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Soru başlığından sorunun açıklamasına geçene kadarda sen mi boy attın 😅😅😅
ay fark etmemisim boyum 1.63 😂
😄😄 ozaman soruya gelicek olursak bence gayet uyumlusunuz 😌
sağ oll
Eski sevgilim 184 ben 158 dim birbirimizin boyuyla dalga geçip aşırı egleniyoduk kocaman elleri vardı benim ki küçücük kaldırıma çıkıyordum yine gelemiyordum onun boyuna sarılırken göğsüne denk geliyordum omzunda sarılmak için eğilmesi gerekiyor ya da ben opmek istesem eğilmesi lazımdi bunun gibi bir sürü eğlenceli komik şeyler yaşadık.
1.71 boyunda bne bakıp kudurdum
Kısa boylu erkeğe aşık olabilir misiniz?
@Spiderlord olamam galiba bilmiyorum
🙄🙄🙄Sen bilirsin.. Valla tepki veremiyorum artık çünki kısa boylu kızlarin %99 böyle
@Spiderlord ben sırf aramızdaki boy iletisimi sakalasmasi için uzun boylu sevgili istiyorum dhdhhd
Diger kısa boylu kızlarda öyle istiyor
Bende 183 um ve ben hic takilmam sende takilma bence. Hatta hayalim 155
1.50 olsa olur mu?
@Spiderlord llur yolla 😀
Ama şişman oluyorlar
Matematik hesabıyla 20 cm oluyor tatlım. Sen 10 cm topuklu giysen orda burda. Gayet normal. Ayrica topuklu şart bile değil. Erkek kadından uzun olmalı bence.
boyunuz çok uygun. aynı boyda asker arkadaşı gibi olursunuz. erkek biraz uzun boylu olmalı.
Gayet normal
Ona sor bize ne soruyor gündi
Hep böyle oluoor zaten
Hehe he 1.65 den kısa kızlar 1.80 üstü erkek sever
Normal ya
Cücesin kuzum
Hayır, gayet ideal.
Benim boyum 1.71 ve sevgilim 1.60 boyunda sizce ideal mi
Normal bence
Benim boyum 1.71 ve sevgilim 1.60 boyunda sizce ideal mi?
@Spiderlord evet
Kucak için ideal
anlamadim ne alaka
Sarılması güzel olur
Evet
yooo gayet güzel